sinetti

Aktiivijäsen
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

About sinetti

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Helsinki
 1. Ostin käytettynä emmaljungan vaunut (duo edge combi vm 2010) ja olen nyt pessyt kaikki kankaat. Ohjeissa suositellaan suojakäsittelyä kankaille ennen uudelleen kinnitystä rattaisiin. Millä aineella vaunut/rattaan kannattaa käsitellä likaa ja vettä hylkiviksi?
 2. goldAngel: Meille Vervet kotiutui viime viikolla snowflakesista ja tilasin riskillä tuon viben "tarjottimen" Sopii ihan hyvin kyllä noihin verveihinkin. Tuosta istuinpäällisistä en osaa sanoa kun niitä en tilannut. Itseäkin kinnostaisi miten esim viben base bag käy verveihin kun sen tilaamista oon miettinyt! Onko joku kokeillut?
 3. Täällä pähkäillään Viben ja Verven välillä. Aiemmin olin jo varma Vibestä ja tilasin jo niihin ne skip hopin satulalaukut. Nyt olen kuitenkin ehkä kallistumassa noiden vervejen puoleen (koska meillä tulee kaksosille eli kahdelle taaperolle ja verveissähän sisaristuimessakin 20kg painorajoitus ja vielä toi kallistettavuus). Kysympä nyt vielä teiltä viisaammilta että kumpia suosittelisitte kahdelle taaperolle vibeja vai vervejä? sopiikohan noi skip hopin satulalaukut verveihin, jos ne nyt kuitenkin päädyn tilaamaan? Entä onko noihin verveihin saatavana sellaista base bagia kuin vibe-malliin on?
 4. Kiva että olet saanut keskusteltua tilanteesta ja sanut niitä vastauksia ja perusteluja ja ihanaa että tilanne on niin hyvä että vielä voidaan seurata ja Hirmu saa lisää masupäiviä!
 5. Meillä epäröitiin 3.5 vuotta ennen tutkimuksiin hakeutumista. Loppujen lopuksi jäätiin selittämättömiksi. 1/09 eka inssiyritys, jossa ei inssiin saakka päästy ja nyt huomenna inssinro 2 tuossa (tämä viivästys häiden vuoksi).
 6. Puregonia nyt pistelty 7vrk, viimeisin pistos eilen. Tänään aamulla pistetty Pregnyl ja huomenna ois inssi. Tyhmänä unohdin kysyä tänään lääkäiltä että enhän pistä enää tänään Puregonia? Osaako joku auttaa?! Entä lugejen kanssa, onko ne tarkoitus aloittaa vasta sitten inssin jälkeen??
 7. Meillä tietää mun serkku ja sen mies (ovat läheisimpiä kavereita tällä hetkellä). Lisäksi töissä olen joutunut kertomaan, koska poissaoloja hoitojen vuoksi on paljon. Vanhemmille ei olla vielä puhuttu hoitojen aloittamisesta (mun vanhemmat kyllä tietävät lapsettomuudesta), koska hössöttäisivät vaan turhaan ja kyselisivät koko ajan joko on tärpännyt.
 8. Suuresti onnea kaikille vauvan saaneille!
 9. Voimia Heidille! 12kk varmasti tuntuu pitkältä ajalta kun pientä kovasti toivoo! Toivottavasti sulla kaikki seurannoissa hyvin!