sinetti

Aktiivijäsen
  • Content count

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sinetti


  1. goldAngel: Meille Vervet kotiutui viime viikolla snowflakesista ja tilasin riskillä tuon viben "tarjottimen" Sopii ihan hyvin kyllä noihin verveihinkin. Tuosta istuinpäällisistä en osaa sanoa kun niitä en tilannut.

     

    Itseäkin kinnostaisi miten esim viben base bag käy verveihin kun sen tilaamista oon miettinyt! Onko joku kokeillut?


  2. Täällä pähkäillään Viben ja Verven välillä. Aiemmin olin jo varma Vibestä ja tilasin jo niihin ne skip hopin satulalaukut. Nyt olen kuitenkin ehkä kallistumassa noiden vervejen puoleen (koska meillä tulee kaksosille eli kahdelle taaperolle ja verveissähän sisaristuimessakin 20kg painorajoitus ja vielä toi kallistettavuus).

     

    Kysympä nyt vielä teiltä viisaammilta että kumpia suosittelisitte kahdelle taaperolle vibeja vai vervejä? sopiikohan noi skip hopin satulalaukut verveihin, jos ne nyt kuitenkin päädyn tilaamaan? Entä onko noihin verveihin saatavana sellaista base bagia kuin vibe-malliin on?


  3. Meillä tietää mun serkku ja sen mies (ovat läheisimpiä kavereita tällä hetkellä). Lisäksi töissä olen joutunut kertomaan, koska poissaoloja hoitojen vuoksi on paljon. Vanhemmille ei olla vielä puhuttu hoitojen aloittamisesta (mun vanhemmat kyllä tietävät lapsettomuudesta), koska hössöttäisivät vaan turhaan ja kyselisivät koko ajan joko on tärpännyt.