josuu

Jäsen
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About josuu

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 08/23/79

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mä sain myös gyneltä terolut-kuurin, jonka se käski syödä sitten jos niitä menkkoja ei vielä helmi-maaliskuussakaan kuulu. Toivottavasti nämä tosiaan on kasvukipuja ja jotain alkaisi kohtapuoliin tapahtua.
  2. Solveig Onko sulla ollut mitään alavatsatuntemuksia tänä aikana kun menkat on olleet pois? Mulla kun on tää sama ongelma. Mutta ilmeisesti tää kroppa jotakin koittaa tehdä kun tietyin väliajoin tulee aika mojoviakin alavatsakipuja. Varsinkin tuonne munasarjojen kohdalle.
  3. Muuten on mennyt hyvin, mutta ensimmäisiä menkkoja ei ole vaan kuulunut ollenkaan, ja valkovuoto on lisääntynyt. Raskaana en kuitenkaan ole. Oikeastaan mitään muuta oiretta en ole huomannut. Iho on pysynyt ihan hyvänä ja samoin mieliala. Olen tainnut myös hävittää pikkuisen turvotusta.
  4. Mun miehelle on tullut "vauvakuume" työreissussa. Lauantaina kun juteltiin skypellä se itse otti puheeksi, kuinka yhden meidän tutun lapsi oli saanut kovasti kivan nimen. Lisäksi se kyseli kuinka mun raskaana oleva ystävä on voinut. Kai se olisi vauvan tulon mahdollisuuteen tottunut jo aikaisemminkin, jos vaan itse olisin päättänyt jättää pillerit pois. Se on niin sopeutuvainen tyyppi, ton koirantallukankin se otti oikeastaan heti omakseen silloin kun tavattiin.
  5. Olipas ajatuksia herättävä ketju täällä. Mun äidin kuolemasta on nyt puolisentoista vuotta aikaa, joten asia on aika tuoreena mielessä. Varsinkin kun ikäviä asioita viimeisistä ajoista selvittelen vähän vieläkin. Ja jos äidin muutama viimeinen vuosi olikin aika vaikeita ja hän halusi pitää paljon asioita multa piilossa, niin sitä äitiä jonka lapsuudesta ja nuoruudesta muistan mulla on kovasti ikävä. Meille vasta kuumeillaan esikoista, mutta kyllä monta kysymystä olisi äidiltä jo nyt. Esim. miltä ehkäisypillereiden lopettaminen tuntui, mitä oireita tuli. Lisäksi äiti sai minun ja veljen välissä yhden keskenmenonkin, häneltä olisi niin helppo kysyä miltä tuntui, jos sellainen vaikka omallekin kohdalle käy. Onneksi mun välit isään on kunnossa, hänellä ei uutta puolisoa ole, vaikka erosivatkin äidin kanssa muutama vuosi sitten. Mun täti, eli äidin sisko on tosi läheinen ja maailman ihanimmat appivanhemmat. Mutta kuten sanottu kukaan näistä ei ole äiti.
  6. Hmm, kait mä yritän valmistautua lähinnä henkisesti. Tätä foorumia olen selaillut, ja tänään ostin elämäni ensimmäiset vauva lehdet, kun oli tarjouksessa kaksi yhden hinnalla. Elämäntavoissa en koe olevan suurempaa korjaamista, olen normipainoinen, syön monipuolisesti, liikun, enkä käytä ollenkaan alkoholia tai polta. D-vitamiinia aloin nyt syödä, en niinkään mahdollista raskautta ajatellen, vaan jotta säästyisi flunssilta ja muilta.
  7. Mulla on mennyt kyllä tähän asti tosi hyvin. Nyt siis kp 24 menossa. Tuolla oireet jotka herättää toiveet ketjussa jo kirjoitinkin kummista oireista, alavatsanippailuista ja huonosta olosta, joista voisi toiveikkaana päätellä että jotakin olisi tapahtunut. Mutta realistina kyllä yritän nämä mieltää nyt pillereiden lopettamisesta johtuvaksi.
  8. Mulla on nyt kp 16 menossa. Finnejä ei ole tullut, pikemminkin naama (ja muukin kroppa) on vähän kuivempi kuin aiemmin. Kummia alavatsanippailuita on ollut koko ajan, ne ilmeisesti kuuluu asiaan. Yhtään en tiedä onko ovista nyt ollut vai ei, oikein mistään en osaa päätellä. Mutta eipä tuolla nyt vielä niin väliä.
  9. Nyt kun se ehkäisy on jätetty pois ja raskaaksi tulemisen mahdollisuus on hiukan suurempi, niin itseasiassa mietityttää monikin asia... Päällimmäisenä se, että mitä jos en tulekaan raskaaksi. Mä olen kuitenkin jo kolmekymppinen, ja käyttänyt pillereitä vuosikausia, joten ihan itsestäänselvää oman hormonitoiminnan käyntiinlähtö ei ole. Tosin se vähän lohduttaa, että mun äitikin oli jo 37 vuotias kun pikkuveli syntyi, ja oli meidän välissä käyttänyt pillereitä reilun toistakymmentä vuotta. Yövalvominen ja vauva-arkeen liittyvät jutut pelottaa. Omat työt on nyt hyvässä vaiheessa, olen koulutustani vastaavassa hommassa ja kokemustakin on jo kertynyt useampia vuosia. Mutta tyssääkö se sitten tähän, jos niitä lapsia tulee. Ja kun minä olen meillä se vähän enemmän uraorientoitunut ihminen, niin jaksaako tuo mies osallistua lastenhoitoon riittävästi, jotta en ihan piippuun itseäni aja. Mä en niinkään itse raskautta tai synnytystä pelkää, eiköhän ne hoidu geeniperimän opastamana.
  10. Ensimmäisiä luomumenkkoja odottelen saapuvaksi marraskuun puolen välin tienoilla. Saa nähdä kuin käy. Kymmenisen vuotta yhteensä olen pillereitä ehtinyt popsia, muutamaa eri merkkiä. Suurin syy lopettamiselle oli hormoniongelmat, joiden koin nyt viime vuosina lisääntyneen. Enkä oikein usko että tämä pillereiden lopettaminenkaan kävisi ihan tuosta vain. Vauva saa siis tulla jos on tullakseen, mutta kyllä vielä itsekin vähän epävarma olen. Mutta toisaalta ikää on jo sen verran, että ei tässä enää älyttömän kauaa auta hommaa lykätä.