Gunilla

Rekisteröitynyt
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Gunilla

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mies kokkas ja oli kuorinu mulle perunat valmiiksi. Itku tuli. "Ihanaa että se välittää musta niin paljon että näkee vaivaa ja kuorii perunat!"
  2. Onneksi mulle ei ole kommentoitu raskautta niin kovasanaisesti mitä täällä osalle on sanottu. Alkaisin varmaan itkemään Meiltä samat ihmiset jaksaa kysyä aina kun nähdään että joko tiedätte kumpi tulee? Ja joka kerta kerrottu että tiedetään kun on syntyny. Jatkokysymyksenä on "onko teillä varmasti kaikki ultrat jo ollu, ehkä seuraavassa sen saatte tietää?" Tällä hetkellä rv 33 joten molemmat ultrat olleet jo aikoja sitten. Ultrassa mulle on ollu tärkeämpää tieto, että kaikki on hyvin ja tarvittavat sisäelimet on paikallaan, kuin se että kumpi se on.
  3. Satsumat banaanit ja omenat, mmmmaistuu! Alkuvaiheessa kaikki liharuoka viehätti (käristys, karjalanpaisti, pihvit..)
  4. Vielä ei mitään ongelmia ole autoilussa ollu, mutta saa nähdä miten pitkään voin ajaa tuota meidän kotteroa: Jos penkkiä siirtää taakse, jotta sais mahalle paremmin tilaa, ei jalat enään ylety kunnolla polkimille
  5. Vk 22 menossa ja vielä "omat" vaatteet käytössä. Housuissa olen napin paikkaa siirtänyt ja pidempiä paitoja joutuu käyttämään ettei maha olisi puolittain paljaana .