SuzieL

Aktiivijäsen
 • Content count

  1178
 • Joined

 • Last visited

About SuzieL

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2555 profile views
 1. Minäkin näen sipulisen testissä pinkkiä
 2. @Vesililja toivottavasti pysyy paasto nyt hyvänä. Edellispäivänä söin iltapalaksi skyrrin ja paasto oli silloin hyvä. Söin saman eilen illalla ja nyt paasto oli 5,4. En tiedä, ehkä lääkäri ensi viikolla osaa neuvoa.
 3. Täällä nyt neljäs päivä mittailua. Näköjään itsellä aamulla pyörii tuo paasto 5,3-5,5 välillä. Eilen söin iltapalaksi maustamatonta jugurttia pakastemansikoilla ja yhden karjalanpiirakan ja ensin nimettömästä oli 5,7, keskisormesta 5,5. Vinkkejä mitä sitä voisi illalla syödä? Päivien ruokailuissa ei väliä mitä syön ja tunti jälkeen pyörii välillä 4.5-5,7.
 4. @Vesililja kuulostaa ikävältä nuo ylityksen ja jos joudut nälkää kärsimään. Kävisikö keitetyt kananmunat jos voisi töissä välipalana ottaa lisäksi? Tai joku muu proteiinipitoinen joka ei nostaisi arvoja. Itse sain silloin aiemmissa raskauksissa syödä mitä vain eikä ylityksiä tullut. Nyt toki voi olla eri juttu, joten sen näkee sitten, kun seurailen.
 5. Täällä käyty tänään rasituksessa ja paasto oli 5,5 ja raja 5,3 joten radi diagnoosi sitten tulee tähän raskauteen. Itsellä ollut kahdessa ensimmäisessä sama ja kahdessa edellisessä ei ollut vaikka kävin molemmissa 2x rasituksessa. Pe neuvola ja varmasti saan sitten mittarin ym muut ohjeet mukaan. Toivottavasti kotimittauksissa ei häikkää.
 6. Paljon onnea @Ewwwie <3
 7. Olen ottanut neljälle pakkauksen. Nyt viimeisimmästä (2017) ei tullut käyttöön kuin pyyhe, sakset, makuupussi, kietaisubodyt käännettävillä hihansuilla. Nyt ajattelin etten ota ja yritän jostain ostaa vain makuupussin. Olen kaikille lapsille säästänyt oman vuoden äp pussin.
 8. Minunkin mielestä oikein hyvin vahvistuu. Toivottavasti omat fiilikset ovat väärät ja kaikki hyvin.
 9. Minunkin mielestä on vahvistunut eilisestä. Itse olen myös digiin kerran saanut 2-3 vaikka olisi pitänyt tulla jo 3+. Testasin muutaman päivän päästä uudestaan ja tuli 3+. Eikä merkannut mitään ja vauvan sain syliin.
 10. Minusta testit on hienosti vahvistunut. Hormonin määrä on yksilöllistä ja pissan vahvuus vaihtelee sekä testit ei ole niin tasalaatuisia, joten ei noista viivojen tummuuksista oikein voi päätellä mitään. Jos kovasti huolestuttaa eikä malta odottaa ultraan niin voi varmasti käydä verestä testauttamassa hcg arvon. Pari mittausta olisi hyvä tehdä, että näkyy kuinka arvo nousee. Onnea kuitenkin raskaudesta <3
 11. Kiitos <3 Hyvä jakaa näitä testikokemuksia, ehkä joku muu saa mielenrauhan jos käyttänyt saman merkin testiä. On kyllä surkeita nuo david testit.
 12. Jouduitte odottelemaan, kun mies oli järjestänyt minulle aamuksi heti auton myyntiä.. Tein testit pc ja david samasta pissasta 6 aamulla noin 5h pidätys ja aika laimean näköistä oli. Pc viiva piirtyi heti. Nyt alkaa noissa david testeissä näkyä myös jotain muuta kuin harmahtavaa viivaa.
 13. @Anastacia nuo david testit on tilattu mammaksi.fi sivulta ja siellä luki herkkyys 10 eli pitäisi olla muka todella herkkä. Itse aina käyttänyt pc tai cb digiä ja nyt olin noita tilannut kaapin täyteen. Ei oikein vakuuta, käyn nyt pari pc liuskaa hakemassa ja testaan aamulla uudestaan.
 14. Tässä omat testit, ylhäällä pc ja david dpo8, seuraavat david Dpo9, Dpo10 ja tältä aamulta dpo11 david liuska ja cb testi. Livenä Dpo10 david liuskassa näkyy joku harmahtava haamun esiaste ja aavistuksen voimakkaampi tämän päivän testissä. Silti tulkitsisi tuon david;n negaksi. Voinko kuitenkin luottaa tuohon cb;n testiin? Niistä lukenut myös huonoa. Plussa piirtyi heti ja kuvattu 1-4min testin teosta. Davidin testeistä ei ole itsellä aiempaa kokemusta.
 15. @Ewwwie kyllä siellä testi haamuilee. Toivottavasti tarraa hyvin kiinni <3 Lisää kuvia vain, näitä on niin kiva tiirailla