SuzieL

Aktiivijäsen
 • Content count

  1135
 • Joined

 • Last visited

About SuzieL

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1762 profile views
 1. Olen ottanut neljälle pakkauksen. Nyt viimeisimmästä (2017) ei tullut käyttöön kuin pyyhe, sakset, makuupussi, kietaisubodyt käännettävillä hihansuilla. Nyt ajattelin etten ota ja yritän jostain ostaa vain makuupussin. Olen kaikille lapsille säästänyt oman vuoden äp pussin.
 2. Minunkin mielestä oikein hyvin vahvistuu. Toivottavasti omat fiilikset ovat väärät ja kaikki hyvin.
 3. Minunkin mielestä on vahvistunut eilisestä. Itse olen myös digiin kerran saanut 2-3 vaikka olisi pitänyt tulla jo 3+. Testasin muutaman päivän päästä uudestaan ja tuli 3+. Eikä merkannut mitään ja vauvan sain syliin.
 4. Minusta testit on hienosti vahvistunut. Hormonin määrä on yksilöllistä ja pissan vahvuus vaihtelee sekä testit ei ole niin tasalaatuisia, joten ei noista viivojen tummuuksista oikein voi päätellä mitään. Jos kovasti huolestuttaa eikä malta odottaa ultraan niin voi varmasti käydä verestä testauttamassa hcg arvon. Pari mittausta olisi hyvä tehdä, että näkyy kuinka arvo nousee. Onnea kuitenkin raskaudesta <3
 5. Kiitos <3 Hyvä jakaa näitä testikokemuksia, ehkä joku muu saa mielenrauhan jos käyttänyt saman merkin testiä. On kyllä surkeita nuo david testit.
 6. Jouduitte odottelemaan, kun mies oli järjestänyt minulle aamuksi heti auton myyntiä.. Tein testit pc ja david samasta pissasta 6 aamulla noin 5h pidätys ja aika laimean näköistä oli. Pc viiva piirtyi heti. Nyt alkaa noissa david testeissä näkyä myös jotain muuta kuin harmahtavaa viivaa.
 7. @Anastacia nuo david testit on tilattu mammaksi.fi sivulta ja siellä luki herkkyys 10 eli pitäisi olla muka todella herkkä. Itse aina käyttänyt pc tai cb digiä ja nyt olin noita tilannut kaapin täyteen. Ei oikein vakuuta, käyn nyt pari pc liuskaa hakemassa ja testaan aamulla uudestaan.
 8. Tässä omat testit, ylhäällä pc ja david dpo8, seuraavat david Dpo9, Dpo10 ja tältä aamulta dpo11 david liuska ja cb testi. Livenä Dpo10 david liuskassa näkyy joku harmahtava haamun esiaste ja aavistuksen voimakkaampi tämän päivän testissä. Silti tulkitsisi tuon david;n negaksi. Voinko kuitenkin luottaa tuohon cb;n testiin? Niistä lukenut myös huonoa. Plussa piirtyi heti ja kuvattu 1-4min testin teosta. Davidin testeistä ei ole itsellä aiempaa kokemusta.
 9. @Ewwwie kyllä siellä testi haamuilee. Toivottavasti tarraa hyvin kiinni <3 Lisää kuvia vain, näitä on niin kiva tiirailla
 10. Esikoisesta tehdyt testit taisi muutaman vuoden olla tallessa vessan laatikossa. Nyt kaikki on heitetty pois. Kuvat on kuitenkin kaikkien testeistä tallessa
 11. Ensimmäiset kolme kaikki 6kk sisällä yrityksen aloittamisesta. Neljäs 1v8kk yk22 toi plussan, siihen tarvittiin pientä apua.
 12. Itse en sitä uskontoa kyllä mieti vaikka isompia perheitä olen nähnyt. Äitini ensimmäinen kommentti on aina tuo ”ovat varmasti lestadiolaisia”. Itselle näitä kommentteja taisi tulla jo toista ja kolmatta odottaessa. Meill nyt neljä lasta. Miehellä on kuusi sisarusta ja eivät ole uskonnollisia. Itsellä äidin puolelta kaksi ja isän puolelta kaksi sisarusta. Itse toivon isoa perhettä.
 13. Meillä neljä 12/2011, 06/2013, 12/2014 ja 11/2017 syntyneet. Kovasti on vielä toiveissa uusi vauva. Saa nähdä miten käy, viimeksi tarvittiin vähän apuja, kun yritettiin 1v8kk. Aiemmat ovat tulleet helpommin. Ainut asia mikä mietityttää on oman äidin suhtautuminen. Ensimmäisen jälkeen oli jo kovasti sitä mieltä ettei enää lapsia ja joka lapsen jälkeen jaksanut siitä muistuttaa ettei enempää. Ärsyttää, tietenkään asia ei hänelle kuulu, mutta pakosta käy mielessä. Äidistä on kyllä arjessa paljon apua ja auttaa ihan ilman pyytämistä. Pärjäisin kyllä hyvin itsekin, mutta pakko myöntää, että apu on kyllä helpottanut paljon.
 14. Minä olen ollut kotona nyt noin 7,5v. Yksinäinen kotiäiti ilman kavereita 5,5v, sitten lapset alkoivat saada kavereita ja vaatia meille kylään ym.. Tuli lasten kavereiden äiteihin pikkuhiljaa tutustuttua ja nyt muutama löytynyt jotka saman henkisiä. Lapset ovat käyneet muskarissa alle vuoden ikäisestä ja seurakunnan kerhossa kolmevuotiaasta lähtien. Kaverit on löytynyt seurakunnan kerhon kautta. Aiemmin olen kyllä jutellut muiden vanhempien kanssa, mutta ne on jääneet vain siihen.
 15. Onneksi on iso talo . Meillä on yläkerrassa paljon komerotilaa ja yksi iso komero jossa säilytän vauva jutut. Siellä nyt 3x vaunukoppaa. Mondialit on alakerran eteisen tuulikaapissa kopan kanssa, kun nukkutan niissä päivittäin. Yhdet matkikset alakerran vaatehuoneen hyllyllä, toiset autossa. Tuplat lämpimässä autotallissa ja big star runko kellarissa. Viking:t on myös lämpimässä autotallissa, niitä käytän aika usein, jos lähdetään kauppaan tai kävelylle.