Tyttö Savosta

Jäsen
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Tyttö Savosta

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Täällä luetaan näitä muiden tekstejä kyyneleet silmissä... osaan NIIN asettua kaikkien itkijöiden asemaan
  2. Mulla oireet ennen plussaa oli: - "Menkkakivut" alkoi normaalia aiemmin - Rintojen lievä arkuus - Jotkut ruuat maistui pahalle - Päänsärky - Väsytti normaalia enemmän Nyt rv. 7+3 oireet: - "Menkkakipuja" edelleen aika-ajoin - Rinnat tooosi arat - Kuvotus aamuisin ja aina kun on nälkä, tietyt ruuat jääneet kokonaan pois - Päänsärky jatkuu - Valtava väsymys koko ajan (11 h yöunet ei riitä) - Vatsan alueen turvotus - Rinnat kasvaneet - Jatkuva nälkä - Ärsyynnyn tosi helposti pienistäkin asioista Muistinkohan kaikki... no, onhan tuossakin jo aika paljon
  3. Minä olen menossa varhaisultraan yksityiselle (rv8) ja sitten olen ajatellut käyttää kunnallisia palveluja, jos mitään poikkeavaa ei esiinny. Raskaus on vasta niin alussa (rv6), että saa nähdä muuttuuko mieli matkan varrella
  4. Ensimmäisestä kierrosta tärppäsi! Kierto minulla 30-31 pv ja tänään alkoi rv 6. Hormonaalinen ehkäisy jätettiin meillä pois jo pari vuotta sitten sivuoireiden vuoksi, joten kumin kanssa on touhuttu jo pidempään. Olen tunnistanut hormonaalisen ehkäisyn jättämisen jälkeen ovulaationi helposti, joten mitään apuvälineitä vauvan yritykseen ei tarvittu.
  5. Kp 31/31 haalea viiva ja 32/31 tummempi viiva . Molemmat aamupissasta.
  6. Täällä myös yksi hermoilija... pahinta sorttia en varmastikaan ole, mutta tuntuu, että voiko tästä vielä iloita jos jotain sattuisikin... ja sitten tosiaan se sikatautipiikki. Jos raskaus olisi pidemmällä (nyt 4+6) ottaisin varmasti, mutta nyt viel pelkään että rokote ei olisi hyväksi näin alkuraskaudesta. Hoh hoijaa kun ei osaa päättää.
  7. Uskomatonta mutta totta, plussa tuli heti yk1! Kaksi testiä tein (kp31 haalea viiva ja kp32/31 tummempi viiva) enkä meinaa vieläkään uskoa!