Coraline

Aktiivijäsen
  • Content count

    1619
  • Joined

  • Last visited

About Coraline

  • Rank
    Addikti

Contact Methods

  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

3111 profile views
  1. Meillä piti kutinsa
  2. 3v 5kk. Meille oikein sopiva, en keksi mitään huonoa tästä ikäerosta. Toki aika näyttää miten isoveljen pinna kestää, kun siskosta on enemmän "haittaa" (nyt 8kk, joten ei vielä hirveästi sotke leikkejä tms). Mutta tosi helppoa, kun isompi tekee jo käytännössä kaiken itse ja on tosi huolehtivainen vauvaa kohtaan. Vauvakin on ollut oikein iisi tapaus, joten en kyllä valita. Itse tiesin, ettei mun rahkeet ois riittäneet kahteen pieneen, etenkin jos vauva olisikin ollut huono nukkumaan. En halunnut tietoisesti ottaa riskiä ettei mun pää kestäisikään ja se on kyllä ollut parhaita päätöksiä hetkeen.
  3. Onnea arvoitus tulipa hyvä mieli teidän puolesta.
  4. Jaa tällaista Esikoinen on nyt kolme ja puoli, ja aika hyvin tämä on toteutunut. Mä olen se rasittavuuteen asti omaani kieltävä ja välinpitämättömiä vanhempia avoimen vihamielisesti mulkoileva tyyppi. No ei vai. Mutta poika on melkoinen elohiiri, joten aika tarkkana saa olla. Naapurin samanlaisen jästipään kanssa tosin saavat kolistella sarviaan ja keksiä itse ratkaisuja erimielisyyksiin tiettyyn pisteeseen saakka (kunhan ei siis mene fyysiseksi).
  5. Aika vähän noita taitaa olla, etenkin etunimen kanssa sontuvia. Ei tule kyllä mieleen kuin Siristiina. Tuo Serafiina kuulostaa musta parhaimmalta. Äänestän kuitenkin silti Josefiinaa, se on kaunis.
  6. Sarianna tai Suvituuli?
  7. Toi Maj on kyllä tosi kiva, mutta tän sukunimen kanssa se muuttuu ääntäessä Maijaksi. Kiitos kaikille, ehkä tästä jotain syntyy. Tai sitten tuo on Vauva Sukunimi
  8. Aikalailla sanasta sanaan näin, paitsi että pojalla uhma jatkuu kyllä edelleen. Onneksi purkaa sen meihin vanhempiin, siskolleen on todella hellä. Tosin voipi olla, että ongelmia tulee siinä vaiheessa kun sisko alkaa sotkemaan leikkejä. Poika kun on melkoisen omistushaluinen.
  9. Kiitos Scarlet, ja onnea myös teille, jos en ole aiemmin muistanut. Kiitos kaikille, noista Emmi, Elle, Elli, Lilli ja Ellen pääsee listalle. Muut löytyy joko lähisuvusta tai kavereiden muksuista. Lilliä itseasiassa mun isäkin ehdotti. Mies ei yhtään helpota tätä, kun tällä kertaa mä saan kuulemma päättää.
  10. ^ ehkä se on merkki Elsi on kanssa kaunis, mutta ehkä vähän vierastan sitä tuon ässän takia, suhahtaa varsinkin tän sukunimen kanssa vähän turhan sähäkästi. Ja hölmösti pelkään että suhisevalla kokonimellä jinxaan tälle ässä-vian.
  11. Tyttö on jo kohta kuukauden, ja nimen valinta on niiiin vaiheessa.. Löytyisikö ehdotuksia seuraavilla kriteereillä? - suht simppeli nimi, sukunimi on pitkä ja "hankala" - ei ainakaan ala ja pääty a-kirjaimella, mieluusti ei a:ta kumpaankaan päähän. Sukunimi alkaa tupla-a:lla, joten etenkin etunimen lopussa aiheuttaa puuroutumista - mielellään pehmeä nimi, sukunimi kun on muuten aika kova - esikoisen nimeen sopiva (se on kolmikirjaminen ja alunperin hieman vanhempi nimi joka tosin nykyään on tosi suosittu. Suosittuus ei kuitenkaan ole itseisarvo ) Omia suosikkeja tällä hetkellä ovat Eevi ja Viivi.
  12. Nyt toisesta päästiin kotiin, kun tyttö oli 2 vrk. Syntyi pe aamuna, ja su aamupäivästä päästiin lääkärintarkastukseen.
  13. Nyt toisella kertaa ei tullut mitään vaurioita. Vähän toki turvotuksen tunnetta, mutta liikkumisessa tai istumisessa ei ollut mitään ongelmaa edes salissa sängystä noustessa.
  14. Pojasta ei ollut lainkaan pahoinvointia, tytöstä on ollut tähän mennessä (37+1) lievää etovaa oloa pitkin raskautta. Oksensin muutaman kerran alkuraskaudessa. Varsinaisesta pahoinvoinnista ei kuitenkaan voi puhua. Muutenkaan en ole taipuvainen mihinkään pahoinvointiin.