sikkaralla

Aktiivijäsen
  • Content count

    477
  • Joined

  • Last visited

About sikkaralla

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. ^ mulla on ollut sekä Yoyot että Nanot, mitä haluaisit tietää?
  2. Meillä oli Smilet talvella 2013, joka oli todella runsasluminen myös täällä etelässä. Smilet kulki missä vaan, myös loskaisessa 'umpihangessa'. Vaihdoin Go:t niihin, koska koin Go:t niin 'koviksi', enkä voi kyllä kuin kehua. Käytössä olivat toki vain vauvakopan kanssa, joten lasti oli kevyt, mutta uskon kyllä, että toimivat melkeinpä missä vaan.
  3. Violetti, vajaa vuoden vanha Suomesta ostettu Sirona joutaisi. 350e.
  4. 2 Way Pearl ehkä?
  5. TrioHilpeät, miten olisi Gessleinin F4/S4 Sportit? Mulla olisi jopa sellaiset kaupan. Täyttää hyvin noi kriteerit.
  6. Meidän eskarilainen, 6v 4kk on aika lailla ton 135cm pitkä, mutta matkustaa edelleen pääosin turvavyöistuimessa. Ja saa vielä toistaiseksi matkustaakin. Toisinaan istuu etupenkillä ilman mitään, mutta yleisesti ottaen aina istuimessa.
  7. Mulla on ollut -77/-78 selkä menosuuntaan turvaistuin Taunuksen etupenkillä, uskokaa tai älkää! Ihan autossa kiinni oleva. Ja isompanakin mulla ja mun veljellä (synt. 1982) on ollut turvaistuimet.
  8. Mä käänsin Sironan tänään naama menosuuntaan. Hyvin tuntui tyttö viihtyvän. Ja tulipa tilaa etupenkillekin mahtavasti, vaikka Sirona vähän tilaa viekin selkämenosuuntaankin ollessaan.
  9. Vielä tähän... Harva 4-vuotias istuu enää perinteisessä turvaistuimessa. Kyllä sen ikäinen matkustaa jo pääasiallisesti turvavyöistuimessa... Meillä ovat isommat siirtyneet aika tarkalleen 3-vuotiaina.
  10. Meillä on Sirona nyt 1v 4kk tytöllä, ollut viime kesästä. Ollaan kyllä tykätty kovasti ja toistaiseksi mahtuu hyvin. Tyyppi on samaa kokoluokkaa kuin edellisessä kuvassa oleva neiti. On tod näk tulossa kuitenkin myyntiin, jos jotain kiinnostaa. Suomesta ostettu (näitähän ei periaatteessa saa enää netin kautta myydä, valmistajan määräys), kolaroimaton luonnollisesti ja takuutakin vielä jäljellä. Violetti väritykseltään. Saa laittaa viestiä, jos kiinnostaa.
  11. ^ en ostaisi ton ikäiselle enää nelipyöräistä. Meillä aloitti keskimmäinen 1v 7kk:na pikku-Pukylla (ihan potkupyörällä siis) ilman mitään ongelmia. Nuorimmalle on nyt Wutsch, mutta on nyt vasta 1v 4kk.
  12. ^ meillä ol myös Verso Touranin kanssa loppusuoralla. Molempiin olisi kolme mahtunut. Turren voitto tuli isommasta tavaratilasta (ja siitä, että saatiin erittäin hyvä tarjous siitä). carrus, Mazda 6:een ei kyllä mahdu mitenkään kolmea istuinta takapenkille. Eihän siinä ole edes keskellä kunnon penkkiä... Kaverilla on tuo ja kironnut monta kertaa auton alinpaan sinne... :/
  13. Kullä noi kääntyvät etupyörät on ihan ehdottomat, vaikka maalla asuisikin! Mä en ainakaan edes harkitsisi enää jokapäiväiseen käyttöön kiinteillä renkailla olevia... Enkä usko, että lumi pakkaantuu, on aika hyvä tila siinä renkaan ka kiinnityksen välissä. Tsekkasin just. Ja hei, kyllä ihan mitkä vaan yhdistelmät uusina maksaa jotakuinkin sen tonnin, eli ei noi nyt niin kalliit ole...
  14. Ööö... Mikä om perinteinen lauta vs. Bumprider? o.O Ihan samalla systeemillähän kaikki toimii... Meille kotiutui juuri Babyweltin Moon Kissit tuolle 11kk:lle. Niihin voisi sadada seisomalaudankin. Uusissa painoraja 20kg, joten hätätilassa niissä istuu vaikka kaksi pientä. Eikä ole hinnalla pilattu! Toinen versio on Moon Flac, joka eroaa Kissistä siinä, että niissä on säädettävä jalkatuki. Tykkään noissa myös siitä, että noissa on 'haararemmi', eli ei tartte välttämättä aina vöitä laittaa kiinni. Mä en suosittele Plikoja kellekkään... Se runko on niin klenkka ja heiluva..
  15. ^ Bugaboolla tuo aisan heiluminen on osa jousitusta. Buffalossa aisa ei tosin 'lonksu' samalla tavalla kuin esim. Cameissa, en koe sitä häiritseväksi. Meillä on ollut maaliskuusta saakka Buffalot käytössä, enkä äkkiseltään keksi mitään suurempia vikoja. Tykkään ihan kamalasti! Renkaita en ole kokenut liukkaina, toki pahimmista talvikeleistä ei vielä kokemusta, kun saatiin kärryt vasta maaliskuun lopussa. Mutta oli täällä toki lunta silloin vielä. Renkaat vastaavat enemmän ilmakumeja kuin kennoja/umpikumisia.