Kivi

Jäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Kivi

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Ei tietoa
 1. ^ Toi on niin totta Me ei olla vielä uskallettu ottaa riskiä..
 2. Tyttö on kohta 1v9kk ja melkein voi sanoa, että pysyy jo kuivana. Yövaippaan ei oo useampaan viikkoon tullut mitään ja päivisin käy potalla, välillä ihan oma-aloitteisesti. Päivällä jalassa on harjotteluhousut tai tavalliset pikkuhousut. Aika monet lammikot on silti luututtu lattialtakin
 3. Siinä tapauksessa ei varmaan kannata pahemmin kirjotella, jos ei ole ihan täysin tosissaan. Huumori ja pahoinpitely sopii muutenkin harvinaisen huonosti yhteen.. Yhteiskunnassa on muita ihmisiä, jotka jäähyttävät sitten kurittomat aikuiset --> poliisi.
 4. ^ Miksi tästä pitäisi pystyä keskustelemaan ilman tunteiden kuumenemista?
 5. flaming: Mielettömästi Onnea!! Missä sä oot oikeen piileskelly?
 6. Ihania Strutsin tytön riiviöilme on kyllä hurja
 7. Tää oli mulle myös tärkeää. En muutenkaan tykkää laahustaa homssuisena yöpuvussa vuorokauden ympäri
 8. Tytön synnytyksessä istukkaa kiskottiin ulos pari tuntia ja verta meni muistaakseni 1700ml. Heti kun leikkaussalin henkilökunta oli hälyytetty paikalle istukka vihdoin irtos Toi määrä ainakin veti mehut ihan täysin. Punasoluja sain pari pussia ja nestettä meni koko seuraava vuorokausi. Olo oli järkyttävä.
 9. Softcare
 10. Kaksivuotissynttärit on parin viikon päästä ja poika on nyt oppinut myös yökuivaksi. Vaippaa ei enää halua ja jos yrittää laittaa niin huuto alkaa. Vahinkoja tietysti sattuu, mutta aika harvoin. Aika mutkattomasti kuivaksioppiminen loppujen lopuksi sujui Ellinoora: Seuraa tyhmä kysymys... Miten saatte pojan pissaamaan pihalle? Meidän ipana alkaa itkeä pottaa, jos ehdotetaan puunjuurta..
 11. Tuplasti onnea! Pitäiskö tästä tehdä samanlainen vauvauutiset-ketju, mitä naiksuissa muinoin oli?
 12. Meillä ei illalla juomista ole mitenkään rajotettu. Potalla käydään ennen nukkumaanmenoa ja herätessä heti vaippa pois ja potalle. Jos poika nukkuu tavanomaista pitempään niin pissa tulee ennen kun kukaan ehtii mitään tehdä.. Yövaippa on lähinnä varmistuksena nykyään, siltä varalta ettei äiti jaksa heti nousta sängystä
 13. Minkä ikäisenä lapsesi oppi kuivaksi? Meillä on toukokuussa 2v täyttävä poika, joka ei periaatteessa tarvitsisi vaippaa ollenkaan. Kotona ainakin ilmoittaa "kakka tulee" (riippumatta siitä mitä on tulossa ) ja juoksee potalle. Yöllä pidetään varmuudeksi vaippaa, mutta harvoin siihenkään mitään tulee.