Nightingale

Jäsen
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Nightingale

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mulla liivien koko muuttui raskausaikana niin moneen kertaan, että ostin ensimmäiset imetysliivit vasta vähän ennen synnytystä. Synnytyksen jälkeen käytin näitä yksiä jonkin aikaa. Koon vakiinnuttua ostin kahdet Changen liivit ja olen ollut niihin todella tyytyväinen. Ajatuksena oli ostaa myös pehmoliivit yökäyttöön. Jostain syystä ne jäi hankkimatta, mutta yöt olen loppujen lopuksi pärjännyt hyvin Glamourmom-imetystopilla.
  2. Valitettavasti en osaa vastata kysymykseen, mutta itselläni oli aivan sama ongelma. Sovitin urheiluliikkeissä varmaan kaikki housut läpi ennen kuin löysin riittävän löysät. Ne oli sattumalta myös halvimmasta päästä. Paidan löysin helpommin yllämainitun säkkimallisen muodin ansiosta. Raskauden edetessä jouduin ratkomaan siitä "paitaan ommeltujen rintsikoiden" kuminauhan irti. Tämän jälkeen toimi taas hyvin. Paita oli riittävä pitkä ja peitti mahan loppuun asti, vaikka housujen vyötärö siirtyikin jatkuvasti alemmaksi.
  3. Aikaisemmin olen pessyt vain vauvanvaatteet ennen käyttöä. Tuon dokumentin jälkeen en kyllä pistä enää itsekään pesemättömiä vaatteita päälleni!
  4. Mullakin bikinit toimi aika hyvin. Omista vanhoista bikineistä löytyi sopivankokoinen setti: alaosa hipster-mallinen ja yläosa kolmiotyyliä. Keskenään ne oli eriparia, mutta mustana ja valkoisena sopivat kuitenkin jotenkin yhteen. Kolmiobikineissä oli rinnoille hyvin kasvuvaraa, mutta kovin tukevat ne eivät olleet. Vesijuoksussa toimi kuitenkin hyvin. Tämä yhdistelmä riitti niin pitkään kuin pystyin vesijuoksemassa käymään, eli noin viikolle 37 asti. Laskettuun aikaan asti ei ehkä olisi mahtunut päälle.
  5. Raskausaikana aloin laulaa tätä, kun mitään muuta tuutulaulua ei tullut mieleen. Nyt tyttö on 5 kk ja edelleen toimii. Tosin, jos laulan sitä liian virkeälle neidille, hän vain naureskelee Pii pii pikkuinen lintu paleleeko jalkojas koivun oksalla ollessas nurmikolla nukkuessas
  6. Hauskoja kuvia! Harmi, kun meillä jäi ensimaistelukuvat ottamatta.
  7. Meillä mies suunnitteli tekevänsä hoitopöydän itse. Hieno siitä olisi tullutkin, mutta vauva otti pienen varaslähdön ja pöytä jäi tekemättä. Väliaikaisratkaisu, jossa hoitoalusta on kylpyhuoneessa pesukoneen päällä todettiin hyvin toimivaksi, eikä hoitopöytää sitten tarvittukaan. Etenkin alussa pyllyä sai pestä niin monta kertaa päivässä, ettei olohuoneeseen sijoitettu hoitopöytä olisi ollut kovin kätevä. Ajan kanssa hoitotasoratkaisua parannettiin vielä tekemällä siirreltävälle hoitoalustalle tukeva alunen ja muutama hylly sen viereen vanerista. Hyvin on toiminut!
  8. Tämä ketju olisi pitänyt löytää jo aikaisemmin Meillä äp:n Imse Vimset sopivat päälle vain lyhyen aikaa, vaikka tyttö oli syntyessään pienikokoinen. Tosin kestovaippojen käyttöä ei aloitettu ihan heti sairaalasta kotiuduttua. Seuraavaksi kokeilin tarrallisia Muumi-sisävaippoja kuoren ja villahousujen kanssa, mutta nämäkään eivät oikein istuneet. Koin sisävaipan ja kuoren käyttämisen muutenkin hieman hankalaksi ja ehkä siksi isompien kestovaippojen hankinta lykkääntyi, kunnes sain kaverilta vinkin kokeilla yhdenkoon BumGenius (3.0) -taskuvaippoja. Näistä olen tykännyt! Mieskin kehui niitä yllättävän käteviksi. Vaipat pitää hyvin, kuivuvat nopeasti, ovat nätin näköisiä ja säädettävyyden ansiosta käyvät pitkään. Ainoa miinus on hieman leveä malli, minkä takia (etenkin lisäimujen kanssa) vaatteet saavat olla aika paljon reilumpia kuin Pampersia käytettäessä. (Olemme siis vaippojen sekakäyttäjiä...) Toinen taskuvaippasuosikkini on Blueberry. Ostin näitä käytettynä, eikä kaikissa tullut imuja mukana. Muumin sisävaipat toimivat hienosti näissä imuina. Vielä en ole tarttunut saksiin/saumuriin, mutta suunnitelmissa on muokata Muumi-sisävaipat suosiolla imukäyttöön.