sussu79

Aktiivijäsen
 • Content count

  956
 • Joined

 • Last visited

About sussu79

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 12/31/79

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Klaukkala
 1. Meijän poika menee enskuussa hoitoon yksityiseen päiväkotiin (Tenava päiväkoti) ja soppari on juurikin tuon max. 30h/vk. Mä jään osittaiselle hoitovapaalle ja teen töitä 4krt/vk, 6h/pv, eli 24h/vk. Mulla onneks on sen verran joustava työilmapiiri, että voin sitten halutessani sitten lisätä mukaan esim. yhen lisäpäivän töitä, eli sitten on se 30h/vk töitä. Tuntimäärän pidän kuitenkin nyt tuossa 6h/päivä, koska mulla työmatkoja päivässä jo 1-2h, riippuen ruuhkasta. Muksun hoitopäivät tulee kuitenkin olemaan vaan n.5h/päivä, koska me tehään miehen kanssa eri vuoroja töissä. Poitsu täytti juuri ennen joulua vuoden.
 2. Uh, laskuvirhe. Mut kuitenkin tarrasukkia heille toivottelen!
 3. Onnea Vickan! Paljon tarrasukkia heille, kun on kuitenkin vasta noin 4.rv menossa....
 4. Miten synnytyksesi käynnistettiin? cytotec murusella. murusia laitettiin 4h välein, yhteensä 3 murusta. Sitten ootettin yön yli ja kahelta yöllä multa menikin vedet. Vauva synty seuraavana päivänä klo.13 hätäsektiolla. Onko totta, että käynnistetyssä synnytyksessä supistukset olisivat jotenkin voimakkaampia? en tiiä kun on vaan yks synnytys takana, mutta yhtä helvettiä ne supparit mulle ainankin oli. Eikä mun synnytys edes sitten loppuen lopuksi edennyt kun vuorokaudessa oli auennut vaan 4cm ja siinävaiheessa oli jo kaikki kivunlievitykset laitettu..... Onnistuiko ensimmäinen käynnitysyritys? joo ja ei. käynnistyi kyllä, mutta ei edennyt. Käynnistys johti mun kohdalla hätäsektioon kun vauvalta katosi syke. Oli siinä rytinässä kiertänyt napanuoran ranteensa ympäri tiukasti solmuun.
 5. Sattu niin saatanasti. No ei, kyllä se sattu oikeesti toooooooooooooooooosi paljon eikä sellasta kipua tule mistään muusta. Mulla tuntu siltä että selkäranka murenee. Amme autto siihen asti kun autto. Sitten autto tens ja ilokaasu siihen asti kun autto. Sitten otinkin epiduraalin ja nukahdin siihen kun kivut katos. Nopeesti kyllä noi kivut unohti, eikä niitä edes nyt muista todellisina viakka kuinka koittaa muistella. Poika kohta 8kk ja nyt jo uutta yritetään.
 6. Eikö kellään ole kokemusta tästä merkistä?
 7. Olipa kerran päivä jolloin mietin sisarusrattaiden tilaamista tulevaisuutta aatellen. Noh, ihan sitten vaan googletin, ja olinkin jo kallistumassa Phil&Teds merkkiin, mutta tein löydön! Aivan samantapaiset kun Phil&Teds, Brittiläiset, ja parisataa euroa halvemmat! Merkki oli O Baby. Suomessa oli vissiin kaks liikettä josta näitä sai (ainankin netissä) ja sellaiset sitten tilasin. Kotiinkannettuna 444€ ja vuoden takuu. Malli oli o baby xi tandem. Lauran lastentarvike möi noita tuolloin tuohon hintaan. Normaalihinta on 589€ Tälläkinhetkellä näyttäisi olevan viellä tarjouksessa 459€. Tämän näköiset ja väriset on meillä nyt sitten käytössä Oon ollu erittäin tyytyväinen nyt kahden viikon käytön jälkeen ja yhdellä lapsella on viellä kärryt käytössä. Loistava hinta-laatu suhde!
 8. Marko 6kk3vk. Ensikosketus Saimaaseen ja vesi +28.
 9. Meillä tämä, ja on ihan super!
 10. Meijän poju, nyt 4,5kk, käyttää alle +10 kelillä tällasta haalaria sen alla on äippäpakkauksen harmaa ohut villahaalari, body, pöksyt, kahet sukat, kypärämyssy ja tumput. sitten taas +10 - +20 keleillä sama, mutta villahaalari pois, ja ehkä tumput pois, jos keli sallii. vaunuina meillä on teutonia mistarilit ja viellä on koppa kiinni, mutta sama vaatetus myös kyläilleissä, jos nukutaan ulkona ja sillon on vaunukoppa kotona ja poju on ratasosassa valjaissa kiinni. Lämpöpeite vaan sitten viellä päällä.
 11. Onko meillä silmätulehdus? Pojun silmä ei rähmi ollenkaan, mutta on punanen ja vuotaa vettä. Poju myöskin haluaa sitä hangata, eli selvästi joku ärsyttää. Oon koittanu kattoa onko siellä joku roska, mutta ei ole sitäkään. Nukku ulkona unet, jonka jälkeen silmä näytti taas ihan normaalilta. Ainoastaan luomessa oli sellanen punanen jälki, ihan kun ois raapassu siitä. Sitten kuitenkin silmän oireet tuli takas kun oli ollu hetken sisällä.
 12. Meijän poitsu on nyt 2kk ja painaa 5790g ja on 59cm pitkä. Menee ihan keskikäyrällä kokoajan. Meillä on kerätty nyt eka kuukausi pituutta ja nyt toinen kuukausi painoa. Ehkä sitten taas 3kk neuvolassa on pituutta tullut enemmän kun painoa. Niin ja poju syö tissiltä vain aamulla, muut syötöt Nannia pullosta (5-6dl/päivä). Niin ja syntymämitat: 3850g ja 51cm.
 13. No nyt voin minäkin tulla tänne kertomaan oman kokemuksen. Kyllä on. Meijän vauva oli mahassa tosi vilkas aina kun ei nukkunut ja nyt sitten mahan ulkopuolella jalat ja kädet huitoo kokoajan jokapuolelle ihan kauheesti. Esim. pukeminen on ihanan haasteellista...
 14. Mun bmi oli raskauden alussa 35,82 ja raskauden lopussa 43,06. Painoa tuli raskauden aikana 19kg lisää, joista synnytyksestä kolmenviikon päästä on lähtenyt 12kg. Poika syntyi hätäsektiolla rv41+3, painoi 3850g ja oli 51cm pitkä. Koko raskauden aikana ei ollut sokereissa tms. mitään häikkää.
 15. HYS

  No voikun kiva.... Itelläni ois synnytys edessä hysa:ssa tässä seuraavan 4,5vk aikana.