Caliente

Aktiivijäsen
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Caliente

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Tillia: Mulle kävi ihan samalla tavalla viime talvena, eikä syy ollu mun vaan kyseessä oli valmistusvirhe. (Jos siis tarkoitat niitä valkoisia osia, jotka lukitsevat/vapauttavat eturenkaat.) Sain uudet talvirenkaat tilalle. Ne tosin tuli vasta joskus huhtikuussa, jolloin lumet oli muisto vaan. Talvi meni rautalankavirityksin korjatuilla talvirenkailla... Mun mielestä ne talvirenkaat on ihan parhaat, varsinkin kun lapsella alkaa olla enemmän painoa. Ensimmäisen ja todella runsaslumisen talven taistelin pienillä eturenkailla, ja oli aika tuskaa.
 2. Sasa: sielltä nextin sivuilta löytyy kokotaulukko, joka kertoo mitä senttikokoa nuo ikäkoot vastaa. Saattavat tosin heittää. Mun kokemuksen mukaan nextin vaatteet olis pienehköjä/senttikokoa vastaavia, mutta meidän neiti on myös tosi pitkä.
 3. Vinkki kiinnostuneille: Blingon facebook-sivuilta löytyy muutama "sneak peak" kevätkauden vaatteista.
 4. Olin pakastetun alkion siirrossa toukokuussa 2011. Mulla oli pientä tiputteluvuotoa jo ennen raskaustestiä, joka yllätyksekseni näyttti plussaa. Vuodot jatkuivat ja kovenivat, ja kun säännölliset kouristavat vatsakivut alkoivat, oli aika selvää, että kesken meni. Tämä km antoi kuitenkin meille toivoa pikkusisaruksesta, jota nyt odotellaan
 5. Taisi mulla olla ripsiväri ja puuteri mukana, ja ne toi piristävää ilmettä ennen vierailijoiden tuloa. Eikä sit näyttäny ihan haamulta valokuvissakaan.
 6. No nyt mennään ohi... eikä ihan pikkuisen, meidän neiti oli 600g painavampi ! Sen mitä olen tämän ketjun vauvojen kasvua vertaillut meidän typyyn, niin taitaa tämä vauveli viedä voiton... 0kk: 3700g ja 53cm 1kk: 5180g ja 59cm 2kk: 6690g ja 63cm 3kk: 8210g ja 66,8cm 4kk: 9795g ja 69,2cm 5kk: 10,425kg ja 72,5cm 6kk: 11,190kg ja 74,5cm Ihmeellisen vähän on kukaan kauhistellut neidin kokoa, varmaan pitävät luonnollisena, kun me vanhemmatkin ollaan pitkiä. Moni meidät tunteva on sanonu, ettei oo tullu yllätyksenä. Ja neuvolassakin on suhtautuminen ollut asiallista. Jään jännityksellä odottamaan tulevia mittoja. Mulla meni vauvana kymppi rikki 10kk iässä, meidän pampulalla viisikuukautisena...
 7. Joo, oli paljon apua, kiitos! Espoossa asustellaan, joten jonotusaika lienee sit se 6kk. Aikamoinen tuo paperisota jo ennen ko pääsee edes jonottamaan neuvontaan... No, jonottaminen on tuttua jo lapsettomuushoidoista ja paperisotaan saa adoptioprosessissa varautua. Joten eiköhän näistä selvitä!
 8. Sivuten keskustelua siitä, voiko yhtä aikaa olla neuvonnassa ja lapsettomuushoidoissa; onko kellään tietoa, kuinka pitkä jono PELAn neuvontaan on? Meillä kun on noi hoidot kesken... Luottamus niiden toimimiseen on vain kovin pieni, joten pitää jo alkaa ajatella muita vaihtoehtoja. Itseasiassa adoptio on ollut mulla mielessä jo kauan ennen hoitoja, ja luulen olevani henkisesti siihen prosessiin aika valmis. Mieskin on alkanut tottua ajatukseen.
 9. Joistakin blogeista löytyy: Näissä perheissä on kiinasta adoptoitu tyttö: http://arkiajatuksia.blogspot.com/ http://vihdoinkinkotiin.blogspot.com/ Etiopiasta adoptoitu poika: http://www.ampiaistehdas.net/tanja/ Etelä-Afrikasta adoptoitu poika: http://cherika.vuodatus.net/
 10. TJOTtailun aikana en käyttänyt ollenkaan testejä, insseissä testailin Clearbluen digitaalitestillä lääkärin suosituksesta.
 11. En jaksanut ensimmäisen TJOT-vuoden aikana stressata asiasta, mutta tajusin jo silloin, ettei taida olla meille ihan helppo homma saada sitä plussaa. Ramppasin lääkärissä kierron ongelmien takia, pilleriden lopettamisen jälkeen tais kulua useampi kuukausi ilman menkkoja, ja sit alkoi sellainen parin kuukauden mittainen tiputtelu... Tosi kiva homma kesäaikaan! Mulla ei oo koskaa ollu normaalia kuukausikiertoa ilman lääkkeitä (e-pillerit/terolut). Noin vuosi ehkäisyn pois jättämisen jälkeen hakeuduin lääkäriin selvittelemään syytä plussattomuuteen, mutta en vielä silloinkaan pitänyt itseäni lapsettomana. Asia oli pakko myöntää, kun hoidot alkoivat kaksi vuotta vauvatoiveiden heräämisen jälkeen. Kaikista rankin vaihe oli inssien jälkeen, ivf-jonossa viime keväänä. kysyit Helinä, kuinka pikälle ollaan valmiita menemään. Eli yksi ivf-hoito mikroinjektiolla on takana, toinen kesken. Raja menee vieraiden sukusolujen käytössä. Jos ei omilla onnistu, aloitamme adoptioprosessin. Jos tämä hoito ei onnistu, teemme ratkaisun mahdollisesta uudesta ivf-hoidosta lääkärin suosituksen perusteella.
 12. Toi lista on takuulla varmempi kuin herkinkään raskaustesti
 13. Kuka muistaa, milloin Admin ekan keran lupas että vauva.info tulee? Meinaan että olis hauska tietää, kuinka kauan tämän ihmeen toteutumiseen meni