Sinikello

Rekisteröitynyt
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Sinikello

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä maltoin odottaa siihen että kulti pääsi käymään syömässä kotona ruokiksella ja kesken ruokailua sanoin aika samoin sanoin:"Kulti arvaa mitä?"..jne.. Ehkä olisi pitänyt oottaa että toinen saisi ruoat syötyä loppuun ennenkuin möläyttää uutisen..Toinen meinasi tukehtua ruokaan.. Ja sit syöksyi halaamaan köhien ja pärskien..Että näin meillä..
  2. juu mäkin olen huolissani (hieman) raskauden tuomista kiloista, sillä oon painoindeksissa 30 nyt. oon kyllä saanut jo keväästä tiputettua 10 kg pois elopainosta, mutta.. Oottelen ekaa neuvolakäyntiä jossa saan toivottavasti vinkkiä, voinko jatkaa painonpudotustani raskauden aikana. Syön päivittäin noin 1500 kcal, välillä enemmän ja siitä syystä ei paino tipu nopeasti vaan välillä esim 100 g/2 vkoa.. niin ja pituutta on siis 162 ja painoa nyt noin 80 kg..
  3. Mulla ennen plussaa rinnat arat ja tosi raskaat ja väsymys. Plussan jälkeen samat oireet jatkuneet sekä lisänä ihan tolkuton valkovuoto, housuja saisi vaihtaa parin tunnin välein ilman pikkuhousunsuojia. Nännipihat on nyt muuttuneet, niihin on tullut sellainen "kuoppa keskelle"..
  4. mulla on taas ihopsori taipeissa ja päänahassa ja joudunkin käyttämän niihin kortisoni-voiteita/liuoksia säännöllisesti..Kävin duodecimin lääkelistat läpi ja niistä ei ole mitään todisteita pitkäaikaistutkimuksia käytöstä joten pitää soittaa lääkäriin ja pyytää joitain muita lääkkeitä..oon vasta aluvaihessa raskaana 4+6 joten ilman kortisonia en pärjää raskauden loppuun. Taipeet pärjää kyllä perusvoiteilla, mutta päänahka on ongelmallisempi.
  5. KP 29 kun tuli selkeä plussa, kierto normaalisti 28..
  6. Aika varattu joulukuun 16 päivälle. Laskureiden mukaan olen nyt RV 4+4..
  7. Hmm.. Tiistaina selkeä plussa, maanantaina olis pitänyt alkaa kuukautiset.Keskiviikkona varmistin terveyskeskuksen virtsanäytteellä plussan. Laskureiden mukaan nyt 4+4 edellisistä kuukautisista..Ensimmäinen raskaus kyseessä..