Lilli

Aktiivijäsen
 • Content count

  265
 • Joined

 • Last visited

About Lilli

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

2120 profile views
 1. Onko kenelläkään kokemusta Sorelin talvikengistä?
 2. Toppahousut Stadiumista Ja takki myös
 3. Esikoinen oppi päiväkuivaksi 2,5-vuotiaana, yövaippa on edelleen 5-vuotiaana eli yökastelua on. Kuopus oppi päiväkuivaksi tasan 2v ja yökuivaksi 2v1kk.
 4. En nyt jaksa koko ketjua selata läpi, mutta siis... Mitä kaikkea te päivittäin roudaatte repussa edestakaisin? Miksi siis toisilla lapsilla on niin isoja tarhareppuja ? Mitä kaikkea pidätte varavaatteina päiväkodilla? Tarvitseeko 5-vuotiaat kurahousuja?
 5. Pienempi oppi päiväkuivaksi suunnilleen tasan 2-vuotiaana. Nyt on siis kuukausi oltu ilman vaippaa. Välillä hän itse haluaa kyllä vaipan laittaa, mutta harvemmin sinne mitään tulee. Mitä lie protestia se sitten vaan on. Yöllä on vielä vaippa, vaikka sekin on usein aamulla kuiva. Vahinkoja sattuu päivisin välillä ja selvästi siihen vaikuttaa esim se, että meillä on vieraita tms outo tilanne.
 6. Ehkä mäkin päivitän meidän tilannetta tänne... Meillä siis kuopuksella on takaisinvirtaus, joka löydettiin puolivuotiaana virtsatietulehduksen yhteydessä. Munuaisiin on tehty isotooppikuvaus viime syksynä, jossa todettiin, ettei rakenteellista vikaa tai jälkiä tulehduksista ole. Ei siis mitään vakavaa Estolääkitystä on nyt annettu koko ajan ja parin viikon päästä on ultra, jossa taas tsekataan tilanne. Pitäisi kuulemma oppia nopeasti kuivaksi, niin voisi tuon lääkityksen jättää pois. Yhtään tulehdusta ei muuten ole ollut tuon ekan jälkeen ja kaiken kaikkiaan tyttö on ollut hyvin terve
 7. Esikoisella selvästi pahin vaihe oli 3,5-vuotiaana, sitä ennen oli lähinnä huonotuulisuutta. Minusta uhma on sitä, että nimenomaan uhmataan vanhempien kieltoja, eikä totella. Muu kiukuttelu on sitten kiukuttelua, eikä varsinaista uhmaamista. Kuopuksella on saanut kiukkukohtauksia 1v9kk lähtien ja välillä jopa on oikeaa uhmaa, mutta lähinnä vielä vaan hermojen menetystä.
 8. Meillä syödään Katti Matikaisia, PikkuKakkosia ja Nalle Puh Xylidenttejä. Purkkakin käy sekä isolle (4,5) että pienelle (1v10kk).
 9. Meillä on vuoden 2010 malli, oli alennuksessa alkuvuodesta, niin ei jääty odottelemaan uutta. uudessa mallissa menee kai selkänoja kokonaan makuuasentoon. Noi menee kyllä suht pieneen tilaan kasatessa, selvästi pienempään kuin yhdistelmät, mutta isommat ovat kuin meidän mclarenin matkikset
 10. Me hankittiin Spinit. Brion seisomalaudan kanssa toimivat ihan hyvin ja etupyörät lukittuina pääsee kohtuullisesti myös sohjossa ja lumessa. Ovat varmasti tosi hyvät sitten, kun lunta ei enää ole. Tavaratila on pieni, mutta me emme tarvitsekaan sinne tilaa.
 11. Voi että, mikä tilanne! Meillä harmaita hiuksia aiheutti tai ehkä edelleen aiheuttaa naapurit, joilla on meidän esikoista 1,5 vuotta nuorempi tyttö. Koko viime kesä meni niin, että tämä tyttö teki jotain meidän pojan mielestä kurjaa, mikä aiheutti räjähdyksen pojassa, temperamenttinen kun on. Tytön äiti ei juurikaan puuttunut asiohin, joten meidän poika sitten oli vähän niin kuin sijaiskärsijä, kun jouduin hänelle suuttumaan asioista, jotka tavallaan oli kuitenkin tämän pienemmän tytön syytä. Sekava selitys, ymmärsiköhän kukaan.... Yksikin tilanne meni niin, että oltiin heittelemässä palloa koiralle. Vuorotellen. No, tämä tyttö sitten aina omi pallon varmaan viideksi minuutiksi, jolloin poika veti herneet nenään ja kiemurteli ja uhkaili nyrkillä, että heitä nyt jo se pallo. Myös koiralla meni hermo ja hyppi tyttöä vasten ja yritti saada pallon. Tytön äiti vain nauroi vieressä... Lopulta pojalla meni kärsivällisyys ja tönäisi tyttöä, jolloin minä suutuin ja raivopäissäni iskin pojan jäähylle ja pakotin pyytämään anteeksi. Vaikka olisi siis tehnyt mieli raivota sille toiselle äidille, että jos kerta tullaan heittämään palloa vuorotellen, niin pidetään siitä sitten kiinni, että palloa myös heitetään. Tää on vaivannut mua ihan kamalasti viime kesästä saakka. Heillä on muutenkin sellainen kasvatustyyli, että lapsille ei ikinä näytetä, että jostain asiasta suututaan, vaan maanitellaan ja keskustellaan. Minä olen sitä mieltä, että lapsen pitää nähdä, että joku asia aiheuttaa pahaa mieltä ja sellainen on väärin. Naapurin tyttö on tällä hetkellä oikea kiusankappale, tönii ja vie leluja kädestä, mutta kertaakaan pihalla en ole kuullut kunnon kieltoa tai jäähyä.
 12. Löytyisikö täältä haaremihousuja? Kuopus"
 13. Melkein 5-vuotiaalle uudet välikausikengät
 14. Riippuu siitä, mikä on edullinen. Kotimaassa kylpylät ovat varmasti kivoja, risteilykin suhteellisen halpa. Jos kesällä voitte lähteä, niin joku Pärnu Virossa ja muutkin Viron kohteet ovat suhteellisen edullisia.
 15. Suositelkaa mulle rattaita, jotka korvais näppärästi sekä yhdistelmät että matkarattaat!! Olisko Babyjoggerit sellaset? Nyt meillä on Brion Happyt ja Mclarenit ja olis niin mukava, jos pärjäis vain yksillä. Mclareneissa on kyllä etuna se, että ne saa sateenvarjoks kiinni...