seamrog

Aktiivijäsen
  • Content count

    223
  • Joined

  • Last visited

About seamrog

  • Rank
    Aktiivi
  • Birthday 12/24/89

Contact Methods

  • Website URL
    http://liikaakahvia.blogspot.fi/

Profile Information

  • Location
    Helsinki
  • Interests
    Tatuoinnit, lävistykset, Irlantilainen tanssi, musiikki, laulaminen, kirjoittaminen, lukeminen, noituus, elokuvat, piirtäminen, ompeleminen.
  1. Mulla alkoi siinä seittemännellä viikolla.
  2. Mä olen nauranut mahalihakseni kipeiksi.
  3. Ihan paras
  4. Ensimmäisestä lapsesta plussasin pari viikkoa menkkojen poisjäännin jälkeen, ennen sitä en tehnyt testiä ollenkaan. Toisesta plussasin menkkojen poisjäännin aikoihin eli joskus rv 4 jotain muistaakseni. Tästä kolmannesta plussasin rv 4+0, nyt menossa rv 5+0.
  5. Mitä ootte tästä mieltä? Selkeä nega vai viivanpaikka...? Plussa se ei ainakaan ole, mutta mua hämää. Tämä siis tehty kp 20 noin parin tunnin pidättelyn jälkeen. Oviksen ajankohdasta ei ole tarkkaa tietoa. Kuva täällä: http://aijaa.com/khg2Dp
  6. Minä elän ihan normaalisti niin kauan kunnes plussa tulee. Kuten täällä sanottiinkin niin sitä plussaa saattaa joutua oottelemaan niin turhaan sitä elämää kovasti rajoittamaan ennen kuin on varmasti raskaana, sitten toki alkaa se vahtaaminen että mitä saa tehä ja mitä ei
  7. Täällä! Minulla on kaksi lasta mutta miehellä ei vielä yhtään, ja näillä näkymin tjot-meiningillä mennään... Oispa aivan ihanaa saada miehen kanssa yhteinen pikku nyytti.
  8. Valitettavasti tupakoimme molemmat säännöllisesti. Täytyy kyllä vähentää, muuten mulla keuhkot tekee tenän varmaan jo ennen kuin ehdin edes kolmeakymmentä täyttää.
  9. Olin 15v esikoisen yrityksen alkaessa, ja itsellä oli opinnot alkuvaiheessa ja miehellä puolivälissä. Raskaaksi tulin toisesta yrityskierrosta.
  10. Lasteni isän (eksä nykyään) kanssa olin ollut yhdessä kolmisen kuukautta kun päätettiin että lapsi on tervetullut. Eikä mennyt kuin kaks kiertoa kun olin onnellisesti raskaana. Siispä noin 5kk olimme yhdessä olleet kun raskaaksi sitten tulin.
  11. Mies suhtautuu mun hulluun kuumeiluun ihan hyvin. Jaksaa jopa kuunnella jos selitän kamalasti jotain vauvahömppää. Mulla taitaa olla tosiaankin todellakin isompi vauvakuume kuin miehellä. Siis kyllä hänkin lapsia haluaa ja näin, muttei sillai kuumeile, kuten minä.
  12. Kerrostalossa, 73 neliötä, kolme huonetta, iso parveke ja sauna. Vuokralla asutaan. Suunnitelmissa kyllä oman rivarinpätkän tai vastaavan osto jossain vaiheessa lähivuosina.
  13. Ensimmäisen lapsen syntyessä olin 16v ja opintoni olivat ihan alussa, tosin jätin sitten kesken. Miehellä oli opinnot puolivälissä mutta hänkin sitten lopulta jätti kesken ja meni töihin.