Lululime

Jäsen
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

About Lululime

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    London
  1. Toivottavasti mOmma loytaa haluamansa Paul Frank -lampopussin. Mothercaren kanssa saattaa kylla olla, etta Bugaboo tuotteista esilla on vain mallikappaleet. Nain oli ainakin meidan mukitelineen ja aurinkovarjon kanssa (toki en ollut Oxford Streetin myymalassa ostoksilla). Facebookista huomasin etta Bugaboo tuo vihdoin markkinoille denimisen lampopussin! Ma olen tata niin odottanut. Meilla on 2010 mallin denim cameleonit ja kaytossa on ollut musta lampopussi, mutta hiphei vihdoin. Uuden denimlampopussin kuosi matsaa nyt markkinoilla olevia denimbugigsia (harmahtavan siniset, keltaiset tikkaukset ja farkun napit), joten ei nyt ihan just samaa savya kuin meidan karryt, mutta lahelle... Laitoin hataisena pre-orderin menemaan, tulisivat nyt vain kauppoihin! Bongasin kayttamastani nettikaupasta pre-order listalta myos tallaisen Bugaboo-lisaosan: Edit. piti tulla selventamaan etta tarjotinta en siis tilannut...
  2. ^ Briteissa ainakin saa ostettua Maxi-Cosi Cabriofix kaukaloon kokonaan uudet kangaspaalliset, jotka tulevat sen head huggerin kanssa. Hinta on noin £40 ja uutena koko kaukalon saa £100:lla, joten kohtuu suolainen hinta pelkille kangaspaallisille. Universal kaikkiin turvaistuimiin sopivia vauvan niskatukia saa huomattavasti edullisemmin, toimivuudesta en osaa sanoa. Tulin itseasiassa ketjua selaanmaan etsien kokemuksia Besafe iZi Combi X3 Isofix -istuimesta. Ostimme istuimen kohtuu lyhyen harkinnan jalkeen yllamainitusta Securatot kaupasta (beige combi X3 isofix lahti £300:lla). Istuin on taalla jos minkakin virallisen tahon best buy, mutta tulin nain jalkikateen etsimaan kaytannon kayttokokemuksia. Jos joku ystavallinen jaksaa vinkata uusia kokemuksia tai mista pain tata katjua kannattaisi tietoa lahtia etsimmaan, olisin kiitollinen. Edit. edelliselta sivulta loysin lyhyen patkan, mutta lisaa kokemuksia luen myos mielellani. Esim. onko kukaan asentanut ko. istuinta turvavoilla kasvot etusuuntaan? Ostimme istuimen lahinna pitkille matkoille isoon autoon. Kauppakassini on hadin tuskin talta vuosituhannelta ja normaalisti ko. autossa on kaytossa Maxi-Cosi Priorifix, mutta jos koskaan jostain kumman syysta vaihtaa istuimen autosta toiseen millainen urakka olisi edessa?
  3. Jatkan migreenikuoseista () viela sen verran etta juuri twitteriin tupsahti ilmoitus etta Missoni-kuosit ovat saatavilla nyt myos Briteissa rajoitetun ajan (vain kesakuun) Harrodsilta. Voi Harrods minka teit! Pitaisiko sita sittenkin...? Edit. hinnatkin on julkistettu... Bugaboo 'Cameleon' Missoni accessory set - £199.95; complete - £880 Bugaboo 'Bee' Missoni accessory set - £139.95; complete - £579 Settiin kuuluu siis kuomu, peitto ja cameleonin tapauksessa apron. Ehka mietin viela ennenkuin laitan nimea listalle...
  4. Oletteko jo huomanneet viimeisimman Bugiksilta - Missoni kuoseja! Ihanan varikkaita, olisin valmis ottamaan ainakin peiton piristamaan meidan tummanpuhuvia (viime vuoden denim) Cameleoneja. Mutta tuskin lahden jenkkeihin vain naita ostaakseni, ovat myynnissa vain Neimann Marcusilla.
  5. Meille piti tulla myös tulla TrippTrapp mutta hetkellisessä mielenhäiriössä tuli ostettuakin Bloom Fresco... Ei vaan, meidän tilanteessa (pienikokoisella pojalla vakava sydänvika, voimat vähissä jne) en olisi tiennyt miten kaverin olisi saanut pysymään tavanomaisessa tuolissa. Bloom oli meille se käytännöllinen ratkaisu: selkänoja on korkea, laidat tukevat ja valjaiden ronskeista pehmusteista saa lisätukea. Pidin myös mahdollisuudesta kallistaa tuoli (jos poikaa alkaa istuminen "puhalluttaa"). Normaalin jäykän tekonahkaisen vuorauksen päällä meillä on tuolin mukana kylkiäisenä tullut Bloom Snug - ilman Snugia tuoli olisi melko kova ihan pienemmille. Siivouksesta sen verran että meillä tuoli on valkoinen ruskealla (henna brown) sisuksella. Ruskea väri on armollinen, mutta Snug pehmustetta, vaikka konepestävä onkin, olisi kiva saada muussa värissä kuin valkoisena kiitos. Meillä tuo nyt ei ole hirveä ongelma ole ollut, verhoilen pehmusteen yleensä musliinin peittoon ja pojan hihallisten ruokalappujen sisään. Tuoli tuli kahden eri kokoisen "tarjottimen" kanssa. Me käytämme yleensä pelkkää turvakaarta tai pienempää tarjotinta, mutta kunhan poika alkaa ruokailla isomalla levyllä on tilaa. Meillä tuoli nököttää ruokailuhuoneessa pöydän päässä aina samassa paikassa ja en kyllä päivittäin tuolia siirtelemään lähtisi. Tuoli on, kuten edelliset kommentit mainitsi, tukeva... Ja vielä: tyyliltään tuoli sopii meille (siis meillä ei ole mitään yltiödesignermodernia ruokailuhuonetta, massivitamminen pöytä, nahkaiset tuolit ja kiiltovalkoiset kaapistot) ja mitä enemmän sitä katselen sitä paremmalta se näyttää
  6. ^ Bugaboo ohjeiden mukaan istuinosa 6kk eteenpäin ja minimipaino 6 kg. Meidän poika oli aavistuksen alle 6 kg on vaihdoimme istuimen (kröhöm, mutta reilusti päälle 6 kk) ja hyvin meni, vaikka poika ei tukevasti istukaan. Istuimen saa kyllä hyvin vaakatasoon ja reunat tukevat. Maalaisjärjellä
  7. Ooohh!! Lupasin etten ryhdy hyperventiloimaan, mutta.... Muutama paikka ottaa jo pre-orders! Jos huhuihin on uskominen Donkeyt tulevat John Lewisille huhtikuun eka viikko.
  8. Päivityksenä voin kertoa että erinäisten kokeilujen jälkeen olen onnistunut pakkaamaan varusteet meidän Cameleoneiden kyytiin. Ventilator plus vara-akku ja emergency kit menevät koriin juuri ja juuri ja suction unit kassissa roikkumaan kahvasta (irrotin Pacapodinhoito laukusta "podit" joten perussuojapussukan sijaan koje on kätevässä ja kauniissa laukussa). Työntöaisaan ostamassani My Buggy Buddy -koukkuun mahtuisi vielä happipullo, jos sellaista tarvisi, nyt se on vapaana ostoksille. Alkuun mennään näillä mutta täytyy katsoa tilannetta Donkeyjen tullessa markkinoille! Tästä kantokyvyn testauksestamme tuli mieleen, tietääkö kukaan mitä painorajoja Bugaboo asettaa tavarakorille? Yllätyksekseni ei korista löytynyt varoituslappua maksimipainosta ja pikaisella googletuksella löytänyt muita kuin 17 kg:n rajan itse istuimelle.
  9. Ja tässä vielä kuva helsbelsin mainitsemista kevätväreistä (saatavilla siis sekä Bee+ ja Cameleoneihin)
  10. Bugaboo Donkeyt ovat tulossa UK:ssa markkinoille toukokuussa. Näin jos "Reveal Celebrity Mum & Baby" julkaisuun on luottaminen
  11. ^eiko savoyt ole monen tyopaikkaruokalan tms kahvilan suosikkiaterimet? Kiva kun kavit laittamassa tietoa neulanen. Meilla mukien miettiminen on ajankohtaista ja nailla evailla voin tentata omaa terapeuttia. Jossakin edellisessa viestissa varmaan jo parin vuoden takaa joku kyseli onko ensilusikoita 4 kk:n ikaisesta eteenpain. Soseita aloitettaessa meidan poika, 4 kk (laakarin "maarayksesta" ajoissa liikkeella), oli vain vantteran vastasyntyneen kokoa, joten tarvimme pienen lusikan. Taalta Briteissa ainakin Vital Baby] merkin alta loytyy erillinen littea weaning spoon 4+months ja 6+months sitten jareampi feeding spoon. En tieda loytyyko ko. merkkia Suomesta, mutta netin kautta ainakin Amazon.co.uk saa tilattua.
  12. Hieman off the topic mutta muistui mieleen muutama kuukausi sitten taalla Briteissa nakemani artikkeli: Bugaboo Bee + on varkaiden suosikki, jos tasta voi mitten paatella.
  13. Kaytannon kokemusta en osaa antaa universal/cameleon pussien eroihin mutta sen osaan kertoa (nain ainakin taalla minua kaupassa informoiiin) Bugaboo ei valmista enaa erikseen Cameleonin lampopussissa, Bugisten lampopussit ovat nykyaan saatavilla vain universal mallina. Mutta koska Cameleonin pussia nayttaa olevan viela joidenkin kauppojen varastoissa, kiinnostaisi myos kokemukset: kokeneempi kayttaja jos osaa kertoa onko pussissa jotain niin arsyttavaa etta kannattaisi harkita uutta versiota. Kiitos!
  14. Spontaani alku, vedet menivat 20 min sen jalkeen kun mittarissa oli virallisesti 37+0. Poika muutti kuitenkin mielensa ja kun ei 72h odottelun (poikkeustilanne) jalkeenkaan mitaan ei tapahtunut, tipan avulla vauhditettuna han saapui lopulta 37+3.
  15. Tulen myos ilmoittautumaan kun ketju pisti silmaan - taalla nayttaa olevan hyvin vakea, uusia ja vanhoja tuttuja! Lontoossa asutaan, brittimiehen ja pian 8 kk ikaisen pojan kanssa. Meilla on pienen miehen toppavaatteet Suomesta - sen paan mummu vakuuttunut ettei taalla lapsilla ole ikina riittavasti vaatteita ja tuliaisina tulee pipoa ja tumppua. Itse olen yrittanyt pahinta ylipukeutumista hillita, pojalta kun nayttaa loytyvan isansa karaistuneet brittigeenit ja han kylpee hiessa heti kun yrittaa paalle paksumpaa pipoa. Itse jos tarvisi kunnon totisia toppavaatteita lahtisin varmaan ensin yrittamaan Polarn&Pyretista tai lasketteluliikkeista: Snow&Rockista tai Ellis Brighamista (ja niista rakastamistani nettikaupoista...).