Kurttis

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Kurttis

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. ^ Onpas teillä käynyt tuuri lääkärin kanssa. Itse yritin ehdottaa samaa, mutta vastaus oli että lääkäriasemalla on altistus tehtävä, jotta todistuksen saa. Itse kävimme juuri eilen tekemässä altistuksen korvikkeella ja lääkäri diagnosoi maitoallergian jo 10 millin annoksen jälkeen. Itse en tuota uskonut ja annettiin vielä seuraava annos, mutta ei tämäkään mielestäni näyttänyt vaikuttavan mitään. Lääkäri kuitenkin hoitajan kanssa oli näkevinään muutoksia ihossa ja pitivät tapausta selvänä. Itseäni nämä ns. iho-oireet eivät vakuuttaneet, varsinkin kun meillä on kyseessä suolioireinen allergikko (jos nyt siis allerginen ylipäätään onkaan). Lopputulos siis että jatkan maidotonta (ja munatonta/vehnätöntä/soijatonta) dieettiä ja otan nuo muut vähitellen takaisin. Kuukauden päästä voin kokeilla maitotuotteita itsellä ja silloin vasta oikeastaan näkee oliko tällä maidottomuudella vaikutusta. Imetysdieettiä on siis jo nyt takana 5 viikkoa, ja toki oireita on tässä ajassa hävinnyt, mutta mietityttää onko se vain iän tuomaa kehitystä vai johtuuko tosiaan karsitusta ruokavaliostani.
  2. Mies nimesi masuasukin jo jokin aika sitten Jack Baueriksi, ja nyt hokee nimeä minun kiusakseni entistä useammin, kun pikkuinen on ruvennut aktiiviseksi temmeltäjäksi.
  3. Vaikka tiedän olevani todellista hermoilijatyyppiä niin en silti ollut varautunut, että raskausaika tulisi olemaan näin "raastavaa" henkisesti. Pelko ja epävarmuus ovat jatkuvasti mielessä ja tuntuu ettei millään uskalla uskoa siihen että kaikki menisi loppuun asti hyvin.
  4. Karkkia, karkkia, karkkia. Hirvittää jo hampaidenkin puolesta namien syönti. Tuntuu, että olen korvannut yhden paheen toisella eli kun viiniä ei voi lipittää, niin syön sitten senkin edestä makeisia
  5. Mulla Nuvaringin jälkeen pari ekaa kiertoa oli kestoltaan normaaleja n. 28 päivää, mutta vaivana oli viikon mittainen tiputteluvuoto ennen varsinaisia kuukautisia. Sen jälkeen pari kiertoa meni jo ilman tiputteluja ja ehdin jo toivoa raskautumistakin. Sitten kuitenkin tiputtelu jälleen palasi, mutta vain yhdeksi kierroksi, kun seuraavasta jo plussasin. Kahden viimeisen kierron aikana käytin ovistestejä, kun ei aiemmissa ollut tärpännyt. Kävikin ilmi, että itselläni ovis osui n. 18. kp, joten oltiinkin aiemmin yrittäminen lopetettu "liian aikaisin".
  6. Purskahdin itkuun, kun jouluaaton hesarissa oli kihlausosastolla ilmoitus, jossa kosittiin. Toinen itku pääsi sitten Lumiukko-ohjelman musiikin pärähtäessä telkkarista. On aina ollut suosikkini, mutta eipä se aiemmin ole sentään itkettänyt
  7. Esikoiselle ilman muuta pakkaus. Ehkä jos toinen tulisi nopsasti perään, niin voisi harkita rahaa.
  8. Otin rokotteen 7. rv lyhyen harkinnan jälkeen. Ei tullut muita oireita kun pistokohdan kipeytyminen.
  9. Itse sairastuin juuri lievään vatsatautiin, jossa oireina lähinnä kivuliaat vatsakrampit ja kuume (korkeimmillaan 38 astetta). Oireilua kesti n. 2 vrk. Olen pohtinut ja pähkinyt että mistä kummasta tämän sain, kun niin tarkasti olen yrittänyt kaikkia suosituksia noudattaa. Tänään kuitenkin tajusin tarkistaa viikonloppuna syömieni pakastemustikoiden alkuperämaan. Oletin niin varmasti, että ne ovat suomalaisia, etten edes tajunnut asiaa tarkistaa. Kauhukseni huomasin, että kyseessä olikin PUOLALAISIA pakastemustikoita! Toivottavasti marjoissa ei ollut listeriaa, vaan kyseessä olisi ollut tavallisempi norovirus tms. Kauhea fiilis, eikä neuvolassa tietenkään pitäneet asiaa vakavana. Itselle yritän vakuuttaa, että listeriabakteeri olisi aikaansaanut pahemmat oireet. Mutta eipä sitä varmuutta saa kuin menemällä testeihin. Harmittaa kovasti oma huolimattomuus!
  10. Itse jouduin myös kokemaan kauhunhetkiä joulunpyhinä, kun 12. rv alkoi yllättäen pieni vuoto, jota jatkui kolme päivää. Vuotoa tuli aina vain aamulla sängystä nousun jälkeen/yhteydessä. Vuodon lisäksi minulle tuli kuitenkin myös kovat kivut selkään, lonkkiin ja vatsaan. Kolmantena päivänä olin varma keskenmenosta ja änkesin päivystykseen, vaikkeivät sinne olisi halunneet ottaa, kun vuoto ei ollut runsasta. Tulehdusarvot mitattiin ja sikiö ultrattiin, eikä mitään vikaa löytynyt. Nyt 14. rv kävin vielä yksityisellä tarkastamassa tilanteen, ja edelleen kaikki on kunnossa. Nyt lääkäri totesi, että istukka on "matalalla", mikä saattaisi selittää pienet vuotelut. Kivut sitten puolestaan olivat ilmeisesti jo kasvukipuja. Kaikki siis hyvin, mutta tällainen "ylihuolestunut" ei tunnu kyllä saavan hetkeksikään mieltä rauhoitettua ja koko ajan vain pelkää pahinta.
  11. 4. kierrosta tärppäsi, 6 kk hormonaalisen ehkäisyn lopettamisesta. 2 ensimmäistä kuukautta käytettiin kortsua, jotta kesälle varattu viinimatka ei olisi "mennyt mönkään"