Looloo

Aktiivijäsen
 • Content count

  676
 • Joined

 • Last visited

About Looloo

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Haaveilen perhelomasta Kreikassa lasten kanssa toukokuussa. Lapsille tärkeintä reissulla on uiminen. Olen tutkaillut hotellimahdollisuuksia ja aika monissa lukee, että uima-altaiden vettä ei ole lämmitetty. Onko vesi kylmää vielä toukokuussa? Joskus vuokrasimme talon Italiasta ja siellä oli uima-altaassa kylmää vettä juurikin toukokuussa. Sillä kertaa uiminen ei onneksi ollut pääasia ja uimassa rohjettiin silti käydä, mutta nyt kylmä vesi olisi kyllä iso pettymys. Muutenkin Kreikka-suosituksia otetaan mielellään vastaan - meitä olisi lähdössä 0-, 5- ja 7-vuotiaat lapset vanhempineen. All inclusivesta en piittaa, mutta hyvä aamiainen olisi bonusta, samaten leikkipuistot yms. Niin ja sorry, jos tätä on jo käsitelty ketjussa aikaisemmin - harpoin aiemmat sivut pikaiseen läpi.
 2. Chandalina - tuossa on muutama, jotka onkin mun listalla jo . Ihan uusia oivalluksia ei tullut, mutta toisaalta joku saattaa alkaa makustelun jälkeen tuntua erityisen hyvältä. Onneksi meillä on LA vasta heinäkuussa, eli ehditään mietiskellä vielä. Siihen heinäkuuhun (tai edes ristiäisiin) mennessä myös mieheni ehtii toivottavasti tehdä jonkinmoisen listan suosikkinimistä.
 3. Jos tykkää nimistä kuten Peppi, Sofia, Camilla/Kamilla, Mimosa, Iines ja Iiris, mutta kaikki nämä löytyvät liian läheltä / mies ei kelpuuta, niin mitä ehdottaisitte tytölle nimeksi? Muutamia reunaehtoja: nimi voisi olla ainakin Sofiaa hieman harvinaisempi, siinä saa olla r-kirjain, ei mielellään yli 3 tavua eikä ihan mikään "mummonimi". Tykkäisin kyllä itse vanhoista nimistä, mutta miehelle ei uppoa ja isoveljien nimet jo määrittelevät valittua linjaa.
 4. Nesbit - entäs Alvar? Tässä siis ideana kanssa peräkkäiset vokaalit + suuri suomalainen kaima .
 5. Victoria - mulla kanssa Lindgrenin sadut mieleen ja ensimmäisenä nimi Peppi .
 6. Käytiinpä sitten tämän ketjun tsemppaamana ihan lääkärissä. Parvorokoksi sitä nyt sitten epäiltiin. Kunpa noi näpyt nyt haihtuisivat pian, vaikka pikkupotilas ihan reipas ja iloinen on nytkin.
 7. Mikähän rokko meillä voisi olla? 1v.3 kuukautisellani on kasvoissa pieniä punaisia näppyjä (paljon!) ja samoja on ehkä parikymmentä keskivartalossa + jokunen raajoissa. Kuumetta ei ole eikä näpyt näytä paljoa kutittavan tai muutenkaan häiritsevän. Niitä on ollut nyt neljänä päivänä. Eiliseen saakka niitä oli vähemmän ja luulin, että ne on jotain satunnaisia hikinäppyjä, mut nyt niitä on tosiaan paljon ja hetkittäin ne on jotenkin erityisen pahan näköisiä (iho on punainen näppyjen altakin). Vesirokkorokote me otettiin tammikuussa, koska pojan isoveljellä oli alle 1-vuotiaana erityisen ärhäkkä vesirokko ja molemmilla on atooppinen iho.
 8. Kiitti vastauksista tuohon vierailukysymykseen. Luin kanssa sen vierailukieltojutun Aamulehdestä, musta vähän yllättävää, että kiellosta on tosiaan tehty pysyvä? Onhan niillä osastoilla ne päivähuoneet, mikseiköhän siellä saa vierailla, jos sikalentsuvaara on ohi? Ihan järkkyä se tuolilla odottaminen, luulisi nyt, että Taysista yksi sänky löytyisi! Mut viimeksi tuotiin salista sängyllä, kun niin pyörrytti. Siinä tapauksessa sängystään pystyy ainakin pitämään kiinni . Tosin käytävällähän mäkin sitten ekat tunnin lojottelin.
 9. Tämä on mielenkiintoinen ketju lukea, vaikka mitään erityisiä omia kokemuksia ei olekaan. Kommentit vaan vahvistaa sitä ajatusta, mikä mulla oli ennestään. Ikä on tosiaan pitkälti numeroita. Jotkut ihmiset on huonossa kunnossa jo 3-kymppisinä pidettyään itsestään huonosti huolta ja sit taas on erittäin jaksavia 4- ja 5-kymppisiä; myös siinä mielessä, että kotona on pikkunen vauva. Ja Rilla kirjoitti musta tosi kauniisti, kun kirjoitti, että ne aina sanoivat, että pieni lapsi piti heidät pidempään nuorena. Varmasti niin totta! Niin joo - saihan mun sedän vaimo kaksi nuorintaan yli 40 vuoden iässä ja lapset on iloisia, terveitä ja kasvavat hyvin. Ylimääräisistä kontrolleista en ole kehdannut kysellä, vaikka varmaan niistä mielellään kerrottaisiinkin.
 10. Tietääkö kukaan, onko Taysissa vielä voimassa ohje, että vain isät + sisarukset saa tulla katsomaan äitiä/vauvaa sikalentsuvaaran takia? LA lähenee ja olisihan se mukavaa, että isovanhemmat pääsisivät poikkeen, vaikka hyvin tuon säännön ymmärränkin.
 11. Tämä kiinnostaa muakin kovasti - tulkaahan matkustaneet kertoon lisää, miten reissut on menneet!
 12. Nämä on aivan loistavia . Meillä mies ei millään meinannut uskoa ekaa odotettaessa, että ihan oikeasti olen ostamassa rintapumppua, että siis semmoisia myydään ja ostetaan. Luuli, että oon keksinyt moisen laitteen ihan itse . Kun kerroin, että niitä on sähkökäyttöisiäkin, mies oli vaan entistä varmempi, että yritän jekuttaa .
 13. Tampereella Terveystalossa oli kuuleman mukaan ainakin miehen ja lasten käsketty jäämään tutkimushuoneen ulkopuolelle. Mulle henk.koht. on joka ultrassa ollut tosi tärkeätä, että mies on mukana kuulemassa ja näkemässä saman kuin minä toisin korvin ja silmin. Toivottavasti alkuperäinen kirjoittaja tosiaan saisi isommat ultran ajaksi hoitoon, varmasti monessa mielessä paras ratkaisu. MLL:n hoitajat mullekin tuli ekana mieleen ja samaten isovanhemmat yms.
 14. Tämä on ihana ketju! Vaikken siis tietenkään toivo kenellekään mitään ilkeitä/hölmöjä/loukkaavia kommentteja. Mut jos niitä nyt kuitenkin tulee, niin jakaminen auttaa. Ja varotus - seuraa avautumista. Olen toista kertaa raskaana ja oon ottanut jotenkin raskaasti kommentit mun suuresta mahasta. Siis just näitä "ootko varma ettei siellä ole kaksosia" - monta kertaa palaverissa töissä - ja "mun tyttären maha on ihan samankokoinen kun sulla, vaikka sen LA on 1,5kk aikaisemmin" - ja sit yksi toinen iäkkäämpi tätsä tulee hämmästeleen paikalle kanssa, miten mun mahani onkin niin suuri. Otan nää jotenkin hymyillen ja vähätellen vastaan ja sit itkettää jälkikäteen. Oonko oikeesti poikkeavan jättikokoinen, syönkö kohtuuttomasti jne. Tietty itsekin tuskailen vaatteiden kanssa yms. mutta jos mä saan vaateasiat ratkastua ja neuvolassa ei oikeesti olla huolestuneita, niin mikä pakottaa puolitutut ihmiset sit pahotaan mun mielen? Eiks mun pitäisi olla onnellinen ja ylpeä siitä, mikä mun sisällä kasvaa.
 15. Mulla ilahduttaa noi Lumikin kaksoskuvat aina vaan . Ihania kuvia täällä on muutenkin, tosi kiva käydä mallia katsomassa.