Sitris

Jäsen
  • Content count

    64
  • Joined

  • Last visited

About Sitris

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Mä olin pitkään sitä mieltä etten ota rokotetta. Nyt on kuitenkin ennustettu, että toinen aalto (jos on tullakseen) saattaa tullakin vasta syksyllä, jolloin vauva ois jo syntyny (aiempi ennuste oli, että se tulee keväällä, jolloin vauva on vielä mahassa). Päätin sitten, että otan kuitenkin rokotteen, koska se suojaa vauvaa 6kk syntymän jälkeen (jos nyt ylipäätää suojaa, ellei virus ole muuntautunut). Pientä vauvaa ei kuitenkaan voida rokottaa, ja toisaalta vastasyntynyt on hyvin altis kaikenlaisille hengitystie- ym. infektioille. Niinpä siis huomenna marssin ottamaan rokotteen, viikkojakin on jo yli 15, että sikäli mitään epämuodostumariskiä tms. ei enää ole.
  2. Mulla oli tänään myös eka neuvola. Mies tuli mukaan, kuten tulee varmaan seuraavaankin neuvolaan, kun silloin kuunnellaan sydänäänet. Muutoin varmaan menen jatkossa yksin. Mulle oli tärkeää, että mies tuli mukaan, meidän yhteinen lapsihan se sieltä on tulossa! Ja itsehän hän osaa parhaiten kertoa terveyshistoriansa, sukunsa terveyden ym. Musta tuntui, että terkkari oli vähän yllättynyt, kun mieskin tuli, eli ei se kait sitten ole niin yleistä Meillä meni neuvolassa aikaa kuta kuinkin tunti. Multa otettiin veri- ja pissanäytteet. Hemoglobiini oli ok, kuten myös virtsa. Verikokeiden tulokset kuulen kuukauden päästä seuraavassa neuvolassa, vaikka luulen kyllä että ne sieltä ottavat yhteyttä jos on jotain hälyttävää. Myös verenpaine mitattiin ja vastattiin alkoholi/huumekyselyyn. Ihan hirveesti ei muuten juteltu, kun ei meillä ollut mitään kysyttävää.
  3. Meillä ei vielä ole mitään kovin vakiintunutta työnimeä. Tiitiäiseksi tai Tiitiksi sitä useimmin kutsutaan (Tiitiäisen satupuun mukaan), mutta myös Tyypiksi ja Sintiksi.
  4. Mulle maistuu hedelmät ja kasvikset. Ja raakana nimenomaan. Ennen mun suurinta herkkua oli uunikasvikset ja -juurekset, mutta nyt ajatuskin yököttää. Siispä pistelen tomaatit, kurkut ja porkkanat sellasenaan napaan
  5. Meillä tärppäsi tokasta yrityskierrosta. Ehkäisyrenkaan olin jättänyt pois jo pari kuukautta aiemmin ja ehkäisy oli häihin hoidettiin kumilla. Häiden jälkeen sitten jätettiin kaikki pois. Oviksia en testaillut mitenkään, vaan laskin päivistä suunnilleen ajankohdan, jolloin sitten vietettiin tiiviimmin aikaa sängyssä
  6. Me käytiin yksityisellä varhaisultrassa (rv 8) kun haluttiin ennen joulua selvittää onko pikkuisella kaikki hyvin, mutta muutoin meinataan pärjätä ihan vaan kunnallisilla palveluilla.
  7. Äitiyspakkaus tännekin otetaan sitten kun tulee ajankohtaiseksi. Paitsi jos värit/mallit on jotain aivan kauheita, mutta eiköhän ne neutraalilla linjalla pysy kuten tähänkin asti.
  8. Munkin oli ostettava Gina Tricotista pari paitaa, vaikka ei ole vielä edes mahaa Mutta ne olivat niin täydellisiä sekä odotukseen että imetykseen sitten aikanaan: tosi pitkiä ja nepparit melkein napaan asti. Eivätkä olleet hinnallakaan pilattu!
  9. Mä plussasin rv 4 +4. Oireita ei juuri ollut, mutta menkat on mulla niin säännölliset, että osasin plussaa odottaa
  10. Tokasta yrityskierrosta tuli meille tärppi. Ehkäisyrenkaan olin jättänyt kyllä jo reilu kuukauden ennen yrityksen alkua pois, joten vähän oli jo oma hormonikierto palautunut. Mulla on ollut melko säännölliset menkat aina (+-2päivää), joten oviksen arviointi oli suht helppoa ilman testejä. Iloinen kyllä olen, että tärppäsi noin pian, mun hermorakenne ei varmaan olisi kestänyt paljon pidempää yritystä
  11. Minäkin uutena palstalaisena laitan ekan viestini tänne. Eli esikoista täällä miehen kanssa odotellaan! LA on menkkojen mukaan 2.8, eli 7 +3 viikolla mennään . Onnittelut muillekin raskautuneille!