Marja

Jäsen
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Marja

  • Rank
    Aloittelija
  • Birthday 06/27/78

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Oulu
  1. Siis kun joskus saa olla ihan huuli pyöreenä tuon ukon ja sen uskomusten kanssa, miten teillä mihin olette törmänneet?
  2. Tyttärellä on hieman erikoisempi nimi, toistaa saa.. Maailma nimi tuntuu olevan yleisemmin käytössä. Nimi on kaunis ja tykästuin siihen heti, kun löysin, joten that's it. Sattuneesta syystä en voinut edes ajatella "normaalia" kotimaista nimeä, ei edes käynyt mielessä. Toisaalta ei sen tunnu olevan väliä millainen nimi, aina sen joku onnistuu vääntämään. Esim oma nimeni Marja on kautta aikojen ollut mm. Maria (toi nimi saa mut jo näkemään punasta ), Maija, Tarja, Maaria jnejne, en ees muista kaikkia.. Kuten joku tuolla alkupuolella totesi, niin kyllä ne kiusaajat aina halutessaan syyn loytää, oli se sitten nimi tai nenän muoto . Täytyy vain toivoa, että lapsen itsetunto on hyvä ja ettei joudu kiusaajien kynsiin elämänsä varrella.
  3. Voi ei teitä!! Oonko muka ainoa, joka oikeasti tykkää greippimehusta ?? Tuokaa mulle, jos teil jää juomatta...
  4. Empä jaksanu lukea kaikkia, mutta omasta mielestäni kiintoisin (siis voisin ottaa itelleki) ostos oli äitille piikkimatto (toisin sanoen äiti pääsee kokeileen ite sitä sitte joulun jälkeen ku me tytöt testaillaan sitä..) Isä tykkää Päätaloista, niin sille sitten se Finlandia? -voittajan Uuni -kirja, maailmanmatkaajaveljelle Madventures -kirja, musisoijapojalle lahjakortti musiikkiliikkeeseen (sähkökitaran ostoon joulun jälkeen..) tätille lahjakortti digikameran ostoon kaikkea en muista ees. Yleensä tulee ostettua hirveesti kaikkea pikkujuttua, älypelejä, sukkia jne
  5. Juu meillä on tosi sukupuolineutraalia, värillä ei niin väliä, kuhan on vaaleenpunasta Kuten joku jo näky heti alussa kyselevän, ihmettelen, et mitäköhän ne tosiaankin saavuttaa tuolla.. Mut kai silläkin on jokin merkitys..
  6. Täällä Suomi-Kamerun. Kielet suomi ja ranska, keskenään puhumme englantia ja pikkusen suomeakin