Humbug

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Humbug

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Ei todellakaan. Suorastaan nykyään ihmettelee jos joku auttaa. Esim olin tässä talvella bussissa. Se oli aaaaivan täynnä ja jäin kahden kassini kanssa seisomaan muidenkin seisojien joukkoon. Jouduin laittamaan kaverille tekstaria, että olen myöhässä ja meni aika hankalaksi, kun koitin samalla kasseja pitää kädessä/pystyssä lattialla. Yksi nuori mies siinä lähellä nousikin ylös ja kysyi tahdonko istua! Olin aivan ällikällä lyöty ja en oikein osannut kuin sönköttää kiitos.
  2. Jokaisen oma asia, mutta kyllä sitä vähän ihmettelee jos yli 40v lapsia vielä hankkii. Siinä alkaa olla jo niin paljon eroa. Ei silti minua häiritse, osaavat varmasti silloin asian myös hoitaa, kun moiseen ryhtyy.
  3. Omaan elämään sopii sellainen 4-6v ikäero. Saa jokainen olla pikkuinen rauhassa. Vaikea sanoa sitten esikon ja kuopuksen ikäerolle maksimia, kun ajattelee näin... Ehkä kuitenkin meidän tapauksessa se 10-12v.
  4. Esikoisen aikana asuin niin ettei ollut mahdollisuutta omaan huoneeseen. Sai vasta noin 3v oman huoneen. Seuraavat muuttivat omaan huoneeseen vuoden iässä.
  5. Esikko syntyi, kun olin 18v ja opinnot alussa. Isä oli työtön.
  6. Ekassa en tajunnut/kiinnostanut seurata mitään. Tärppäsi heti tyyliin tokasta kierroksesta. Toinen raskaus oli enemmän harkittu ja seurasin kuukautisia, mutta muutoin en "nähnyt vaivaa". Tärppäsi viidennestä kierrosta.
  7. Ei olla otettu jo ihan hinnankin takia. Lapsia kun on kolme, niin tulisi tosi kalliiksi. Lisäksi meidän kohdalla julkinen terveydenhuolto toiminut hyvin.
  8. ...Kun käväisee wc:ssä? - Kyllä. ...Kun käväisee suihkussa? Mieluiten, että lapsi nukkuu tai näet lapsen. ...Kun käväisee pankkiautomaatilla? - En jättäisi alle leikki-ikäistä asuntoon yksin. ...Kun käväisee kioskilla? - Katso ylhäältä.
  9. Rivitalo, 5h+k+s+piha+parveke ja asumisoikeus.