Sweetie

Jäsen
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Sweetie

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. OYS

    Juuh, homeremontissahan siellä osastot on varmaan jokainen vuorotellen.. Toivottavasti perhehuoneet tulee piakkoin takaisin käyttöön.. Silloin keväällä tais olla meidän lisäksi kolme pariskuntaa perhehuoneissa, eli ihan hyvin niitä silloin oli tarjolla.
  2. OYS

    Kyselin keväällä oysn ruuhkaisuudesta ja perhehuoneista.. Kirjoittelenpa nyt vähän kokemuksia et miten meni. Kun synnärille päästiin kaikki salit oli tyhjänä ja kätilö kertoi, että edellinen päivä oli ollut myös tosi rauhallinen.. Noh, iltaa kohden sit kaikki salit olikin täynnä Eli niin ne vain muuttuu melkein silmänräpäyksessä tilanteet Perhehuoneeseen ei heti ekana yönä päästy, mutta kun se toive oli ilmoille heitetty niin heti seuraavana päivänä sitten päästiin. Kaikki kätilöt oli mukavia ja ammattitaitoisia, ei pahaa sanottavaa heistä.
  3. OYS

    Onko uusia tuoreita kokemuksia oys:sta? Miten on, liekkö siellä ruuhkaa nyt tähän aikaan vuodesta? Ja kuinka monta niitä perhehuonetta siellä on, ja kuka niihin on yleensä etusijalla?
  4. Myös minulla on rytmihäiriöitä ollut raskauden aikana. Ei päivittäin, ennemminkin viikoittain (tai harvemmin) alku- ja keskiraskauden aikana. Nyt loppuraskaudessa niitä ei ole ollut juuri ollenkaan, onneksi. Alussa ne pelästytti kovastikin, kun syke kohosi yhtäkkiä ihan hirveästi, vaikka olisin istunut vain paikallaan. Ja yleensä joka kerta sen tykyttelyn jälkeen tuli huono olo ja piti päästä pitkälleen. Pahin "kohtaus" mikä oli, niin tuntui että sydän tulee rinnasta läpi ja sen jälkeen tulikin sellainen olo että lähtee taju ihan justiin siihen paikkaan. Onneksi kuitenkin olin töissä ja apu lähellä. Sen jälkeen sit päätin, että pakko tutkituttaa et rauhassa vois sitten olla. Kävin kardiologilla, tehtiin sydämen ultraääni ja mitään pahaa ei onneks löytyny ja vaarattomiksi lisälyönneiksi nämä luokiteltiin. Kardiologin mukaan lääkitystä ei mielellään raskauden aikana aloiteta, vaan jos nämä raskauden jälkeen häiritsevästi jatkuu niin sitten..
  5. Ja kannattaa ottaa huomioon, että vaunujen toimitusaika voi olla pitkäkin... Me tilattiin vaunut joulukuussa ja toimitusaika meni helmikuun alkuun, ainakin näillä näkymin. Myyjä suositteli tekemään tilauspäätöksen heti koska vaunuja tulee tietty määrä maahan ja niistäkin (tietystä väristä) oli jo puolet myyty/varattu ja vielä sekin, että helmikuun jälkeistä toimitusaikaa ei heillä ollut tiedossa. Tuumasi että saattaa olla maaliskuussa, ei voi olla ihan varma. Ja näin neuvottiin kahdessakin liikkeessä eli en ajattele, että myyjä "yritti" pakolla myydä. Ja vaunujen tarve on meillä huhtikuussa. En tiedä sitten onko eri vuodenaikaan erilaiset toimitusajat?!
  6. Kokemuksia löytyy Kajaanin ja Oulun Lastentarvikeliikkeistä: Kajaanin liikkeessä meitä palveli miesmyyjä, joka oli erittäin asiantunteva ja ystävällinen. Katselimme vaunuja ja turvakaukaloita. Myyjä kertoi asiakkailta kuultuja käyttökommentteja ja ei tyrkyttänyt kalleinta. Esitteli useampia malleja ja kertoi niiden hyviä ja ehkä huonojakin puolia. Kylläkin esitteli vain Emmaljungia, koska ne on mielessä ollut koko ajan enkä siis edes muita halua. Turvakaukaloiden kohdalla samalla tavalla. Käyttäjäkokemuksia ja hyviä vinkkejä.. Kokeillaan autoon, että varmasti sopii jne. Oltiin silloin liikkeen ainoat asiakkaat, että ehkä siksikin palvelu oli niin perusteellista. Esitteitä sai mukaan myös. Huippu palvelu siis siellä. Oulun Lastentarvikkeessa palvelu oli huonoa! Nuorehko naismyyjä tuli ilmeisesti justiin tupakalta, mässytti purkkaa tai jotain pastillia. Vaunujen luokse mentyä, seisoi hiljaa eikä puhunut vaunuista yhtään mitään. Ellei jotain kysynyt. Ei siis minkäänlaista oma-aloitteesuutta esittelyssä. Tuli jokseenkin vaivaantunut olo. Ajatteli ilmeisesti, että mulla on selkeä mielipide minkä merkkiset ja malliset vaunut haluan, eikä sitten vaivautunut niitä sen kummemmin esittelemään. Turvakaukaloita ei edes viitsinyt kysyä. Eli en todellakaan palaa Oulun liikkeeseen vaan haen vaunut vaikka tuolta Kajaanista.
  7. Mulla nollalinja. Muutenkin juon harvoin ja vähän, niin ei tee tiukkaa olla ottamatta. Ja kukaan kavereistakaan ei ihmettele kun muutenkin usein olen selvinpäin liikenteessä
  8. Nämä on kyllä hulvattoman hauskoja! Ääneen saa tyrskähdellä
  9. Olen aina ollut sitä mieltä, että opiskelijat ei minua hoida mutta nyt kun miettii, niin max. yksi opiskelija saa olla mukana. Ellei mieli just sillä hetkellä muutu. Kaikista raivostuttavinta on, että kun esim. vo-huoneeseen menee ja se on jo valmiiksi täynnä opiskelijoita ja sit kysytään että sopiiko jos he ovat mukana.. Juu, ei sovi. Ja koko komppania pihalle.
  10. Päivä pelastuu noita videoita kattoessa, niin aitoa naurua ja tulee sydämestä!
  11. Täälläkin on pohdittu, että kannattaako ostaa hoitopöytää vai tehdäänkö hoitopiste kylpyhuoneeseen pesukoneen päälle.. Ikean malm lipasto löytyy ja sen päälle olisi ihan kätevä "perustaa" hoitopöytä. Jotenkin tuntuu, että rahat menee hukkaan jos ostaa oikean hoitopöydän kun kerran on kaksi ihan järkevää ratkaisua mistä valita.
  12. Mulle ja mun miehelle on tehty tää sormustesti jokunen vuosi sitten.. Ennustus molemmille sama: kaksi poikaa. Lapsia ei vielä ole, joten katsotaan meneekö ennustus sitten joskus oikein. Omalle äidille ja isälle on tehty myös tää, ja "ennustus" oli, että kaksi tyttöä -> pitää siis paikkaansa! Jännä testi!
  13. Omassa rivari-kolmiossa, neliöitä 73.