cake

Aktiivijäsen
 • Content count

  979
 • Joined

 • Last visited

About cake

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday March 1

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Bee: Mä sain suunnilleen yhtä vahvan viivan dpo 12. Jokunen sivu taaksepäin tätä ketjua, niin löytyy kuva mun dpo 9-13 testeistä. Onnea plussasta
 2. Jokohan sais testailu riittää tässä vielä dpo 9-13 rivistö.
 3. Kiitos kaikille onnitteluista! Pakko jakaa lisää kuvia, kun oon niin innoissani vaikka samalla jännittääkin jääkö tämäkin kemialliseksi. Tässä dpo 9 aamu ja ilta sekä dpo 10 aamu ja iltapäivä. Vahvistuu ainakin tosi lupaavasti.
 4. Ai minäkö malttamaton!? Dpo9 ilta ja tässä tulos!
 5. Dpo9, näkyykö tässä jotakin?
 6. Nasunen: Mulla ainakin lh-huippu on todella nopea eli on pakko testata kolmesti päivässä. Tässä kierrossa bongasin oviksen kp 13. Testasin klo 9 negan, klo 15 vahvan plussan ja klo 20 negan.
 7. Tässä olis sofilla testattu dpo9 yllä ja dpo10 alla. Antaako tämä testi tosiaan näinkin selkeitä viivanpaikkoja? Tänään aamulla dpo10 pc täysin nega. Tai kuivana hyvää valoa vasten ehkä näkyy jotain
 8. ^Mulla jäi raskaus viime kierrossa kemialliseksi, mutta mulla nostettiin tyroksiinia 25mikroa heti plussan tultua ja kävin labrassa mittauttamassa tsh:n ja t4v:n. Ja edelleen sama ohje voimassa eli heti, kun raskaustesti näyttää seuraavan kerran positiivista, niin tyroksiininosto tehdään samana päivänä. Tämä ohje mun omalta endolta ja neuvolalääkäriltä.
 9. Tyttö on kohta 2,5v ja meinataan myydä meidän yhdistelmät ja Quinnyn Zappit ja haluttais tilalle vaan yhdet rattaat. Pärjäiskö Britaxin b-agileilla tai Gessleinin F4 buggylla ainoina rattaina? Noi Britaxin kiinnostaa kovasti vaihdettavien talvipyörien takia, mutta mites noi Gessleinit kulkee lumessa?
 10. Meillä on Julbo Bubblet 1v 10kk tytöllä käytössä ja hyvin sopii!
 11. Me käytiin eilen testaamassa Nopsan potkupyörä tytön (n.85cm) kanssa ja ei kyllä viitsitty ostaa. Tytöllä yletti jalat kyllä maahan, mutta niin vähän ettei potkimisesta tullut mitään. Myös tanko tuntui olevan hassun korkealla ja ainakin myyjä sanoi ettei sitä alemmaksi saisi. Eli eiköhän meillekin se Puky muuta niin pääsee lapsi heti potkimaan kunnolla!
 12. kvam: Sitten kun löydät jostain nettikaupasta nuo Oysterit edullisesti, niin laitetaan kimppatilaus! Me ollaan meinaan ostamassa niitä kanssa
 13. Meillä potta hankittiin tytön ollessa 6kk ja siitä saakka siinä on käyty säännöllisesti pissalla ja kakalla. Reilu 1-vuotiaana jätettiin kotona joinakin päivinä vaippaa pois, toki vahinkoja kyllä sattui. Nyt tytön ollessa 1,5v hän on päiväkuiva, mutta vaippaa käytetään päiväunilla (useimmiten kuiva), yöunilla, ulkoillessa ja reissussa. Tytön mielestä pottailu on aina ollut hurjan hauskaa ja kylässä pitää ensimmäisenä päästä pissalle Saa nähdä vaikuttaako ensi viikolla alkava päivähoito asiaan negatiivisesti.
 14. Meillä on 1,5v tytöllä Reiman 80cm haalari ja se on oikein hyvä. Myös yksi 86cm haalari löytyisi, mutta se on tosi iso. Tytön pituus on mennyt ihan vähän keskikäyrän alapuolella Meillä on tosin on käytössä babymallinen haalari. Muistaakseni mulle sanottiin liikkeessä, että noissa "isojen" haalareissa taitaa olla hieman pidemmät lahkeet ja hihat.
 15. JesperJuniorissa alkoi eilen lisäale! Sieltä tuli haettua haalari jos toinenkin -40% alesta