cake

Aktiivijäsen
  • Content count

    979
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cake

  1. Bee: Mä sain suunnilleen yhtä vahvan viivan dpo 12. Jokunen sivu taaksepäin tätä ketjua, niin löytyy kuva mun dpo 9-13 testeistä. Onnea plussasta
  2. Jokohan sais testailu riittää tässä vielä dpo 9-13 rivistö.
  3. Kiitos kaikille onnitteluista! Pakko jakaa lisää kuvia, kun oon niin innoissani vaikka samalla jännittääkin jääkö tämäkin kemialliseksi. Tässä dpo 9 aamu ja ilta sekä dpo 10 aamu ja iltapäivä. Vahvistuu ainakin tosi lupaavasti.
  4. Ai minäkö malttamaton!? Dpo9 ilta ja tässä tulos!
  5. Dpo9, näkyykö tässä jotakin?
  6. Nasunen: Mulla ainakin lh-huippu on todella nopea eli on pakko testata kolmesti päivässä. Tässä kierrossa bongasin oviksen kp 13. Testasin klo 9 negan, klo 15 vahvan plussan ja klo 20 negan.
  7. Tässä olis sofilla testattu dpo9 yllä ja dpo10 alla. Antaako tämä testi tosiaan näinkin selkeitä viivanpaikkoja? Tänään aamulla dpo10 pc täysin nega. Tai kuivana hyvää valoa vasten ehkä näkyy jotain
  8. ^Mulla jäi raskaus viime kierrossa kemialliseksi, mutta mulla nostettiin tyroksiinia 25mikroa heti plussan tultua ja kävin labrassa mittauttamassa tsh:n ja t4v:n. Ja edelleen sama ohje voimassa eli heti, kun raskaustesti näyttää seuraavan kerran positiivista, niin tyroksiininosto tehdään samana päivänä. Tämä ohje mun omalta endolta ja neuvolalääkäriltä.
  9. Tyttö on kohta 2,5v ja meinataan myydä meidän yhdistelmät ja Quinnyn Zappit ja haluttais tilalle vaan yhdet rattaat. Pärjäiskö Britaxin b-agileilla tai Gessleinin F4 buggylla ainoina rattaina? Noi Britaxin kiinnostaa kovasti vaihdettavien talvipyörien takia, mutta mites noi Gessleinit kulkee lumessa?
  10. Meillä on Julbo Bubblet 1v 10kk tytöllä käytössä ja hyvin sopii!
  11. Me käytiin eilen testaamassa Nopsan potkupyörä tytön (n.85cm) kanssa ja ei kyllä viitsitty ostaa. Tytöllä yletti jalat kyllä maahan, mutta niin vähän ettei potkimisesta tullut mitään. Myös tanko tuntui olevan hassun korkealla ja ainakin myyjä sanoi ettei sitä alemmaksi saisi. Eli eiköhän meillekin se Puky muuta niin pääsee lapsi heti potkimaan kunnolla!
  12. kvam: Sitten kun löydät jostain nettikaupasta nuo Oysterit edullisesti, niin laitetaan kimppatilaus! Me ollaan meinaan ostamassa niitä kanssa
  13. Meillä potta hankittiin tytön ollessa 6kk ja siitä saakka siinä on käyty säännöllisesti pissalla ja kakalla. Reilu 1-vuotiaana jätettiin kotona joinakin päivinä vaippaa pois, toki vahinkoja kyllä sattui. Nyt tytön ollessa 1,5v hän on päiväkuiva, mutta vaippaa käytetään päiväunilla (useimmiten kuiva), yöunilla, ulkoillessa ja reissussa. Tytön mielestä pottailu on aina ollut hurjan hauskaa ja kylässä pitää ensimmäisenä päästä pissalle Saa nähdä vaikuttaako ensi viikolla alkava päivähoito asiaan negatiivisesti.
  14. Meillä on 1,5v tytöllä Reiman 80cm haalari ja se on oikein hyvä. Myös yksi 86cm haalari löytyisi, mutta se on tosi iso. Tytön pituus on mennyt ihan vähän keskikäyrän alapuolella Meillä on tosin on käytössä babymallinen haalari. Muistaakseni mulle sanottiin liikkeessä, että noissa "isojen" haalareissa taitaa olla hieman pidemmät lahkeet ja hihat.
  15. JesperJuniorissa alkoi eilen lisäale! Sieltä tuli haettua haalari jos toinenkin -40% alesta
  16. ^ Ainakaan Ideaparkissa ei ole!
  17. ^Me ainakin ostettiin varuiksi isofix-kiinnitteinen istuin! Meillä ei ole vielä omaa autoa, mutta muutaman vuoden sisään tulee olemaan ja siitä toivottavasti löytyy isofix.
  18. ^^^Riippuu niin kovin lapsesta. Toisilla on lyhyt selkä ja silloin ei ehkä reilu 70cm lapsi ole vielä sopiva istuimeen. Meillä tyttö tais olla jotain 9kk, 71cm ja 8,2kg siirtyessä istumaan Cybex Pallas 2-fixiin. Ennen istuimen tilausta käytiin liikkeessä testaamassa ja myyjän mielestä lapsi oli ihan sopivan kokoinen siirtymään kyseiseen istuimeen. Tärkeintä tosiaan on se, että pää on oikeassa kohdassa suhteessa pääsuojiin.
  19. Olen tilaamassa tytölle toppatakkia ja mua mietityttää kauheasti minkä koon oikein valitsen. En oo ennen ostanut Nextin vaatteita, joten mulla ei oo mitään kokemusta niistä Tyttö on nyt 1v 3kk ja 78cm eli pakkasten aikaan varmaan reilu 80cm. Mitäs luulette oliskohan koko 80-86cm sopiva?
  20. Tytön synttäreistä on kulunut jo hetki aikaa, mutta jos minäkin toisin pari (kakku)kuvaa tänne. Me vietettiin tytön synttäreitä kahdessa osassa. Molemmilla kerroilla vieraita oli paljon, joten tarjottavaa meni kiitettävät määrät. Ensimmäisten juhlien teemana oli pinkkivalkoiset puutarhasynttärit. Ruokana: -noutopizzaa -vihersalaattia Herkkuina: -kerrostäytekakku (suklaa- ja mansikkamoussella) -valkosuklaajuustokakku mansikkapäällisellä -kerrosjuustokakku (mansikka-vadelma-valkosuklaa) -prinsessakeksejä -karkkeja lapsille Toiset juhlat vietettiin Hello Kitty-teemalla. Kuvia mulla ei ole koristuksista, mutta tässä kuvat kakuista. Ruokana: -salaattipöytä lisukkeilla (fetaa, lihapullia, savulohta, kananmunaa) Herkkuina: -hellokitty-täytekakut (samat mansikka- ja suklaamousse kuin ekojen synttäreiden kakussa) -valkosuklaajuustokakku puutarhamustikkapäällisellä -prinsessakekseja -karkkeja lapsille
  21. ^ Vaikken Molly olekaan niin vastaan silti Me on lennetty tytön kanssa pari kertaa Ryanairilla (Tampere-Lontoo) ja kokemukset on olleet melko miellyttäviä. Lapsiperheet eivät pääse koneeseen ennen muita eikä istupaikkojen suhteen ole tarjolla mitään erityisjärjestelyitä. Toisella kerralla me otettiin se priority boarding, mutta toisella kertaa ei sitä nähty tarpeelliseksi. Onhan se jonotus ja koneeseen meno melkoisen stressaavaa ja ahdistavaa pienen lapsen, rattaiden ja käsimatkatavaroiden kanssa. Me on koitettu olla liikenteessä positiivisellä asenteella ja hyvin on selvitty Molemmilla kerroilla on päästy vierekkäisille paikoille istumaan ja luulis kanssamatkustajilta löytyvän ymmärrystä sen verta, että päästäisivät lapselliset vierekkäin istumaan. Meillä on ollut mukana matkarattaat ja niillä on saatu mennä ihan koneen ovelle saakka. Juuri ennen koneeseen menoa on laitettu rattaat kasaan maahan/ annettu henkilökunnalle ja he ovat rattaat nostaneet koneeseen. Rattaat ei siis ole olleet missään pussissa. Koneesta poistuessa rattaat ovat odottaneet meitä heti pihalla ja olemme saaneet ne samantien käyttöömme. Meiltä on vaan kysytty lähtöselvityksessä, että meneehän rattaat kasaan.
  22. ^Mun veljen perhe on lentänyt Ryanairilla kaks kertaa normaalien yhdistelmien kanssa ja ainakaan heiltä ei ole peritty mitään maksua!
  23. Voi olla ihan tavalliset matkikset eikä tarvi olla ns. sateenvarjorattaat Kunhan vain menee kasaan!
  24. Meillä oli osa ruuista ruumassa ja osa käsimatkatavaroissa (ne joita aateltiin tarvitsevamme matkan aikana + vähän ekstraa). Suomessa en ole joutunut avaamaan purkkeja, mutta Englannista lähtiessä turvatarkastuksessa jouduin avaamaan ja maistamaan jokaikistä meidän purkkiruokaa Ne purkit ei sit kovin kauaa säilyneet. Eli mä oon sitä mieltä, että kaikki mahdollinen ruumaan. Mun mielestä ne ei kärsi siellä mitenkään
  25. Meidän tyttö oli kaksi viikkoa sitten neuvolassa 76cm pitkä. Minkä kokoinen babybaggie mun kannattaa hälle ostaa viime vuoden mallistosta? Meillä on viime vuodelta snowbaggie koossa 80cm ja se tuntuu ainakin tosi reilulta. Mietin vaan onko järkeä ostaa enää haalaria koossa 74cm vai ostanko suosilla 80cm haalarin?