Onja

Aktiivijäsen
  • Content count

    121
  • Joined

  • Last visited

About Onja

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Swingissä on heittoaisa ja saksan vastaavassa mallissa Trendissä
  2. Käytin tyttöäni terveyskeskuksen päivystyksessä ja ei kukaan kysellyt vakuutuksen perään. Sittemmn varailin aikaa omalle lääkärille ja ei silloinkaan kyselty.. Käsittääkseni kunnalliset palvelut kuuluu kaikille ja mitä se kellekään kuuluu onko vakuutusta vai ei.
  3. Ilman muuta! Tosin minulla ei ole mitään tarkkaa ohjetta, koska olen tehnyt ne ihan maistelemalla ja mutulla, mutta tässä suunnilleen: pohja: - vaaleaa paahtoleipää (miksei tummakin kävisi) - vichyä kostukseen täyte: - tuorejuustoa oman maun mukaisesti. Esim. ruohosipuli, maustamatonkin käy hyvin jos itse laittaa mausteita.. - kermavaahtoa - mausteita, jotka sopii kalalle esim. tilliä, sitruunapippuria, pelkkä sitruunakin on hyvää - kalaa oman maun mukaisesti esim. kylmäsavukalaa, graavia - liivatetta sen verran kuin seoksen määrä vaatii Koristeet: - graavilohta - tuoretta tilliä - kananmunaa Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Laita leivät tiiviiksi levyksi pellille. Pelti kannattaa olla sellainen, jossa on hivenen korkeampi reuna. Kostuta maltillisesti leipiä, koska jos kostuksetta on liikaa niin leivät ei pysy koossa. Varsinkin jos tämän valmistaa juhlia edeltävänä päivänä. Koko leipää ei kannata kostuttaa, ainoastaan reunoja. Lisää täyte leipälevyn päälle ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa. Leikkaa palat seuraavana päivänä sieviksi yhtä suuriksi paloiksi. Laita alimmaiseksi kananmunaviipale, sitten kierrä graavilohi ruusukkeeksi ja lisää tuoretta tilliä vielä koristeeksi. Näkyisiköhän tästä tarkempi kuva lohipaloista:
  4. Se on paahtoleipää ja lohihyydykettä. Paahtoleipä laitetaan tiiviiksi levyksi pellille (reunat tietty leikattu pois). Päälle lohihyydyke. Annetaan hyytyä yön yli ja aamulla leikataan paloiksi, koristellaan graavilohella ja tillillä. Todella helppo tehdä ja aina kun on näitä tarjolla niin menee kuin kuumille kiville
  5. Todella ikävä vaiva. Kohdallani ei ole kyse kuitenkaan synnytksen jälkeisestä ajasta vaan ihan aina näin on ollut. Hikoilu aiheuttaa ihottumaa ja sanonkin aina, että olen itselleni allerginen En ole saanut koskaan mitään ohjeita lääkäriltä vaan saanut vastauksia siihen tyyliin, että "no voi voi, koita kestää ja rasvaile paljon". Ihan omat konstini on siihen sellainen, että jumpassa pyrin käyttämään mahdollisimman pehmeää pyyhettä ja pyyhkimään pienimmänkin hien heti pois. Jumpan jälkeen mahdollisimman pian kasvojen pesu. Olen käyttänyt vain vettä ja kotona huolellinen kasvojen kosteutus. Kesähelteillä kostutin jumppapyyhettä Avenen lähdevedellä. On huipputuote helteisinä päivinä.
  6. Kiitos vastauksista
  7. Ainesosissa lukee ihan "maustamaton jogurtti"
  8. Jos 10 kk iässä suositellaan aloittamaan hapanmaitotuotteita niin miksiköhän Bonalla on 6 kk ikäiselle välipala missä on päärynää, banaania ja jogurttia?
  9. Todella upeita kakkuja täällä!
  10. Minun viestistä puuttui paikkakunnat. Anteeksi kovasti, jäi epähuomiossa laittamatta
  11. ^^^ Löytötavaratalossa on kokonaan mustia ja sellaisia missä on valkoisella nallen ääriviivat.
  12. Minustakin Tampereen Muksutalli oli vähän hassu paikka. Ensimmäisenä, kun astuin sisään nainen huudahtaa, että "tuosta lapsesta näkee ainakin heti kumpi on". Katoin vähän hämmästyneenä niin kuulemma on NIIIIIIIN pinkkiin puettu, että ei ainakaan sukupuolineutraaliutta yritetä. Aha. Ok. Kysyi mitä haluan ja kerroin tulleeni vaunuja katsomaan. Nainen huudahtaa: Mitä? Ja sulla on tuommoinen sylissä. Eikö teillä ole vaunuja? MItä ihmettä se kellekään kuuluu vaikka ostaisin sadat vaunut. (Tosin meidän vaunut meni rikki ja sen vuoksi olin vaunukaupoilla.) Minulle esiteltiin Gesslein Swing ja Hartanin joku malli. Muita ei vaikka pyysin. Liikun kuulemma niin paljon ettei muut tule kuuloon. Kaikkein paras on Gesslein Swing. Hyvät ne onkin, en sitä väitä, mutta olisi ollut kiva muitakin tsekata. Kurkkasi ulos ja katsoi millainen auto "no eipä oo tilaihme, ei tuonne mitään mahdu". (Kyllä muuten mahtuu isotkin vaunut vaikka minulla on ns. pikkuauto"). Myyjän kännykkä soi ja sieltä soitti ilmeisesti joku perheenjäsen. Puhui hänen kanssaan kesken kaupankäynnin ja pitkään puhuikin. Minä seisoin vieressä ja odotin, että rouva saa puhuttua tärkeän asiansa. (mitä ruokaa ostetaan ja mihin aikaan mennä jonnekin). Toinen myyjä oli taustalla koko ajan ja ihan erilaisen ja mukavan oloinen rouva. En pitänyt ollenkaan koko paikasta. Ystäväni taas puolestaan piti Muksutallista ja tästä rempseästä myyjästä. Itse koin sen miltei törkeäksi ja erittäin päälle käyväksi. Tampereen Vauvatalo Johanna neutraali. Tampereen Vauvapopissa minua ei ole KOSKAAN palveltu. Olen käynyt siellä viisi kertaa. Millään näistä kerroista siellä ei ole ollut muita asiakkaita ettei ainakaan kiirettä voi syyttää. Tampereella Bella Bambiina on aivan luksus paikka. Tosi kiva myyjä ja aivan huippis palvelu. Tampereen Lastentarvike ok. Aika nuiva naismyyjä, mutta ihan jees kuitenkin. TOSI ärsyttävät nettisivut, kun hinnat on esille tyhmästi. Ylöjärvi 4Baby, pieni valikoima, mutta tosi hyvä palvelu ja kivat ihmiset pitää paikkaa. Nettikauppa Vauvatar: hyvä ja nopea toimitus. Käyttöohje puuttui kaukalosta ja sain pyytää sen kolme kertaa ennen kuin tuli, mutta oikein ystävällinen palvelu. Ylöjärvi Apilakuu: vähän weird omistaja eikä järin asiakaspalveluhenkinen. Mutta homma toimi.
  13. ^ 25 euroa oli postikulut vaikka siellä luki niissä tuotetiedoissa ettei olisi, mutta 25 e ei ole kyllä paljoa. Tosi avulias ja mukava mies sieltä vastaili nopeasti viesteihin, kun kauppoja tehtiin. Mutta olen miettinyt sitä, että miksi se kaveri ei sitten enää voinut vastata toimituskyselyihin, että vaunut on matkalla, don't worry.. Kummallista.