Peppiäinen

Aktiivijäsen
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

About Peppiäinen

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Viimone kuva tänne eli 20+0
  2. niin se aika vaan rientää.. Rv 19+0 (19+1)
  3. Mä olin tähän mennessä käyttänyt hyla-tuotteita mutta nyt jouduin siirtymään laktoosittomaan maitoon.
  4. Oho, ompas meillä masujen koossa eroa...
  5. Juu, ei sitä paljoa enää peitellä pysty
  6. 10+1...... Tätä menoa kun jatkuu niin on kiva kesä/syksy odotettavissa
  7. Päiväkodin työntekijän näkökulmasta, oikea ja helpoin tapa on että lapselle sanotaan heipat, pusut ja halit ja sitten äiti lähtee. On helpompaa niin lapselle kuin äidillekkin =) 99% lapsista rauhoittuu seuraavan 5 minuutin aikana. Me laitetaan aina äidille/tuojalle tekstari perään: Kaikki ok =) Äidiktin saavat rauhan kun tietävät että lapsella kaikki hyvin =)
  8. Mäkin soitin muutama päivä plussauksen jälkeen ja aika rv 7. Ei malttais sinne asti oottaa, silloin jotenkin asia tulee todelliseksi.. Pari kysymystä.. Osalla on ollut jokin esitieto lomake eli oletteko täyttänyt sen jo kotona vai paikan päällä? Virtsanäytekkin näköjään otetaan eli tarviiko siihen olla juomatta/virtsaamatta jokin tietty aika ennen? Mulle ei terkka ainakaan näistä mitään sanonut aikaa varatessa.
  9. Miehelle kerroin heti. Ajatuksena olisi kertoa n. viikolla 7, ekan neuvolan jälkeen läheisille ja töissä ajattelin kertoa joskus viikolla 8 tai 9. Muut saavat huomata sitten kun sen aika on =)
  10. Ensimmäinen clomifen kierto tuotti mulle plussan ovistestiin, eli ovuloin joulunpyhien aikaan =) nyt menossa kp 23/26 Mulla on nyt ollut seuraavanlaisia outoja oireita: Heti oviksen jälkeen alkoi rinnat aristaa ja ovat vieläkin suhteellisen arat. Muutaman päivän oli päänsärkyä Ihme juilimista oikeassa munasarjassa Jano palelee yöllä hikoiluttaa röyhtäyttää nälkä yöllä herättävä pissalle vihlontaa alavatsassa yhdyntä kipuja/vihlontaa vatsaturvoksissa, ilmavaivoja lämmöt hieman koholla eli aika paljon on oireita mutta en tiedä uskaltaako vielä toivoa onnistumista, yritystä nyt 19 kk takana. En tiedä uskallanko testata ennen menkkojen odotettua alkamista..
  11. Eli minä siis kirjoitin tuon