Meloni

Jäsen
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Meloni

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Luulin olevani aikaisessa, kun mietin joulukortteja, mutta täällähän ollaan todella aikaisessa. Täytyykin selata ketjua lisää, jotta saisin ideoita kortteihin.
  2. Näyttäisi siltä, että asumme niin kuin moni muukin eli omassa (pankin) kerrostaloasunnossa ja huoneita 3-4.
  3. -Tuulitukka- ja Lionne Mustakin tuntuu, että mitä kauemmas km jää taakse, eikä mitään tapahdu raskautumisen rintamalla, sitä heikommalta oma tilanne näyttää. Ja joka paikassa on pallomahoja mm. kaksi bongasin tänään omalla kotikadulla..
  4. Joskus teininä kaverin äiti teki testin, mutta en muista mitä se näytti. Eli testiä tehdessä ei tarvinnut olla raskaana näin ollen..
  5. Minä 34 ja mies 39. Ollaan siis melko vanhoja tähän hommaan:girl_sad:
  6. Normaalia elämää elellään. Aika maltillista ollut tähänkin asti, joten sitten vasta lopetan kokonaan kun plussaa.
  7. Tuo vedonlyönti olisi varmaan tehokas, varsinkin jos yleensä tykkää juoda/bilettää jne.. Huijaaminen voi välillä käydä työstä. Nimin. kaveria seuranneena.
  8. Aika paljon samanlaiset asiat, joita on jo täälläkin pohdittu ovat olleet mielessä. Työni puolesta tiedän liikaa asioita, jotka voivat mennä pieleen (sikiön kehitys, kasvatus jne.), joten tuntuu, että niitä mietin liikaakin.
  9. Olen tyytyväinen, mutta toki asia on mietityttänyt.
  10. Aika hyvin eurooppalaiset vauvat "unohdettiin" tässä. Toisaalta viime aikoina on tullut aika paljon ohjelmia, joissa on keskitytty länsimaisiin synnytyksiin ja vauvoihin. Afrikkalainen osuus kiinnostaa eniten, vaikka se antaakin yksipuolisen kuvan. Onhan afrikkalaisissa kaupungeissa sairaaloita jne. ja esim. Etelä-Afrikassa luulisi olevan aika eri meininki. Kiinnostaa siis nähdä tuo kuitenkin.
  11. Vähänkö söpöjä! Aivan ihania pätkiä valittu.. Pakko nähdä. Ilmeisesti vasta huhtikuussa tulossa.
  12. Ei olla/tulla kertomaan. Oma asiamme. Ärsyttää kaiken maailman utelot asiasta, vaikka olisi kuinka maailman luonnollisin asia.