Allutar

Aktiivijäsen
 • Content count

  156
 • Joined

 • Last visited

About Allutar

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Helsinki
 1. ^Noin 21cm, on vähän hassun malliset ne kolot niin vaikea mitata ihan tarkasti. Väpättääkö muuten kellään tossa uudenmallisessa seisomalaudassa rengas kun lapsi ei oo siinä kyydissä? Ja miten ihmeessä ton kuminauha härpäkkeen on tarkoitus toimia? Mä oletin, että se nostaa laudan automaattisesti pois tieltä kun lautaa ei käytetä ja sit joustaa sen verran, että laudalle voi vaan astua kun taas haluaa laudan käyttöön. Meillä toi ei kyllä käytännössä toimi siis mitenkään. Kuminauha joustaa niin paljon, ettei lauta pysy mitenkään ylhäällä vaikka kuinka kiristäis ja sit kun laudalle kerran astuu niin kuminauha löystyy niin, ettei todellakaan nouse uudelleen ylös. Tajuskohan kukaan nyt tästä selityksestä mitään? Muuten toi lauta on musta aivan loistava. Rullaa tosi hyvin ja on hyvä jousitus.
 2. Kiitos ihan super paljon kaikille loistavista nimiehdotuksista ja kommenteista Saatiin lopulta nimi valittua, vaikka valinta ihan viime tunneille menikin Ja kiitos Lainie onnitteluista. Saanen onnitella takaisin. Meillähän on ihan saman ikäiset piiperöt taas Ei tullut meidänkään tytöstä Matildaa sitten kuitenkaan, vaikka niin ihana nimi onkin.
 3. Voi ahdistus! Ristiäiset päivän päästä ja nimeä ei meinaa löytyä. *nimikitinät pois*
 4. Kuulin juuri puistossa nimen Mai. On jotenkin hankala sanoa, mutta ihan kaunis nimi. En kuitenkaan omalle antaisi, 6. Elea?
 5. Rafael ei oikein kolahda 6. Inna?
 6. ^Meillä on uusi runko ja Vaunuaitassa öljysivät ja nitinä hävisi
 7. Meillä nitisee myös ulkona nuo Donkeyt, varsinkin taka-akselin keskellä se musta muovimötikkä jossa valkoinen klipsi. Kävin Vaunuaitassa kysymässä voisiko asialle tehdä jotain. Ainut mitä keksivät oli suihkauttaa jotain superhyvää öljyä siihen mustaan mötikkään. Ja ei muuten nitissyt kärryt sen jälkeen! Voiskohan olla,että se teleskooppijuttu on vaan uudenkarhee ja jotenki kuivunu? Koska meillä menee nyt paljon helpommin monosta duoon..
 8. mOmma help, meilläkin nitisee Donkeyt duona! Siis voihan V, että on ärsyttävää. Nitiseekö teidän kärryt edelleen tai ootteko keksineet mistä johtuu? Mun mielestä näin kalliit kärryt ei todellakaan saa päästää minkäänlaista ääntä. Olikos teidänkin Donkeyt Vaunuaitasta ostettu?
 9. Tulee mieleen se piirretty Nils Holgersson.. mutta ei silti paha 8. Enja?
 10. Meillä on ollut pari viikkoa Donkeyt käytössä monona vielä kylläkin, mutta voi ihanuus miten hyvin kulkevat Ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Me ostettiin omamme Vaunuaitasta ja toimitus oli tosi nopea, ei mennyt kun pari vikkoa. Meillä sattui siis hyvä tuuri, että tuloillaan olevasta lähetyksestä oli vapaana juuri haluamamme väriset Duot. Suosittelen kyllä ehdottomasti ostamaan kärryt Suomesta kun ei hintaerot niin isoja ole niin hoituu takuu ja huoltoasiat miljoona kertaa helpommin. Ja voi miten ihanaa oli hakea uudet ihanat kärryt valmiiksi kasattuina Sai vaan tyytyväisenä (okei no vähän ylpeänäkin) rullailla liikkestä ulos
 11. Milda on kaunis nimi 9 Niia
 12. Meillä Losec vaan pahensi refluksia ja käytettiin sitä vajaa viikko. Sitten saatiin Tiina Tuomelalta ohje lopettaa lääke heti , koska ei kuulema sovi kaikille ja vaikutuksen pitäisi näkyä jo parissa päivässä. Tuomela passitti meidät Visa Lautamatille, joka teki ph-mittauksen ja saimme hänen kauttaan Prepulsidin käyttöön. Tuo Prepulsid on kyllä tosi vahva lääke ja apteekissakin siihen piti hakea joku erikoislupa, mutta oli meidän tapauksessa ainut lääke joka oikeasti auttoi. Suosittelen ehdottomasti hakeutumaan Tuomelalle tai Lautamatille. Me taisteltiin refluksin kanssa pitkään ilman minkäänlaista apua ns normilääkäreiltä, kunnes sain peruutusajan Tuomelalle. Tuomela on kyllä aivan mahtava lääkäri ja todella ihana ihminen joka ottaa asiat tosissaan. Tsemppiä kovasti kaikille refluksin kanssa taisteleville. On kyllä todella hankala ja raskas vaiva, johon on vaikea saada apua.
 13. Kiitos mOmma kokemuksista, hyvältä kuulostaa (paitsi tietysti toi nitinä..). Mä kävin vihdoin tilaamassa kans Donkeyt ja niiden pitäis tulla jo joulukuun alussa. Vähän kyllä epäilen tuleeko noinkin nopeesti, mutta olishan se kiva jos jouluks sais niin pääsis monona jo testailemaan.
 14. kirppu mikä supersuojaava kuomu kerro lisää heti?!? Arvaa googletinko ihan hysteerisenä eikä löydy niin kun arvelinkin Lainie oon kans kokeillut vertailun vuoksi MB duoja ja ihan samaa mieltä niiden kankeudesta. Kokeilin myös dueteja ja ne taas tuntu siltä, että kippaa herkästi ja ne renkaat oli jotenkin onnettoman pienen oloiset. Iso miinus myös siitä ettei istuimia voi kääntää. Kiitos lämpöpussivinkistä. Eihän sen pussin tosiaan tarvi olla Bugan oma, täytyy tutustua muihinkin vaihtoehtoihin, varsinkin niihin edullisempiin.. Holley mullekkin sanottiin v.loppuna etteivät tiedä mitään mistään uudesta rungosta, mutta kun kävin eilen uudelleen niin toinen myyjä esitteli mulle uuden rungon ja sanoi, että on ollut jo hyvän aikaa saatavilla. Ilmeisesti kaikki myyjät eivät ole ihan kartalla