Allutar

Aktiivijäsen
  • Content count

    156
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Allutar

  1. ^Noin 21cm, on vähän hassun malliset ne kolot niin vaikea mitata ihan tarkasti. Väpättääkö muuten kellään tossa uudenmallisessa seisomalaudassa rengas kun lapsi ei oo siinä kyydissä? Ja miten ihmeessä ton kuminauha härpäkkeen on tarkoitus toimia? Mä oletin, että se nostaa laudan automaattisesti pois tieltä kun lautaa ei käytetä ja sit joustaa sen verran, että laudalle voi vaan astua kun taas haluaa laudan käyttöön. Meillä toi ei kyllä käytännössä toimi siis mitenkään. Kuminauha joustaa niin paljon, ettei lauta pysy mitenkään ylhäällä vaikka kuinka kiristäis ja sit kun laudalle kerran astuu niin kuminauha löystyy niin, ettei todellakaan nouse uudelleen ylös. Tajuskohan kukaan nyt tästä selityksestä mitään? Muuten toi lauta on musta aivan loistava. Rullaa tosi hyvin ja on hyvä jousitus.
  2. Kiitos ihan super paljon kaikille loistavista nimiehdotuksista ja kommenteista Saatiin lopulta nimi valittua, vaikka valinta ihan viime tunneille menikin Ja kiitos Lainie onnitteluista. Saanen onnitella takaisin. Meillähän on ihan saman ikäiset piiperöt taas Ei tullut meidänkään tytöstä Matildaa sitten kuitenkaan, vaikka niin ihana nimi onkin.
  3. Voi ahdistus! Ristiäiset päivän päästä ja nimeä ei meinaa löytyä. *nimikitinät pois*
  4. Kuulin juuri puistossa nimen Mai. On jotenkin hankala sanoa, mutta ihan kaunis nimi. En kuitenkaan omalle antaisi, 6. Elea?
  5. Rafael ei oikein kolahda 6. Inna?
  6. ^Meillä on uusi runko ja Vaunuaitassa öljysivät ja nitinä hävisi
  7. Meillä nitisee myös ulkona nuo Donkeyt, varsinkin taka-akselin keskellä se musta muovimötikkä jossa valkoinen klipsi. Kävin Vaunuaitassa kysymässä voisiko asialle tehdä jotain. Ainut mitä keksivät oli suihkauttaa jotain superhyvää öljyä siihen mustaan mötikkään. Ja ei muuten nitissyt kärryt sen jälkeen! Voiskohan olla,että se teleskooppijuttu on vaan uudenkarhee ja jotenki kuivunu? Koska meillä menee nyt paljon helpommin monosta duoon..
  8. mOmma help, meilläkin nitisee Donkeyt duona! Siis voihan V, että on ärsyttävää. Nitiseekö teidän kärryt edelleen tai ootteko keksineet mistä johtuu? Mun mielestä näin kalliit kärryt ei todellakaan saa päästää minkäänlaista ääntä. Olikos teidänkin Donkeyt Vaunuaitasta ostettu?
  9. Tulee mieleen se piirretty Nils Holgersson.. mutta ei silti paha 8. Enja?
  10. Meillä on ollut pari viikkoa Donkeyt käytössä monona vielä kylläkin, mutta voi ihanuus miten hyvin kulkevat Ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Me ostettiin omamme Vaunuaitasta ja toimitus oli tosi nopea, ei mennyt kun pari vikkoa. Meillä sattui siis hyvä tuuri, että tuloillaan olevasta lähetyksestä oli vapaana juuri haluamamme väriset Duot. Suosittelen kyllä ehdottomasti ostamaan kärryt Suomesta kun ei hintaerot niin isoja ole niin hoituu takuu ja huoltoasiat miljoona kertaa helpommin. Ja voi miten ihanaa oli hakea uudet ihanat kärryt valmiiksi kasattuina Sai vaan tyytyväisenä (okei no vähän ylpeänäkin) rullailla liikkestä ulos
  11. Milda on kaunis nimi 9 Niia
  12. Meillä Losec vaan pahensi refluksia ja käytettiin sitä vajaa viikko. Sitten saatiin Tiina Tuomelalta ohje lopettaa lääke heti , koska ei kuulema sovi kaikille ja vaikutuksen pitäisi näkyä jo parissa päivässä. Tuomela passitti meidät Visa Lautamatille, joka teki ph-mittauksen ja saimme hänen kauttaan Prepulsidin käyttöön. Tuo Prepulsid on kyllä tosi vahva lääke ja apteekissakin siihen piti hakea joku erikoislupa, mutta oli meidän tapauksessa ainut lääke joka oikeasti auttoi. Suosittelen ehdottomasti hakeutumaan Tuomelalle tai Lautamatille. Me taisteltiin refluksin kanssa pitkään ilman minkäänlaista apua ns normilääkäreiltä, kunnes sain peruutusajan Tuomelalle. Tuomela on kyllä aivan mahtava lääkäri ja todella ihana ihminen joka ottaa asiat tosissaan. Tsemppiä kovasti kaikille refluksin kanssa taisteleville. On kyllä todella hankala ja raskas vaiva, johon on vaikea saada apua.
  13. Kiitos mOmma kokemuksista, hyvältä kuulostaa (paitsi tietysti toi nitinä..). Mä kävin vihdoin tilaamassa kans Donkeyt ja niiden pitäis tulla jo joulukuun alussa. Vähän kyllä epäilen tuleeko noinkin nopeesti, mutta olishan se kiva jos jouluks sais niin pääsis monona jo testailemaan.
  14. kirppu mikä supersuojaava kuomu kerro lisää heti?!? Arvaa googletinko ihan hysteerisenä eikä löydy niin kun arvelinkin Lainie oon kans kokeillut vertailun vuoksi MB duoja ja ihan samaa mieltä niiden kankeudesta. Kokeilin myös dueteja ja ne taas tuntu siltä, että kippaa herkästi ja ne renkaat oli jotenkin onnettoman pienen oloiset. Iso miinus myös siitä ettei istuimia voi kääntää. Kiitos lämpöpussivinkistä. Eihän sen pussin tosiaan tarvi olla Bugan oma, täytyy tutustua muihinkin vaihtoehtoihin, varsinkin niihin edullisempiin.. Holley mullekkin sanottiin v.loppuna etteivät tiedä mitään mistään uudesta rungosta, mutta kun kävin eilen uudelleen niin toinen myyjä esitteli mulle uuden rungon ja sanoi, että on ollut jo hyvän aikaa saatavilla. Ilmeisesti kaikki myyjät eivät ole ihan kartalla
  15. Tohon Holleyn loistavaan linkkiin viitaten, uusi runko on tullut Vaunuaittaa kuulemma syyskuussa. Olikos mOmma teidän Donkeyssä off whitet kuomut? Ootko ehtinyt jo testailla miten toi valkoinen toimii käytännössä ja tietenkin miltä kärryt on muuten tuntuneet? Mä kovasti mietin mustan ja valkoisen välillä, mutta en osaa päättä Ai niin ja ootteko nähneet sen uuden lämpöpussin? Ai vitsi se untuvatäytteinen talvipäällinen oli ihana. Lämpöpussissa on kaksi irrotettavaa päällistä, joten se soveltuu täydellisesti jokaiseen vuodenaikaan. Lämpöpussi hylkii vettä ja likaa kestävän Teflon® pinnoitteen sekä 2x2-suuntaisen vedenpitävän vetoketjun ansiosta. http://www.vaunuaitta.fi/bugaboo-lampopussi-high-performance-p-2201.html?cPath=6_581 Harmi kun värejä on niin vähän. Olisin halunnut off whiten, jotta mätsäis kuomun kanssa, mutta toi uus väri arctic grey on semmonen harmaampi, vaikkakin kyllä ihana. Onko kellään mustaa lämpöpussia? Onko se ihan synkkä?
  16. Hih! Meidän kortissa lukee: Lypsettyä rintamaitoa syö. 5kk-rokotteet sai. Ja käsialasta ei oikeasti meinaa saada millään selvää. Tämä jo vähän harmitti kun kortti on niin sotkuinen, mutta onneksi neuvolatäti on jo vaihtunut.
  17. Onko Donkeysta tulossa jo uudistettu versio????? Milloin????? Mitä uudistuksia???? Lueskelin Bugaboon Facebook sivuja ja sieltä sai ihmisten kommenteista semmoisen käsityksen.
  18. Tuolla on tosi hyvin mittoja. http://strollersandp...y/review-1.html Seat dimensions: Seat Back: 47cm/18.5” Clearance to hood: 53cm/21” Width: 27cm/10.5” Seat depth: 22cm/8.7” Foot well: 26 cm/ 10” Weight limit: 17 kg/ 37.5 lbs per seat
  19. Kp 1 Josko täällä perkelöinti auttais..
  20. Tuo Neon-mallisto ei kyllä oikein iske. Tämä mini rodini taas on mielestäni super söpö. Tulossa ilmeisesti joku hyvin rajoitettu erä. Tuliskohan suomeen myyntiin?
  21. Kiitos Emija istuimen pystysuoruusselvityksestä Mua vähän siellä Vaunuaitassa kyllä hymyilytti kun myyjä kiven kovaa väitti, että kyllä isommat lapset tykkää nimenomaan istua tällai ihan pystyssä.. Minkäköhän takia se säätö voi kuitenkin vahingossa mennä tuohon hassuun asentoon? Liittyykö esim. kasaukseen? No ehkä sitä istuinta todellakin oppisi säätämään jos Donkeyt omistaisi.
  22. Jatketaan vielä Donkeysta.. Tuolta löytyi aika kattavasti mittoja ja muuta. http://strollersandprams.com/strollers/1182/Bugaboo-Donkey/review-1.html Kävin tänään Vaunuaitassa hypistelemässä noita ihanuuksia. Kyllä ne vaan rullaa kuin unelma ja super hyvä työntöaisan säätö. Semmonen homma vaan oli ainakin noissa testikärryissä, että istuin säätyi kasvot työtäjään päin ollessa niin pystyasentoon, että oli ihan etukenossa Siis oikeesti muksu meinas tippua sieltä vaikka oli vyöt kiinni! Kuuluuko sen muka pystyä säätymään niin, että se kehikko on täysin pystysuorassa?
  23. Vaunuaitan sivuilta löytyi tällainen. Donkey Duo, kahdelle eri-ikäiselle lapselle Sisältää Pohja (runko pyörillä, istuinosa/vaunukoppa -kehikko, kuomun kaaret, kantokahva, sivutavarakori, ala-tavarakori, vaunukoppa(täydellinen), istuinosan kankaat & sadesuoja) Tekstiili-setti (kuomu & vaunukopan tuulisuoja) Duo-laajennus (istuinosa/vaunukoppa -kehikko, kuomun kaaret, istuinosan kankaat, kantokahva & sadesuoja) Kuomu Eli tuosta vaunukopasta saa nimenomaan tehtyä myöhemmin toisen istuimen kun ostaa duona
  24. Oletteko muut Nitrojen ja Ozonejen omistajat huomanneet, että kääntyvät eturenkaat lenkottaisivat eivätkä ottaisi kunnolla maahan? Ärsyttää työntää kun renkaat viipottaa ilmassa ja mihin sattuu. Jotenkin tuo painopiste tuntuu olevan pielessä. Meillä on kyllä istuin selkä menosuuntaan, että voisiko vaikuttaa asiaan? Pelkään, että renkaat rikkoontuu kun aina yhtäkkiä ottavat kunnolla maahan ja sitten taas keulii varsinkin epätasaisella..