Hinaja

Aktiivijäsen
  • Content count

    257
  • Joined

  • Last visited

About Hinaja

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/16306-erityinen-lapsi-tai-2/ Voi poistaa
  2. ^Ihana. Meillä on kaikki käyneet alusta asti ainankin pesuhuoneessa noin 3kk iässä oltu lauteilla jonkin aikaa ei kuitenkaan olla löylyä heitetty. Nuorin 1v5kk on kova saunoja, ei saada lauteilta pois istuu siellä pillimehunsa kanssa.
  3. Näpyt tulee yleensä kuumeen jälkeen.
  4. Mä karkasin 16 vuotiaana eurooppaan passitta ja kolmen kuukauden kuluttua konsulikyydillä kotosuomeen. Seuraavana keväänä karkasin taas ja poikkesi saksassa ja sieltä pohjois-ruotsiin jossa aloitin työt grillillä, sitten aloin rauhoittua. Luojan kiitos mitään ei ikinä sattunut, nyt en kyllä edes liftaisi tosin ei kukaan ottaisi edes kyytiin. Onneksi oli rahaa käytössä että sain syötyä ja yövyttyä halvoissa hostelleisssa. Alkoholia en käyttänyt. Matkailu avartaa.
  5. Meillä päristelyä ja ruoan sylkemistä lattialle, kaikki mikä pullosta tulee menee alas. Tosin äskettäin on tullut 2 hammasta muutaman päivän välein että varmaan sillä vaikutusta.
  6. Apua, Nessan ihanat tarjoilut ja Mimosan kakku ja suloinen Alina. Meillä alkaa tulla kohta ajankohtaiseksi 1v synttäri, mutta kun taidot ja aika riitä ihaniin luomuksiin. Kai se pitää jotain väsätä tai tilata valmiina
  7. Meillä ollaan siskojen kanssa kummiteltu ristiin
  8. Mä tein 2-vuorotyötä ja välillä tuntui että lapsia ei nähnyt kun nukkumassa. Kun töihin joskus palaan niin teen pelkää aamua.
  9. Meillä mies ei ole pitänyt kertaakaan, ei vaan kiinnosta mun puolesta olisi kyllä saanut.
  10. Meillä tälläinen, oli hiton pahaa ja marsipaani todella kitkerää. Päällinen jäi monelta syömättä, jos olisi tiennyt...
  11. Me kerrottiin heti nimi kun se keksittiin.