2010

Aktiivijäsen
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

About 2010

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kivoja on mielestäni yllä mainittujen lisäksi myös Intonaatio, Lähiömutsi ja Oi Mutsi Mutsi.
 2. Ja me ollaan ainakin opittu aina kantamaan käsidesiä tai -pyyhkeitä joka taskussa ja laukun pohjalla. Silloin välttyy ainakin tartuttamasta käsien kautta lapseen mitään - ei mene loma pilalle. Tämä siis kotimaassa ja ulkomailla!
 3. Toivottavasti lasten (jos meille toinen tulee) ikäeroksi tulee alle 5 vuotta.
 4. BabyStyle: palvelu on aina ollut melko hyvää, yleensä tervehtivät ja kysyvät voivatko auttaa yms. Ovat asiantuntevia. Myös netistä heiltä tilatessa on kaikki mennyt hyvin.
 5. Minulla on ollut käytössä muutamankin eri rintapumppu, mutta itselleni ostin Avent Isis-pumpun satunnaiseen pumppailuun. Olen ollut todella tyytyväinen, suosittelen.
 6. Ihania vaatteita!! Täytynee lähteä taas ostoksille...
 7. Me ollaan havaittu parhaaksi Ruskovillan kypärämyssy, jonka päällä sitten pakkasasteista riippuen joko puuvillainen pipo tai paksu fleecepipo (tai plusasteissa ihan vaan paksu haalarin huppu). Näiden päällä myös huppu ja sitten vaunuissa ÄP:n makuupussissa. Lämmin on ollut!
 8. Ihastuttava ketju!!! Meidän tyttö (4,5 kk) on juuri oppinut kiljumaan todella lujaa
 9. Onpa mukava lukea näitä iloisia uutisia ja muistella omia fiiliksiä silloin, kun testi näytti plussaa. Onnea!!!
 10. Minulla on siitä hyvä tilanne, että tulen erittäin hyvin toimeen mieheni perheen kanssa, mutta emme soittele tai muuten pidä yhteyttä keskenämme. Lapsen myötä osallistun nyt enemmän skype-keskusteluihin (perhe siis asuu ulkomailla), ja lähetän lapsesta kuvia sähköpostilla. Kun lomailemme siellä/he täällä, tulemme hyvin juttuun ja pidän heistä kovasti. Mutta sitten on kiva taas palata kotiin - on helppo tulla toimeen, kun ei tarvitse jakaa sitä arkea. Mieheni tulee oikein hyvin juttuun minun perheeni kanssa.
 11. Mielestäni hyvä yhdistelmä kummeiksi on (jos niitä usempia valitsee) sekoitus ystäviä ja sukulaisia. Mikään ei ole elämässä varmaa, mutta silloin toivottavasti ainakin joku kummeista jää lapsen elämässä spesiaaliksi aikuiseksi.
 12. Kummiuden tulisi ehdottomasti olla molemminpuolista. Meillä on 4 kummilasta, ja kaikkien kanssa se toimii - ei yhtä aktiivisesti kaikkien kanssa mutta toimii kuitenkin. Me tietysti lahjomme jouluna ja synttärinä, sekä lähetämme vuoden mittaan pari korttia ihan muuten vaan (se ilahduttaa lasta aina!). Juhliin mennään jos ollaan samassa maassa, ja muutenkin joka vuosi kerran tai pari yritetään tehdä jotain spesiaalia jokaisen kummilapsen kanssa yksi kerrallaan. Ja toki myös nähdään ihan muuten vaan jos ollaan kyläilemässä lasten perheiden luona. Takaisin päin on kiva saada vaikkapa kuvia sähköpostiin, joulukortti (lahjalla ei väliä vaikka niitäkin aina saamme), ja jos lapsi on tarpeeksi vanha, ihan vaan puhelinsoitto silloin tällöin. Kummius on minulle tosi tärkeää, ja toivon että meidänkin lapsemme kummit tulevat olemaan aktiivisesti mukana lapsemme elämässä.
 13. Isä puhuu vauvallemme vain englantia, minä suomea ja joskus myös hieman englantia, tilanteesta riippuen.
 14. Täällä onkin jo ollut tosi hyviä vinkkejä, esim juuri lahjakortit ja varsinkin yhteinen päivä kaupungilla (leffassa, syömässä) ovat kivoja lahjoja.