Jopas

Aktiivijäsen
  • Content count

    100
  • Joined

  • Last visited

About Jopas

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Välikausihaalareista: Ticketin nettikaupassakin on nyt aleja ja esim. Uffo-välikausihaalareita saa alle 50 eurolla.
  2. Ulkovaatteita kaipaavan kannattaa seurailla Ticketin nettikaupan joulukalenteria. Esimerkiksi tänään on Baggie puoleen hintaan (77,50 e, joskin vain 3 väriä) ja näyttipä siellä myös olevan muuten vaan tarjouksessa vauvapuolella punasävyistä sydänhaalaria ja sinisävyistä tähtihaalaria 70 euron hintaan.
  3. ^Mä luulen, että lisäimun tarve saattaisi riippua aika paljon imumatskusta. Esim. Bumgeniuksen luomu-AIOn imut on puuvillaa, kun taas esim. Bumgeniuksen tasku-AIOn imu on mikrokuitufroteeta ja mikrokuidusta sanotaan, että sen ominaisuudet kyllä ajan kanssa huonontuvat. (Toisin kuin esim. bambu ja hamppu, joiden imukyky vain paranee pesujen myötä.)
  4. Jälleenmyyjistä ainakin Keltaisen ketun nettisivuilla on muutamista merkeistä mittoja (sun mainitsemista T2H ja Reima). Muoks. Oho, ne taitaakin kaikki olla välikausihaalareita.. :/
  5. ^Jotain niitä Rockin Greenejäkö?
  6. ^Mä luin joltain foorumilta nyt ihan lähiaikoina, että joku oli liottanut vanhoja ja kulahtaneita mikrokuituimuja ensin fairyvedessä ja sen jälkeen pessyt (ilmeisesti ilman pesuaineita) 90 asteessa. Oli ilmeisesti tehnyt imuille hyvää.
  7. Höh, tupla pois.
  8. Ehtiihän Annickin vaipat/imut kuivua kunnolla, ettei jää kosteutta muhimaan ja hajuja aiheuttamaan? Joillekin lapsille voi tulla vaippaihottumaa etenkin silloin kun tekevät hampaita; olisiko se mahdollista..?
  9. Ensimmäisenä tuli mieleen Cupcake: Tai jos softshell kävisi, niin Ej Sikke Lejn kevätmallistossa on pöllökuvioisia softshell-haalareita. (Kts. s. 5: http://www.ejsikkelej.dk/files/pdf/Ejsikkelej_katalog_SS2011.pdf)
  10. ^Reiman kurahousukoot alkavat 74:stä.
  11. ^Onko kohteessa ilmoitettu mittoja? (Vai oliko sulla vielä jotain tiettyä kohdetta mielessä edes?) Ne vois auttaa oikean koon löytämisessä myös.
  12. Onko *OÄ* koittanut LV:tä?
  13. Ajattelitko siis Sack n' Seatia ihan kokoaikaisesti perus-syöttistä korvaamaan? Sack n' Seat toimii kunnolla oikeastaan vain melko matalaselkäisten tuolien kanssa. Pitkäselkäisten tuolien kanssa se toinen merkki (joku Pocket, kai?) on ilmeisesti parempi. Ja muutenkin, matkasyöttötuolina Sack n' Seat oli mun mielestä tosi kiva, mutta mun mielestä ns. oikea syöttötuoli on kuitenkin loppujen lopuksi näppärämpi, kun siinä saa lapsen oikealle korkeudelle pöytään nähden, kun taas tavallisella ruokapöydän tuolilla Sack n' Seatin kanssa itse syömään opetteleva lapsi ei todennäköisesti ylety samalla tavalla pöydälle. (Tosin myydäänhään kaikenlaisia korokkeitakin, mm. tuolin jalkojen alle laitettavia tai sitten istuinosan päälle laitettavia.) Kirppareilta en ole syöttötuolia edes yrittänyt etsiä, mutta huuto.net kannattaa katsoa. Siellä on välillä ollut niitä myynnissä jopa nollan euron lähtöhintaan ilman hintavarauksia.
  14. ^Mielenkiintoinen kampanja!
  15. Ticketin outletissa 25.2. asti talvivaatteet -40 % (haalarit siis 85-92,50 e), asusteet -50 %.