Rouva Vee

Aktiivijäsen
 • Content count

  187
 • Joined

 • Last visited

About Rouva Vee

 • Rank
  Aktiivi
 • Birthday 01/03/83

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Pirkkala
 1. Kyllä siitä kankaasta jonkun verran irtoo pölyä. Mutta peseminen ei auta, koska se pöly irtoo kankaan reunasta. Eli kun leikkaat kappaleet, niin kankaan purkautuessa sitä nukkaa lähtee irti. Pölyä irtoo kaikista kankaista, sileistä kankaista vähän vähemmän. Itse reagoin kaikkiin pölyihin aika herkästi, mutta ompelen silti, koska se nyt vaan on kivaa. Kyllä se nenä aukee sit, kun pöly laantuu!
 2. Mä aloin jo aatella kaikkee raskaudesta lähtien, mutta ne langat onkin tallessa, joten nou hätä! Mutta kiitos toukka vastauksesta.
 3. Jos kierukan langat ei tunnu, niin tarttisko jo huolestua?
 4. Meidän neuvolassa puhuttiin maidon määrästä liiallisena, kun sitä menee yli litra päivässä. Muuta haittaa en siitä tiedä olevan muuta kuin, että liika maito saattaa aiheuttaa ummetusta. Ja maidon kalsiumhan estää raudan imeytymisen ja se aiheuttaa anemiaa. Vinkkejä vähentämiseen en osaa minäkään antaa, kun meilläkin ongelma taitaa olla päinvastainen.
 5. ^Niin mä vähän arvelinkin. Mutta kiitos varmistuksesta.
 6. Bodyn jatkopaloista Meillä on käytössä lähinnä vaan H&M:stä ostettuja bodyja ja niissähän on mun mielestä ainakin aika isot nepparit. Sopiskohan esim nämä Many Months jatkopalat niihin?
 7. Mäkin nyt tuun vastaamaan, vaikka en valitettavasti voi toteuttaa Miinasen toivetta. Molemmat synnytykset oli alatiesynnytyksiä ja kesto vähän alta 6 tuntia. Siihen ne yhtäläisyydet sit loppuikin. Eka synnytys käynnistettiin ja pärjäsin pelkän petidiini-piikin avulla loppuun saakka. Olin osastolla ja siinä vaiheessa, kun kaipasin lisää kivunlievitystä, ei sitä enää ehditty antaa. Toi piikki tosin sai aikaseksi samanlaisen olon kuin Mammelilla. Ponnistus vaihe oli muistaakseni 12 minuuttia. Helppo kuin mikä ja yksi pieni repeämä tuli. Kauhee pelko tästä kuitenkin jäi, kun asiat eteni nopeempaa kuin odotin enkä tosiaan saanut kunnon troppeja. Toinen synnytys alkoi periaatteessa jo edellisenä aamuna, mutta supistukset lopahti päivän aikana. Muutaman tunnin tauon jälkeen homma lähti taas käyntiin. Saliin pääsyn jälkeen kaikki tapahtui salamana. Yhden tunnin aikana lapsivedet meni, kohdunsuu aukesi 3cm -> 10cm, sain ilokaasun ja spinaalin ja ponnistin 21 minuuttia. Yli nelikiloinen muksu noin nopeeta väärässä tarjonnassa aiheutti repeämiä ja eppari leikattiin enkä tosiaan istunu kolmeen viikkoon. Paperilla molemmat synnytykset kuin unelmia ja tokan kätilö sanoikin, että mut on luotu synnyttämään. Henkisesti molemmat kuitenkin jätti sen verran traumoja, että meidän lapsiluku jää näihin kahteen. Synnytyksestä on 3,5kk ja nyt vasta alkaa tuntua siltä, että olisin toipunu.
 8. Olisko kellään kokemusta tällaisesta? Minimonkey pikaliina
 9. Kannanottona lisäsin minäkin allekirjoitukseen tuon teksin (kiitos sille, jolta sen kopsasin ). Kaikki tuki Isabellezalle tässä asiassa!
 10. ^Kiva, kun tää aihe nousi pinnalle just tänään. Melkein jo varasin lennotkin ens kesälle, kun mies ilmotti ostaneensa keikkaliput. Lastenvaatteita Mun mielestä paras paikka oli BabyGap. Sieltä löytyy kaikenikäisille lapsille vaatteita. Mamas&Papasin liikkeessä oli ihan pienille vauvoille (muistaakseni). Primark on sellanen "halpispaikka", jossa oli kans kaikee kivaa. Imetyksestä en osaa sanoo, kun meidän neiti oli jo sen verta iso matkan aikaan. Täällähän vaunuilla pääsee ilmatteeks julkisissa (ei tietty joka paikassa), koska ei oo turvallista jättää lasta ja vaunuja siihen bussin keskiosaan ja lähtee maksaan matkaansa bussin etuosaan. Muualla maailmassa taidetaan olla fiksumpia asian kanssa, koska busseihin voi hypätä mistä ovesta tahansa ja joka ovella on ne lipunleimaussysteemit. En siis usko, että Lontoossa pääsee ilmaiseks busseilla. Metroilla ei ainakaan, koska sinne alas ei pääse ilman niitä kortteja. Hitsi vieköön, kun tekis niin mieli lyödä jo lukkoon ens kesän matka. Itse olis jo bikinikunnossa (hope so ) ja kahdelle lapselle pääsis shoppailemaan.
 11. Tarvitseeko vauva välttämättä kopan tupliin? Vai riittäiskö pelkkä lämpöpussi esim.? Noissa vaunujen esittelyissä yleensä on maininta, että sopii 6kk eteenpäin mutta kopan kanssa syntymästä lähtien.
 12. ^Meidän hoitomaksu oli laskettu seuraavalla kaavalla: Täysmaksu / 20 * hoitopäivien määrällä. Eli kun neiti oli 12 päivää hoidossa, niin kuukausimaksu oli 233/20*12=139,80. En tiedä lasketaanko se noin, mutta meidän kohdalla ainakin pätee.
 13. Olisko vinkkejä mistä löytäis jonkun syystakin johon mahtuu isompikin maha?
 14. Mä oon vähän tainnu ihastua nyt Babyweltin Oregon Tandemiin. Haavis oli jossain viestissä maininnu niitten kiikkeryydestä esim. bussiin noustessa. Meillä on yks ehto, että bussilla pitää pystyä liikkumaan. Onko noi peräkkäin istuttavat tuplat jotenkin kiikkerämpiä? Miksi ne on niin paljon harvinaisempia kuin vierekkäin istuttavat?
 15. Ihania uutisia suosin!! Oikein isot onnittelut!