Nodu

Aktiivijäsen
 • Content count

  3590
 • Joined

 • Last visited

About Nodu

 • Rank
  Addikti
 • Birthday 12/28/88

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

3484 profile views
 1. ^ Mä olen ainakin saanut Apteekin Omaan roskishaamuja ilman että merkkasi mitään, niitä ei siis ainakaan mun kokemuksella kannata tuijotella enää testiajan jälkeen.
 2. Höh :/ Mutta PC tosiaan kyllä antaa roskishaamuja, itsekin niitä aikanaan sain...
 3. Kokeile tossavainen lisätä hiilareita iltapalalle! Viime raskaudessa mun paasto pomppasi aina jos iltapala oli liian pieni, pysyi parhaiten jos oli sekä proteiinia että hiilareita. Mun vakioiltapala oli kaksi siivua täysjyväleipää leikkeleellä, kananmuna/rahka fiiliksestä riippuen sekä mukillinen (n. 2dl) pensasmustikoita. Tarpeeksi proteiinia ja kuituja ja täydet 40g hiilareita niin sekä aterian jälkeinen että aamun eka arvo pysyi suht OK:na.
 4. http://aijaa.com/Aqogpc No nyt on viiva vahvistunut niin että mäkin sen huomaan Kiitos kaikille onnitteluista ja uskonvahvistuksesta, testit on loppu ja yritän olla lisää ostamatta
 5. Kiitos tsempeistä kaikille! Vaan eipä oo viiva vieläkään yhtään vahvistunut... http://aijaa.com/s1p1ma
 6. Molemmat testit on kuivia jo. Tosin mun mielestä eilen oli tummempaa virtsaa, ehkä sekin vaikuttaa Jotenkin silti sitä heti ajattelee että joku on pielessä. Kp:t on vielä aika varhaiset, nyt on kyydissä 12 päivän ikäinen alkio vasta
 7. http://aijaa.com/NEaZ2j Vaan entäs kun seuraavan päivän viiva (alempi) onkin edellistä vaaleampi...
 8. http://aijaa.com/7VIu9U Epäuskoinen olo. Voisiko olla..? <3
 9. ^ Eikö sulla ollut kyse nimenomaan että 1h tai 2h arvo meni yli? Silloin taitaa usein olla noin Niin ja vielä siihen paastoarvoon: mulla tärkeää on yllättäen että iltapala on tarpeeksi iso ja sisältää tarpeeksi hyviä hiilareita. Jos syön vaan parin paahtoleipää tai sen paahtoleipäparin ja munan (proteiinia) niin aamun paastoarvo menee yli, mutta jos lisään mukaan kupillisen pensasmustikoita niin aamun arvo pysyy hyvänä siis jos oon syönyt järkevästi päivän aikana.
 10. ^ Ei välttämättä. Mulla nimittäin päivän syömiset vaikuttaa seuraavan aamun paastoarvoon. Eli vaikka en suunnilleen millään ruoalla saa niitä aterian jälkeisiä arvoja nousemaan yli rajojen (vähän kärjistettynä, tää oli tilanne etenkin joskus rv 20+ kun radi diagnosoitiin, sokerinsietokyky voi siis heikentyä vielä loppuraskauden aikana) niin jos olen syönyt liian hiilaripitoisesti edellisenä päivänä, niin aamun paastoarvo menee yli rajan. Tästä on tullut tarkempaa kun raskaus on edennyt pidemmälle.
 11. Mulla kanssa havaittiin rakenneultrassa muistaakseni marginaalinen etinen istukka. Kätilö totesi että ehkä pikkuisen menee kohdunsuun päälle, mutta ei juurikaan. Sain silti kontrolliajan ja hyvä niin, koska ainakaan toistaiseksi (rv 32+0 oli viimeisin kontrolli) ei ole siirtynyt mihinkään.
 12. Mä odottaisin normaalin luteaalivaiheen verran siitä milloin oletit oviksen olevan. Jos ei silloinkaan ala menkat ja testi nega, niin aloittaisin primolutit.
 13. Jep, jotain vähän vajaa 250 euroa maksoi täälläkin.
 14. ^ Kyllä mun käsityksen mukaan voi.
 15. Mä luulen että lääkäri tarkoitti limiksen olevan oikein hyvä follien kokoon nähden. Se kun siitä vielä paksuuntuu follikkelien kasvaessa. Ja jos follit on nyt kasvamassa, niin hyvin voi viiva vahvistua. Voihan se vahvistuminen jatkua monta päivää.