kristiina82

Jäsen
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

About kristiina82

  • Rank
    Aloittelija

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. *tulostaa jääkaapin oveen*
  2. En normaalistikaan juo kovin usein/paljon. Joten en ole nähnyt tarpeelliseksi juurikaan rajoittaa sitä. En usko että saunasiideri tai punaviinilasi tekee mitään hallaa... Mitään överikännejä en kyllä ehkä vetäisi...
  3. Minulla on kolme kummilasta, kaksi tyttöä ja yksi poika. Määränä aika sopiva. Haluan kuitenkin olla hyvä kummitäti, ja tällä määrällä se vielä onnistuu. Yhden lisää voisin ehkä jossain vaiheessa ottaa, varsinkin jos kyseessä on läheisen lapsi. Kummius on ihanaa!
  4. Olen tyytyväinen
  5. Tekisi mieli ostaa vaikka mitä! Söpöjä pieniä vaatteita ja kaikkea ihanaa! Odotan paljon myös vauvan huoneen sisustamista aina tapetoinnista lähtien. En vain vielä ole uskaltanut ostaa mitään, enkä varmaan ostakaan ennen ensimmäistä plussaa.
  6. Onnittelut kaikille plussaajille! Hienoa!
  7. Me emme varsinaisesti ole kertoneet kenellekään, mutta läheisimmät ihmiset kyllä tietävät että vauvakuumeilua on ilmassa.
  8. Luulotautisuus... Olen huomannut kuinka hyvä olen kehittelemään mahd. oireita... *huoh* Myös jonkinasteinen (pieni) kateus heitä kohtaan jotka onnistuvat lähestulkoon ensimmäisellä yrityksellä. Typerää ja lapsellista, mutta kait inhimillistä.