sinime

Aktiivijäsen
 • Content count

  370
 • Joined

 • Last visited

About sinime

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kummallakin kertaa 2-4 viikkoa syntymän jälkeen. Nimivaihtoehtoja mietittiin kyllä jo rakenneultran jälkeen.
 2. Ihania nimiä teillä mietinnässä Elinainen. Noista monet oli meidänkin listalla ja Nuutti oli mun suurimpia suosikkeja, mutta mies ei sitä meillä kelpuuttanut. Itse osaan hyvinkin sen kuvitella myös aikuisen miehen nimeksi. Nooa on kans tosi nätti nimi.
 3. Pihla on minusta ihan nätti nimi, vaikka ei kuulukaan omiin suosikkeihin. Annan 8. Ilari?
 4. Mulle sanottiin, että ei käynnistettäs lääkkeellisesti aiemman sektion vuoksi vaan ballongilla. Siitä löyty ketju täältä foorumiltakin. http://www.vauva.info/foorumi/index.php?/topic/5816-ballonki-laajennus/
 5. Kaukosta tulee mieleen naapurin pappa. En oikein tykkää nimestä, annan 6. Kaapo?
 6. Elena on ihan nätti, annan 8. Kasperi?
 7. Ihan totta. Mulla ongelmallisin oli viime raskaudessa aamupalan jälkeinen arvo, mutta vielä se näyttäs olevan suht ok eli alle 7 ihan normiaamupalalla mihin olen tottunut (paahtoleipä, jogurtti, vajaa lasi mehua), mutta eiköhän tuo sokerinen jogurtti kannata kumminkin jo vaihtaa sokerittomaan ja mehu jättää pois. Vesi ei vaan aamulla meinaa oikein maistua, vaikka muuten sitä päivän mittaan juon paljonkin. Mun pitää mitata 2 kertaa viikossa sokerit: ennen aamupalaa, tunti sen jälkeen sekä tunti lounaan, päivällisen ja iltapalan jälkeen. Välipalan jälkeen ei tarvis mitata, mutta luulen että kannattaa ainakin välillä, kun syön silloin mielellään esimerkiksi hedelmiä ja ne näyttää kans jo nostavan verensokeria. Päivällisen jälkeen taas saattaa olla hyvinkin hyvät sokerit, jotain 5+ kun en syö silloin leipää ollenkaan. Nyt alussa tulee kyllä mitattua sokereita melkein joka päivä jonkun ruoan jälkeen, jos epäilyttää että jokin ruoka-aine vois sokereita nostaa.
 8. Tuli luettua ketju läpi, kun itse sain juuri kans toistamiseen radi-diagnoosin. Rasituksessa meni tunnin ja kahden tunnin arvo yli. Nyt oon sokereita mittaillut muutaman päivän ja pelottaa vähän, että ne tulee heittämään nyt pahemmin kuin viime raskaudessa, jolloin radi todettiin vasta n. rv28. Tällä hetkellä vähän masentaa tuleva joulu, saakohan sitä syödä yhtään mitään silloin... ja kun on vielä reilu 5kk jäljellä, piiiitkä aika. Täältä ketjusta onneksi tuli hyviä vinkkejä, kuten tuo karppileipä aamulla. Se pitää laittaa kokeiluun, kun aamun sokeriarvojen kanssa mä eniten saan taistella.
 9. Vauvakuume iski salakavalasti tuossa vähän ennen kuin esikoinen täytti 9kk. Mulla ei kumminkaan ole menkat vielä alkaneet...
 10. Mulla raskausdiabetes pysyi ruokavaliolla hyvin aisoissa. Poika syntyi 39+1 ja mitat oli 48 cm ja 3300g. Ei joutunut sokeritippaan tms.
 11. H&M:n äitiysfarkut osoittautui parhaaksi. Aloin käyttää niitä n. rv 16-17 ja edelleen ovat käytössä ihan loppuraskaudesta. Hyvät jalassa ja kivan näköiset. "Mahaosa" tulee noissa tarpeeksi alas eikä ole siis vieläkään puristanut lainkaan, vaikka mahalle on kyllä kokoa tullut ja jotkin muut housut alkaneet ikävästi puristaa alavatsaa.
 12. On näköjään joillain muillakin sitten kestänyt vähän kauemmin. Mä sain pakkauksen viime perjantaina ja olihan sitä ihana päästä hypistelemään vihdoin viimein Tykkään kyllä suurimmasta osasta vaatteita ja tulee varmaan käytettyä. Purulelua ei ollut mukana, se kuulemma toimitetaan myöhemmin.
 13. Mä tunsin ekat liikkeet n. rv 21. Ja eka raskaus kyseessä. Mies tunsi liikkeitä vatsan päältä pari kolme viikkoa myöhemmin.
 14. -
 15. Mä en ole saanut pakkausta vieläkään ja hakenut olen siis kesäkuun alussa. Pakkaus näkyy nyt tilattuna (15.7.), mutta eipä ole vieläkään tänne asti ennättänyt, vaikka ilmeisesti viimeistään tällä viikolla pitäisi. En voi käsittää että tässä voi mennä näin kauan, ens viikolla pakkauksen hakemisesta jo 2 kk. Kumpi lie ehtii ensin, pakkaus vai vauva...