letima

Jäsen
  • Content count

    43
  • Joined

  • Last visited

About letima

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Tästä ketjusta tuli mieleen, että mulla saattaa olla kaapin kätköissä tarpeeton Aventin rintapumppu. Kunhan ehdin kotiin, niin tarkistan. Voisin antaa sen myös kiertoon, jos jollekin kelpaa.
  2. Tässä muutamia vaihtoehtoja: - Matto - Sellainen läpinäkyvä muovinen(?) lattiasuoja, joita joissakin lastentarvikeliikkeissä on näkynyt (tarkoitettu esim. syöttötuolin alle). En tiedä kuinka isoja ne on. Olis ainakin läpinäkyvä ja siisti. - Pyöränsuojat (ehkä vähän epäkäytännölliset)
  3. Minäkin täällä luen, vaikken mutseja omistakaan. Kävin minäkin muuten asioilla toissapäivänä AT-lastenturvassa ja sain oikein hyvää palvelua ( menee ehkä vähän off topic). Korkeintaan harmittaa, etten enää saa mutseja, kun niitä siellä muuten vaan eka kerran kokeilin. Kääntyvä taka-akseli oli hauskan tuntuinen! Kun meille ei enää tuu vauvaa, niin ei oo tarvetta ostaa näille tenaville uusia kärryjä. Höh!
  4. Kohta kolmen mamma, mäkin oon vaan 163 cm pitkä ja koin ne Vibet jotenkin hirveen isoiksi. Ja meillä vauva ei viihtynyt kuin ihan pienenä siellä vauvaosastossa vaikka koitin viritellä kaikkia leluja sinne. Eikö explorerissa saa sitä sisaristuinta kallistettua, jos se on takana? Saako siihen vauvan siirrettyä aiemmin? Meillä ainakin pienemmän viihtyvyys nousi 100%, kun pääsi taakse istumaan.
  5. Kohta kolmen mamma: Mulla ei oo kokemusta kuin Vibeistä, mutta vastaanpa silti oman kokemukseni mukaan. Mun mielestä Vibet oli jotenkin kohlot ja isot, joten jos nyt ostaisin PT tuplat, ostaisin ehdottomasti sportit tai explorerit.
  6. ^AT-lastenturvassa Vantaalla on leikkipaikka. Ainakin viimeksi oli, kun siellä kävin... Ja lapsilla oli tosi hauskaa, oli joku liukumäki, jonka alla oli maja tms.
  7. ^Uudessa vai vanhassa mallissa??
  8. Zuzukka, kiitos vastauksesta. Kokemuksia scootereista ja seisomalaudasta otetaan mielellään vielä vastaan
  9. Kysymys Emmaljunga scooterien omistajille: Ottaako kuomu kiinni renkaisiin, kun rattaat kasataan? Eli likaantuuko kuomu kasattaessa? Kävin kärryjä katsomassa tänään, mutten huomannut kiinnittää tuohon asiaan huomiota. Kyseiset rattaat saisi myös seisomalaudalla, meillä sellainen olisi tarpeellinen. Mahtuuko siihen hyvin lapsi seisomaan, vai onko kamalan ahdasta? Onnistuuko seisomalaudan kanssa lepoasento, se "kakkosasento"? Kiittäen kommenteista jo etukäteen, letima
  10. En muista saako täällä kaupata rattaitaan, mutta laitan nyt kuitenkin tän viestin tänne... Eli myynnissä täysin uutta vastaavat Vibet. Myydään tarpeettomina, kun kuljetaan niin paljon autolla joka paikkaan eikä tarvita tuplia. Rattaat on ostettu Suomesta viime vuoden maaliskuussa muistaakseni ja takuu vielä voimassa. Käytetty noin kymmenen kertaa, hyvin ovat pelittäneet. Värinä kokomusta, mukana sisaristuin, tuplasadesuoja (vielä paketissa) sekä skip hopin satulalaukut (ei käytetty). Takuukuitti ja käyttöhjekirja mukaan. Jos kiinnostaa, tarjouksia voi laittaa osoitteeseen [email protected]. Rattaat ovat itä-uudellamaalla ja niitä saa tulla katsomaan. Voin myös mahdollisuuksien mukaan kuljettaa ne Jumboon/Helsinkiin tarvittaessa.
  11. Meidän poika kuuluu tänne myös ehdottomasti. On iso poika, iloinen ja tyytyväinen. Aika michelin Mittoja: 0 kk 54 cm 4595 g 1 kk 57 cm 5290 g 2 kk 59,9 cm 7270 g 3 kk 64 cm 9000 g 4 kk 66,5 cm 10215 g 5 kk 69 cm 11200 g Poika saa vielä täysin rintamaitoa. Ajattelin kiinteitä aloitella vasta puolivuotiaana. Vaatteet ovat menneet vauhdilla pieneksi, monia ei ehditty käyttää ollenkaan Nyt käytössä pääosin koko 80 cm. Poika kääntyy selältä vatsalleen molemmille puolille, muttei vielä toisinpäin. Hampaitakin on jo kolme. Pojalla on kiire kasvaa isosiskojen perässä...
  12. Sasa, meillä oli kanssa MacLarenin quest sportit käytössä reilu pari vuotta. Oltiin tosi tyytyväisiä, lapset oli rattaissa ehkä n. 5 kk alkaen. Matkustajat itse myös viihtyivät rattaissa tosi hyvin. En olis myynyt pois, mut halusin pojalle muun väriset rattaat kuin harmaa-vaaleenpunaset Eli voin suositella! Ainoo "harmi" noissa rattaissa mielestäni on, että kun rattaat on kasassa, kuomun reuna ottaa helposti kiinni renkaisiin ja sitä reunaa joutuu välillä putsaamaan. Mutta ovat kevyet ja ketterät!
  13. Kirppu, mikä nettikauppa on kyseessä..? Ja siis vibejen sisaristuimeen myös on mahdollista saada se kuomu??
  14. Kamilla, mä laitoin renkaisiin sellaista leikattavaa huopajuttua, jota voi laittaa esim. tuolinjalkojen alle. Leikkasin reilun sentin levyisen kaistaleen (kun meillä renkaat otti siltä osin kiinni lattiaan) ja liimasin ympäri. Hyvin on pysynyt ja hyvin ajanut asiansa.
  15. Aivan mahtavia!