ihanko

Aktiivijäsen
 • Content count

  600
 • Joined

 • Last visited

About ihanko

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. ^ Kiva kuulla että näinkin voi käydä! Kierukka tuntui niin vaivattomalta vaihtoehdolta ja harmitti tosi paljon kun se tuli ulos! Ehkäpä uskallan kokeilla vielä kerran.
 2. Mulle ei okein sovi hormonaalinen ehkäisy ja hormonikierukkaa suositeltiin siksi että sen vaikutus on enemmän paikallinen, eikä hormonia erity niin paljon verenkiertoon. Näin mä ainakin tajusin. Mulla on puhelinaika gynekologilleni huomenna ja kyselen asiasta tarkemmin, myös ehkäisykapselista, kiitos vinkistä!
 3. Mä kyselisin että onko täällä ketään jonka kierukka on tippunut ja seuraava kierukka on pysynyt paikoillaan hyvin? Harkitsen toisen kierukan ottamista kun mulle ei muu hormonaalinen ehkäisy sovi, mutta tuon irtoamisen myötä kärsi luottamus koko vehkeeseen kovan kolauksen. Mulla siis vaihtoehtoina tällä hetkellä mirena tai steri (tai toki kondomit, mutta haluaisin hieman pysyvämmän ja helpon ratkaisun)
 4. Ei olisi pitänyt luottaa. Eilen se löytyi kohdunkaulasta ja nappastiin pois.
 5. Ehkä mä ihan minivähän vauhkoonnuin kun mä kuulin sun kolmostesta. Mutta mitään en tunnusta. Ehei, ei enää!
 6. sun kanssas! Älä sä ala lietsoa yhtään mitään!
 7. Ennen ekaa lasta halusin kolme, kun eka syntuyi niin olin pitään tyytyväinen ja tuntu että yksi riittää. Salakavalasti vauvakuume iski kun esikoinen oli kolme ja nyt kuopus on vuoden. Nyt olen niin vakuuttunut että meidän lapsiluku on tässä että vakavissani harkitsen sterilisaatiota. Maailman parhaat tenavat on jo meillä ja mmä en missään tapauksessa enää jaksa olla raskaana.
 8. Minä olen ollut lievän alipainoinen lapsi. Ekalla luokalla kouluhoitaja kiinnitti siihen huomiota terveystarkastuksessa, mutta lääkäri jota konsultoitiin selitti ettei huoleen ollut mitään aihetta juurikin siksi että painonkehitys kokonaisuudessaan oli ollut normaalia ja olin kasvanut todella paljon pituutta. Olin vain hoikka lapsi. Miksi koulun terveydenhoitaja yhtäkkiä kiinnitti siihen huomiota kun neuvola ei koskaan ollut siihen puuttunut, sitä en tiedä.
 9. ^ Lääkäri luuli että olin saanut keskenmenon rv11 voimakkaan verenvuodon takia ja minulle kerrottiin ettei piikkiä tarvita. Rajaksi mainittiin muistaakseni rv 12. Minusta tuo kuulosti jotenkin tuulesta temmatulta ja ajattelin vielä kysyä toista mielipidettä, mutta kävikin ilmi että raskaus jatkui ja poika on nyt vuoden. Mutta minulle siis sanottiin ettei kovin aikaisilla viikoilla piikkiä tarvita. Ehkä voit soittaa sairaalaan ja kysyä?
 10. Me lähdettiin mukana kun miehelle tarjottiin töitä ulkomailta. Kolme vuotta siellä asustettiin ennenkuin palattiin kotiin. Mä en missään tapauksessa olisi halunnut jäädä kotiin yksin lapsen kanssa, itse asiassa mä se olin joka lietsoin miestä hakemaan sitä työtä kun halusin hieman ilmastonmuutosta.
 11. Musta on tosi hyvä jos pystyy tutkiskelemaan itseään ja huomaamaan että nyt tuli tehtyä virhe. Silloinhan tuskin tulee tehneeksi saman tyyppistä uudestaan. Ihmisillä on vaan aika usein tapana sellaisessa tilanteessa alkaa puolustella tekojaan ja yrittää itselleenkin selittää asiat parhain päin. Ja silloin muut reagoivat.
 12. Meillä on miehen kanssa samat käytännöt vaikka ei olla niistä pahemmin keskusteltu. Lasten kasvatuksen suhteen muutenkin ollaan oltu häkellyttävän samoilla linjoilla ihan luonnostaan.
 13. Rock: Teillähän oli omakotitalo? Mun poika täyttää kesällä viisi ja voisi varmaan pikkuhiljaa alkaa ulkoillakin kaverin kanssa jos asuttaisiin hieman rauhallisemmalla alueella. Nyt asutaan kerrostalossa keskustan tuntumassa eikä tässä oikein ole paikaa mihin lapset voisi päästää yksikseen kun ulko-ovesta päätyy suoraan autotielle. Harmi.
 14. Hankala tilanne Scnappilla. Miehen työ on siis ilmeisesti sellaista ettei hän voi sitä keskeyttää ja tulla kotiin jos sä soitat että synnytys käynnistyi? Entäs äitisi työ? Pystyykö hän olemaan lyhyellä varoitusajalla poissa? Tyttären synnytys on kumminkin sen verran erityistapaus että luulisi työnantajan ymmärtävän jos soittaa aamulla ettei voi tulla. (Ymmärrän hyvin että monessa työpaikassa tällainen on mahdottomuus.) Meillä itsellä tuli eteen hiukka yllättävä tilanne kuopuksen kohdalla. Asuttiin ulkomailla ja sektio oli suunnitteilla rv 39. Mun äiti oli luvannut matkustaa esikoista kaitsemaan. Hänen piti saapua varmuuden vuoksi rv 38, mutta sitten vedet menivätkin illansuussa rv 37+3. Mä kyllä häkellyin koska esikoinen syntyi rv 41+5 ja mulle oltiin sanottu että tuskin tääkään ennen sektiota yrittää ulos ängetä. Mua pelotti sektio ihan sikana ja toivoin että mies pääsisi mukaan. Soitin sitten parin talon päässa asuvalle kaverilleni joka onneksi pääsi vahtimaan esikoisen unta. Kävi siis tuuri kun ei tarvinut soitella läpi koko kaveripiiriä vaan se lähimpänä asuva tuli heti. Jos kukaan ei olisi päässyt niin sitten olisin tietysti joutunut menemään yksin, viis omasta pelosta. Niin, ja taksilla mentiin synnärille. Meillä ei ole omaa autoa joten eipä jäänyt paljon valinnan varaa. Mä istuin parin pyyhkeen päällä eikä taksikuski sanonut muuta kuin että onnea matkaan.
 15. Juu, ei sori mä tarkoitin että laitoin yksäriä ketjun aloittajalle kun en viitsinyt alkaa täällä yksityiskohtia kirjoittelemaan . (Ne viestit on tulla sivun oikeassa yläkulmassa)