lavella

Ylläpitäjä
 • Content count

  11662
 • Joined

 • Last visited

About lavella

 • Rank
  Ei muuta elämää
 • Birthday 02/24/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Espoo

Recent Profile Visitors

3313 profile views
 1. Äh, mutta koitan tsempitellä kuitenkin, että dpo 11 on tosi aikaisin ja se voi hyvin vielä plussaksi muuttua.
 2. Näen viivan kännykän näytöllä molemmissa kuvissa Ewwwiee. En osaa sanoa onko se haamun esiaste vai viivanpaikka. Peukutan ensimmäisen puolesta!
 3. Mä veikkaisin maalliselle olennolle tyttöä alemman kuvan perusteella. Mutta on tosiaan vielä niin aikaiset viikot, että se nubi voi siitä nousta vielä.
 4. Mäkään en näe tuossa kuvassa nubia.
 5. Voi paska, niin väärin ewwwie!
 6. Onnea! P.s. Näitä testikuvia on ihana katsella.
 7. Aivan. Miltäs aamun testailua näyttää @Maallinen olento?
 8. Mä taas jättäisin digin myöhemmälle, että saisi mahdollisesti enemmän kuin sen raskaana 1-2. Jos testissä on punainen viiva niin raskaanahan silloin ollaan ja digikin sen oletettavasti näyttää eikä siitä mun mielestä hullua hurskaammaksi tule 1-2 tuloksella. Toivottavasti viiva vahvistuu!
 9. Mulla auttoi se, että söin lasten kanssa syödyn iltapalan jälkeen vielä pienemmän iltapalan ennen nukkumaanmenoa. Tyyliin yksi ruisleipä, salaattia ja paprikaa päälle. Valvon normaalisti siis johonkin yhteentoista niin alkoi olemaan jo nälkäkin siinä vaiheessa yötä jos viimeisimmän ruoan oli syönyt puol kasilta.
 10. Höh Vilhelmiina, ettekö saaneet parempia kuvia? En oo perehtynyt muuhun kuin nub theoryyn niin en osaa veikata yhtään.
 11. Näkyy toinen viiva!
 12. Näkyy punertava viiva meikäläisen näytöllä! Toivottavasti aamulla on vahvempi viiva.
 13. Suuret pahoittelut Tikrunen ja voimia sekä miehelle että sinulle.
 14. Selkeä toinen viiva siellä!
 15. Niin ja joskus meidän yritysaikoina on tullut kustua tikkuihin menkkojen jälkeen ja tuijoteltua, että löytyiskö siitä kuitenkin viivaa. Ihan normaalilta vauvakuumeisen touhulta kuulostaa mun mielestä. Et todellakaan ole ainoa tai yksin asian kanssa!