lavella

Ylläpitäjä
 • Content count

  11785
 • Joined

 • Last visited

About lavella

 • Rank
  Ei muuta elämää
 • Birthday 02/24/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Espoo

Recent Profile Visitors

3960 profile views
 1. Todella hyvä viiva dpo14 ja selkeästi on eilisestä vahvistunut.
 2. Testasitko tänään @Hatchling?
 3. @Hatchling minusta viivat on vahvistuneet hyvin. Hcg nousee joka toinen päivä ja jos vertaa toisiksi alinta testiä ylimmän kanssa niin onhan niissä selvä ero. Peukut pystyssä, että viivat jatkavat vahvistumista!
 4. @Katris veikkaan kans poikaa. @Purrfect viikot on liian aikaiset sanoa mitään. Nub theory on viikosta 12+0 eteenpäin. Nubi voi tuosta hyvin vielä nousta. @Maissku mun mielestä näyttää tytöltä. Onpa kiva päästä arvuuttelee näitä. Jään mielenkiinnolla odottaa tietoa rakenneultran tuloksesta. Edit. Alkuun väärä henkilö tägättynä.
 5. Alemmassa testissä viiva on selkeämpi mutta onhan se aika haalea dpo13. Onko ne dpot ihan varmoja?
 6. Mä sanoisin kanssa kuvan perusteella tyttö.
 7. Onnea plussasta @Ewwwie ja hyvä, että löytyi syy sekundalapsettomuudelle.
 8. Voi ei Hatchling. Näyttääkö peli ihan menetetyltä?
 9. Mun silmään vahvistuu kans kivasti. Toivon kanssa, että omat olot johtuu vain alkuraskauden epävarmuudesta. Tsemppiä kovasti!
 10. Onko @Hatchling testannut uudelleen?
 11. Mun silmiin on vähän vahvistunut tämän aamun testi verrattuna eiliseen. Ja toiset saa illalla vahvempia viivoja kuin aamuisin. Peukut pystyssä, että huomenna olisi jatkanut vahvistumista!
 12. Mä olen meidän keskimmäisestä saanut 5+3 viikolla vielä raskaana 2-3. Paljon on täällä foorumilla ollut juttua, että toi digi näyttää mitä sattuu. Onko kuvaa tämän aamuisesta pc:stä? Oliko vahvistunut eilisestä? Musta toi viivojen vahvistuminen näyttää ihan hyvälle eilisessä kuvassa. Onko ihan tarkkaa toi dpo luku vai voisiko olla vaikka päivän tai pari heittoakin?
 13. Onnittelut SuzieL! Mä sanoisin muuten kanssa, että noihin herkkiin testeihin tulee tosi huonosti viivoja näkyviin. PC on mulla kans raskauksissa näyttänyt viivat paremmin kuin david tai one step.
 14. Suuren suuret pahoittelut @Snapper.