lavella

Ylläpitäjä
 • Content count

  11733
 • Joined

 • Last visited

About lavella

 • Rank
  Ei muuta elämää
 • Birthday 02/24/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Espoo

Recent Profile Visitors

3557 profile views
 1. Viivanpaikan erotan kuvasta. Lohdutuksen sanana, et mulla oli esikoisesta aivan selvä blanko vielä dpo10. En tosin tiedä missä vaiheessa viiva olis alkanut muodostumaan, kun tein seuraavan testin dpo17. Seuraava testi huomenna?
 2. Mä olen ajatellut, että tämän ketjun tarkoitus on arvuutella onko tämä plussa vai ei muiden mielestä. Kusitestiaddiktina vuodesta 2010 saatan myös parilla kolmella neljällä (kuka näitä hei laskee? ) muullakin foorumilla käydä kytsimässä raskaustestikuvia ja viime vuosina jopa räikeämmät viivat pc:ssä on olleet vain viivanpaikkoja ja rfsu/one step/pro matris on testejä, joilla voi heittää vesilintua niiden väärien toivoviivojen kanssa. Olen @Ewwwie monta vuotta stalkannut täällä teidänkin matkaa ja ihan vilpittömästi toivon sitä viivan vahvistumista ja pysyvää raskautta. En ilkeyttäni tai tahallaan halunnut pahoittaa mieltäsi. Osta digitesti tai koita päästä verikokeeseen niin ei tartte piinailla noiden kökköjen liuskatestien kanssa. Tsemppiä ja peukut pystyssä, että olen väärässä alkuperäisen kommenttini kanssa. ❤️
 3. Mä olen nyt kyllä aika ilonpilaaja mutta mun silmiin noi näyttää aika räikeiltä viivanpaikoilta. Toki toivon, että olen väärässä ja se viiva siitä lähtee vahvistumaan. Niin paljon vaan huonoa lukenut viime aikoina oikeastaan kaikista testeistä ja selkeistä huijariviivoista.
 4. Kuvia!
 5. Aku ei ole oikein mun mieleen. 5 Joonatan?
 6. Mäkin näen jotain! Peukut pystyssä, että vahvistuu!
 7. On kyllä mielenkiintoinen keskustelu. Meillä on kolme lasta ja koin ensimmäisen vauvavuoden todella raskaana. Aikamoinen sopeutuminen oli siihen ettei ollutkaan enää vastuussa vain itsestään ja että koko ajan on joku kiinni. Esikoisen ollessa vuoden se vauvakuume sieltä vain hiipi yllättäen ja saatiinkin meidän toinen lapsi 1v9kk ikäerolla. Toinen vauvavuosi oli helpompi, kun vauva jo solahti siihen olemassa olevaan lapsiperherytmiin ja oli tapaus, joka vain kulki mukana, kun mentiin esikoisen kanssa puistoon ja kahviloihin jne. Vauvakuume nosti päätään uudelleen kuopuksen ollessa 1,5v ja kahden keskenmenon jälkeen aloin odottamaan meidän kolmatta. Olihan siinä koko raskaudessa ja vauva-ajassa oma vaikeutensa läsnä, kun tiesi, että kaikki tapahtuu viimeistä kertaa. Palasin töihin vauvan ollessa 11kk ja nyt on olo etten enää halua ikinä palata kotoiluun lasten kanssa. Olin yhteensä 5,5v kotona ja ei musta vaan enää olisi siihen. Nostan hattua kaikille, jotka pystyy siihen vuodesta toiseen. Meidän muksut on nyt 6,5v, ensi vuoden alussa 5v ja 2v1kk. Elämä alkaa olemaan helppoa ja mä pääsen vapaammin elämään omaakin elämää. Nautitaan nyt näiden isojen kasvun seuraamisesta. Vauvakuume saattaa välillä nostaa vähän päätään mutta kyllä mun syli on nyt täynnä ja perhe hyvä just näin.
 8. Eih, toivottavasti ei ole kyse siitä!
 9. Meidän kolmas vauva nukkuu vieressä vielä nyt 2v1kk iässä. Meillä on tällä hetkellä niin pieni asunto ettei tänne mahdu enää yhtään sänkyä mihinkään niin saa siinä tovin vielä olla. Kunhan löytyy isompi niin sitten pääsee siirtymään nuoremman isoveljen paikalle kerrossängyn alapedille, nuorempi isoveli kerrossänkyyn ylös esikoisen paikalle ja ensi vuonna kouluun menevä esikoinen saa oman huoneen ja uuden sängyn.
 10. Laukille onnea plussasta! Ewwwiellä näkyy viivanen testissä. Peukut pystyssä, että vahvistuu!
 11. Mette ihan kiva, 8. Vehka?
 12. Kuulostaapa kivalta perinteeltä. Meillä on meidän lapsilla kaikilla nimet, joita ei suvusta löydy. Itselläni on sama toinen nimi kuin äidilläni ja tätini etunimi eroaa tuosta toisesta nimestä yhden kirjaimen erolla. Tajusinpa nyt, että serkullani on myös samasta nimestä muunnos toisena nimenä. Ja me molemmat mentiin rikkomaan tämä perinne, kun ei annettu tuota nimeä meidän tytöille.
 13. Meillä esikoinen parin vanhana alkoi puistossa aina leikkiä samojen lasten kanssa. Nyt 4,5v myöhemmin edelleen ollaan hyviä ystäviä niiden lasten äitien kesken. Olin kanssa todella yksinäinen ennen sitä ja kotona olemisessa se yksinäisyys on ehdottomasti pahinta. Eli kannustaisin kanssa sinnikkäästi menemään puistoihin ja kerhoihin/kahviloihin. Vaikkei sitä sydänystävää sieltä löytyisi niin ainakin saa puhuttua jonkun muun kuin lapsen kanssa. Mä olen myös täältä foorumin kautta löytänyt ihania ystäviä keitä näen aina välillä. Se tosin oli sitä aikaa, kun foorumi oli vielä aktiivisempi. Tsemppiä kovasti kaikille yksinäisille!
 14. Mä kanssa tuskailen ehkäisyasioiden kanssa. En halua mitään hormoneita itseeni, kondomi on ihan pläääääh enkä uskalla mihinkään sovelluksiinkaan luottaa, koska mulle olis neljäs lapsi ihan ehdoton ei. Piuhojen kiinni laitto vois olla aika varteenotettava ratkaisu.
 15. Meillä on nyt 2v tahtotaapero, joka haluaisi kaiken päättää itse. Keskimmäisen 3v uhma on vielä tuoreessa muistissa niin en tätä osaa uhmana pitää. Toisaalta meidän typy on ollut tempperamenttisin meidän lapsista, joten eiköhän sen uhmat peittoa poikien uhmat heittämällä. Voin sit lämmöllä muistella esikoisen eskariuhmaa (päällä just nyt) ja keskimmäisen 3v uhmaa, joka on helpottanut onneksi jo hyvän aikaa sitten.