lavella

Ylläpitäjä
 • Content count

  11600
 • Joined

 • Last visited

About lavella

 • Rank
  Ei muuta elämää
 • Birthday 02/24/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Espoo

Recent Profile Visitors

3055 profile views
 1. Alberta, tyttö se on.
 2. Onnea Nukkelapsi! Selkeä plussa.
 3. Haamuiksi mäkin sanoisin, pc:ssä on väriäkin. Huomenna uutta testiä?
 4. Selkeä plussa Miniatyyrillä! Eipä se dpo12 tartte sen kummoisempi toinen viivanen ollakaan. Onnittelut!
 5. Mä ehkä viivanpaikan oon näkevinäni. Mitkä kiertopäivät sulla on menossa?
 6. Muualla jo Albertaa onnittelin mutta täälläkin pitää. Tosi selkeä viiva dpo10. Onnea suuresti! Sit vaan maaliskuisia perustamaan, kun ei kukaan ole niitä tainnur vielä laittaa pystyyn.
 7. Mä tulin tuijottelee olisko Albertan tikkuja täällä. Mutta plussan mäkin näen pannarin testissä. Huomennako uutta testiä? Tikkukuvia on niin hauska kattoo.
 8. Kiana Odessa? Elliida? Elviira ja Aurora on ihania kans.
 9. Raskaus oli kuitenkin suht alussa niin en odottelis sitä yhtä kuukautta. Meillä oli kolmannen yritysaikana ensimmäisessä yrityskierrossa keskenmeno jo heti 4+0, seuraavassa kierrossa tärppäs mut meni kesken 5+6 ja sit kolmannessa kierrossa tuli pysyvä plussa.
 10. Mulla tuli meidän keskimmäisestä roskishaamu päivää ennen kunnon plussaa. Peukut pystyssä Ewwwie, että seuraavaan testiin plussa tulee testiajalla!
 11. Olisko se väriaine kulkenut siitä testialueen yli ja näyttänyt hetken hailuraista toista viivaa? Mun käsittääkseni ne oikeat plussaviivat jää kyllä siihen näkyviin testin vähän kuivahtaessa. Tai sitten viallinen testi kyseessä.
 12. Hieno testirivistö. Mun kokemuksen mukaan noi "superherkät" testit antaa huonompaa viivaa kuin ne mitkä ei ole olevinaan niin herkkiä. Onnittelut kaikille plussanneille, ihana katsoa plussatestikuvia.
 13. Edellisen ketjun suljin sen ylittäenssä 50 sivun rajan. Vanhassa ketjussa on alunperin ollut äänestys mutta en tiedä millainen se on ollut niin tänne voi ihan kirjallisesti kertoa omasta asumismuodostaan. Meidän uudessa asunnossa on 124 neliötä, paritalo yhdessä tasossa. Huoneita 5 eli pitäis meidän kaikille kakruille päivänä eräänä olla omat huoneet.
 14. Huppapuppa, mä ymmärtääkseni lisäilin sulle moderaattorin oikeudet. Katotko vielä, et onko oikeasti. En oo ennen lisännyt ketään niin nyt ihan kokeiluluontoisesti. Ja kiitos vapaaehtoisille, eiköhän me tällä erää pärjäillä näillä. Huudellaan sit lisää vaiheessa jos on tarvis.
 15. Jahas, ketju on näemmä ylittänyt jo 50 sivua. Suljen tämän ja teen uuden ketjun.