lavella

Ylläpitäjä
 • Content count

  11753
 • Joined

 • Last visited

About lavella

 • Rank
  Ei muuta elämää
 • Birthday 02/24/81

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Espoo

Recent Profile Visitors

3684 profile views
 1. Onnea plussasta @Ewwwie ja hyvä, että löytyi syy sekundalapsettomuudelle.
 2. Voi ei Hatchling. Näyttääkö peli ihan menetetyltä?
 3. Mun silmään vahvistuu kans kivasti. Toivon kanssa, että omat olot johtuu vain alkuraskauden epävarmuudesta. Tsemppiä kovasti!
 4. Onko @Hatchling testannut uudelleen?
 5. Mun silmiin on vähän vahvistunut tämän aamun testi verrattuna eiliseen. Ja toiset saa illalla vahvempia viivoja kuin aamuisin. Peukut pystyssä, että huomenna olisi jatkanut vahvistumista!
 6. Mä olen meidän keskimmäisestä saanut 5+3 viikolla vielä raskaana 2-3. Paljon on täällä foorumilla ollut juttua, että toi digi näyttää mitä sattuu. Onko kuvaa tämän aamuisesta pc:stä? Oliko vahvistunut eilisestä? Musta toi viivojen vahvistuminen näyttää ihan hyvälle eilisessä kuvassa. Onko ihan tarkkaa toi dpo luku vai voisiko olla vaikka päivän tai pari heittoakin?
 7. Onnittelut SuzieL! Mä sanoisin muuten kanssa, että noihin herkkiin testeihin tulee tosi huonosti viivoja näkyviin. PC on mulla kans raskauksissa näyttänyt viivat paremmin kuin david tai one step.
 8. Suuren suuret pahoittelut @Snapper.
 9. Viivanpaikan erotan kuvasta. Lohdutuksen sanana, et mulla oli esikoisesta aivan selvä blanko vielä dpo10. En tosin tiedä missä vaiheessa viiva olis alkanut muodostumaan, kun tein seuraavan testin dpo17. Seuraava testi huomenna?
 10. Mä olen ajatellut, että tämän ketjun tarkoitus on arvuutella onko tämä plussa vai ei muiden mielestä. Kusitestiaddiktina vuodesta 2010 saatan myös parilla kolmella neljällä (kuka näitä hei laskee? ) muullakin foorumilla käydä kytsimässä raskaustestikuvia ja viime vuosina jopa räikeämmät viivat pc:ssä on olleet vain viivanpaikkoja ja rfsu/one step/pro matris on testejä, joilla voi heittää vesilintua niiden väärien toivoviivojen kanssa. Olen @Ewwwie monta vuotta stalkannut täällä teidänkin matkaa ja ihan vilpittömästi toivon sitä viivan vahvistumista ja pysyvää raskautta. En ilkeyttäni tai tahallaan halunnut pahoittaa mieltäsi. Osta digitesti tai koita päästä verikokeeseen niin ei tartte piinailla noiden kökköjen liuskatestien kanssa. Tsemppiä ja peukut pystyssä, että olen väärässä alkuperäisen kommenttini kanssa. ❤️
 11. Mä olen nyt kyllä aika ilonpilaaja mutta mun silmiin noi näyttää aika räikeiltä viivanpaikoilta. Toki toivon, että olen väärässä ja se viiva siitä lähtee vahvistumaan. Niin paljon vaan huonoa lukenut viime aikoina oikeastaan kaikista testeistä ja selkeistä huijariviivoista.
 12. Kuvia!
 13. Aku ei ole oikein mun mieleen. 5 Joonatan?
 14. Mäkin näen jotain! Peukut pystyssä, että vahvistuu!
 15. On kyllä mielenkiintoinen keskustelu. Meillä on kolme lasta ja koin ensimmäisen vauvavuoden todella raskaana. Aikamoinen sopeutuminen oli siihen ettei ollutkaan enää vastuussa vain itsestään ja että koko ajan on joku kiinni. Esikoisen ollessa vuoden se vauvakuume sieltä vain hiipi yllättäen ja saatiinkin meidän toinen lapsi 1v9kk ikäerolla. Toinen vauvavuosi oli helpompi, kun vauva jo solahti siihen olemassa olevaan lapsiperherytmiin ja oli tapaus, joka vain kulki mukana, kun mentiin esikoisen kanssa puistoon ja kahviloihin jne. Vauvakuume nosti päätään uudelleen kuopuksen ollessa 1,5v ja kahden keskenmenon jälkeen aloin odottamaan meidän kolmatta. Olihan siinä koko raskaudessa ja vauva-ajassa oma vaikeutensa läsnä, kun tiesi, että kaikki tapahtuu viimeistä kertaa. Palasin töihin vauvan ollessa 11kk ja nyt on olo etten enää halua ikinä palata kotoiluun lasten kanssa. Olin yhteensä 5,5v kotona ja ei musta vaan enää olisi siihen. Nostan hattua kaikille, jotka pystyy siihen vuodesta toiseen. Meidän muksut on nyt 6,5v, ensi vuoden alussa 5v ja 2v1kk. Elämä alkaa olemaan helppoa ja mä pääsen vapaammin elämään omaakin elämää. Nautitaan nyt näiden isojen kasvun seuraamisesta. Vauvakuume saattaa välillä nostaa vähän päätään mutta kyllä mun syli on nyt täynnä ja perhe hyvä just näin.