Eleanoora

Aktiivijäsen
 • Content count

  2297
 • Joined

 • Last visited

About Eleanoora

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

5111 profile views
 1. Hoh, todellakin oli ikäviä tuntemuksia toivotusta raskaudesta. Alkoi lähes plussattua ja kesti pitkään, ehkä jopa lähes 25 viikoille asti? Veikkaan että suurimpana syynä oli ihan älytön pahoinvointi eikä mitään voinut nähdä hyvänä. Meni tosi synkkiä ajatuksia raskauden suhteen ja tuli paljon itkettyä. Nyt mennään viikoilla 32(?) ja mieliala on ihan normaali, en silloin nähnyt tämän päivän tulevan.
 2. Onko täällä kellään kokemusta tai ollut kokemusta radi-diagnoosi + kunnon pahoinvointi yhdistelmästä? Kun siis ruokavaliot ei onnistu ja mittailuissa ei siten järkeä. Kuinka silloin on toimittu ja seurattu?
 3. Rautakuuri tekee kyllä ihmeitä. Oma hemoglobiini olikin tippunut 145->92 ja en jaksanut pahemmin kävellä, seisoskella ja hengittäminenkin oli uuvuttavaa. Ei tässä nyt pitkään ole ehtinyt obsidania (2tbl/pv), mutta sen tuntee jo olossa huomattavan hyvin. Vaikkei mitenkään pirteä olo ole, niin esim hengittäminen on mukavampaa jo. Suosittelen rautaa vaikkei mitenkään hurjan matalalla hemppa olisi, ihan olojen mukaan!
 4. Onnea punatulkku! Ihanaa että on vihdoin ohi. Juominen on kyllä sellainen joo mikä ei onnistu. Vesi on aikavarma joka tulee ylös, sitä menee tosi tosi vähän päivittäin alas. Saa älyttömät yrjötykset aikaan. Onneksi on tuo pepsi joka pysyy suurimman osan ajasta, mutta sitä kun ei voi usein tai vedenlailla juoda. Ja jääpaloja pitäis kuulema mutustella, mutta niin harvoin ollaan kotona. Tämä on kyllä ehdottomasti viimeinen raskaus, tuntuu että koko kroppa käy ihan hitaalla ja vajauksella. Max14vk mutta toivon että käynnistellään kymmenen päästä. Nyt on 27+3(?)
 5. Muutaman pahoinvoinnit on varmaan täällä päätyneet jo vauvaan ja osan kohta loppumassa? Mitä siis muille kuuluu? Onko teillä jotakin mikä auttaa oloon tai mitä pitää ehdottomasti välttää tai olo on ihan kurja? Minä ihmettelin kun on satavarmasti oksennuspäivä jos en heti herättyäni juo 3dl pepsi maxia. Otin asian esiin neuvolassa ja cokikset on kuulema sellaisia että ne neutralisoi mahaa jotenkin (kasviuutteet tms) ja niitä suositellaan vatsataudeissa. Ettei se sitten ollutkaan ihan outoa miksi niitä on juotava jatkuvasti. Tuntui tosi oudolta saada sieltä lupa juoda jopa 2L päivässä näitä, mutta kaikki neste on kuulema nyt hyvästä. En kyllä pystyisi noin hurjia määriä.
 6. Sama täällä, terkkuja päikkäreiltä.. Silti väsyttää! Välillä tuntuu ettei mitään jaksaisi tehdä. Onneksi huomenna on neuvola, paljoa se ei kyllä auta kahden lapsen kotiäitinä, heh. Palaan myöhemmin lukemaan tarkemmin. Huomenna rv28.
 7. Musta tuntuu että ottavat päivystyksessä vakavissaan vaan sitten kun et oikeasti ole enää lähes tajuissasi, kun vaakataso on ainoa mahdollinen asento. Mutta oikeastihan tämä on ihan täysin lääkärikohtaista, jotkut varmasti paljon mukavampia. Kannattaa hakea apua ennen kuin psyykkinen fiilis on niin kurja että elämässä ei ole enää mitään järkeä, kun pahoinvointi maalaa kaiken mustaksi.
 8. Näin minäkin käsitin, mutta naistenklinikalta sanoivat ettei tarvitse kontrolloida. Vaikka kuulin että muualla kyllä katsotaan..
 9. Eikö marginaalista istukkaa tarvitse enää nykyisin kontrolloida?
 10. Mitä muille täällä kuuluu, helpottaako olot yhtään? Harvassa on onneksi täällä päivät ettei voisi tehdä mitään pahoinvoinnin takia. Lähinnä sellaista kerta päivään oksennus ja ruokahaluttomuutta. Mutta se tuntuu ihan luksukselta aikaisempaan verrattuna Tosin jos joudun heräämään ennen klo09 tai olen nukkunut huonosti niin oksentelen useasti. Olisikohan nyt 16+6? En näe tickereitä.
 11. Kellään kokemusta että lämmöt ei laske raskaana? Nyt alkaa rv13 ja lämmöt päivittäin 37,4-37,7c, olisi kiva voida jo normaalisti.
 12. En osaa sanoa.. Joskus helpottaa oloa, mutta yleensä on ns loputon suo. Eli jos kerran oksentaa, niin tulee helpommin taas ylös. Mutta harvoin on kertoja että sitä olisi oikeasti kykenevä pidättelemään. Plää. Tuntuu että pahoinvointi on kiristymään päin vaikka primperaniakin olen syönyt. Jos yrittää tehdä jotakin vähääkään raskaampaa tai herätä liian aikaisin niin olo on ihan karsea. Nimimerkillä 4h normaalia aikaisempi herätys ja yritin sitten alkuraskauden siivota. Pakko varmaan mennä laattaamaan taas vaikka haluaisin kyllä jotakin tänään syödä.. Saa nähdä tuleeko tämä loppumaan. hmm.. rv11+4.
 13. Täälläkin onneksi viimeiset oksennukset kummassakin edellisessä raskaudessa lennätettiin synnärillä.
 14. ^Sekä meidän terveysasemalla lääkärit, että tuolla Kättärillä lääkäri, oli sitä mieltä että primperan ei ole ok, eivätkä voi suositella sitä, kun virallista tutkimustietoa ei ole. Mutta en selviäis päivääkään sitä ilman, niin pakko "uhmata", jos teille on sanottu sen olevan ok. Se pidättää oksennusta useimmiten 3h kerrallaan tabletin otosta, jolloin alkaa laatattaa. Mutta ne kaksi 3h pätkää on kultaakin arvokkaampia. En tiedä onko masentunut äitikään sen parempi. Juoma ei vieläkään oikein uppoa, mutta nyt on parit naposteltavat pysyneet jo sisällä primperanin avulla. Paino on yhä laskussa, muttei niin radikaalisti. Pelkään kyllä just tuota että mitäs jos tuleekin päivä kun ei enää auta.