merkinkantaja

Aktiivijäsen
 • Content count

  1501
 • Joined

 • Last visited

About merkinkantaja

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Tampere

Recent Profile Visitors

1873 profile views
 1. Nyt kolmas synnytys lähti käyntiin veden tihkumisella, 11h myöhemmin pienellä lenkillä supistukset tiheni 5min väleille ja siitä 4h myöhemmin tyttö syntyi. Ensimmäiken käynnistyi supistuksilla ja toinen käynnistettiin tipqlla ja kalvojen puhkaisulla.
 2. Mä laittaisin ihan rauhassa Myyn tosiaan ei kukaan enää ihmettele Peppiäkään. Kaverin tyttö on Maikki ja vaikka ensin tuli mieleen Maikki ja pelottava Pontso, ei se enää häiritse ollenkaan kyllä nimi kantajalleen sopii. Myy on ihana!
 3. Mä en kyllä ole edes syönyt ohjeiden mukaan, koska ohjeet on syvältä. Välillä myös herkuttelen, mutta koska paasto on hyvä ja käyräpäivinä ainakaan herkuttelu ei oo aiheuttanu mitään nousuja, niin olen vapaasti herkutellutkin. Meillä on ennestään kaksi käyrien sisälle mahtuvaa lasta ja samaa kaavaa olen noudattanut syömisissä.
 4. Meillä saa neuvolasta liuskoja ja lansetteja. Mutta taitaa käydä hakemassa ne diabeteshoitajan kaapista. Mulla oli nyt neuvolaan mennessä kaikki arvot kohdallaan ja saan harventaa mittauksia. Kolme paastoa viikossa ja kerran kahdessa viikossa 6 mittauksen käyrä. Jos arvoissa heittoa, yhteys neuvolaan ja sitten tiheämpi mittaus.
 5. Onko sulle tulossa Musta Helmi kontrolliultraa tuosta koosta? Tai siis sf-mitan laskusta ja painon laahaamisesta.
 6. Mulla oli 27+ rasituksessa 5.1-10.0-6.7, eli tunnin kohdalla raja-arvo. Mittailen nyt kaks kertaa viikossa paaston ja kerran viikkoon käyrän 8 mittausta. Yhtään ylitystä ei ole ollut. Terveen ihmisen verensokeri on käytännössä aina yli 4. Joten jos paasto on alempi, voi se kertoa jotain. Mutta aterian ennen ja jälkeen ne 4 alkavat lukemat on hyviä. En itse ole ollut huolissani, vaikka joskus tunnin arvo on ollut alle 5, koska tiedän itse syöneeni sillon jotenkin ruokavalio-oheesta poikkeavasti. Myöskään mikään herkuttelu ei old nostanut aterian jälkeisiä tai paastoja. Ärsytti ja ärsyttää edelleen tuo radi-diagnoosi tasan tuon yhden raja-arvon vuoksi. Mulla on painoa tullut 2,5kg raskauden alusta...
 7. Kotiseurannan vaötakunnalliset käypähoitosuositukset on paasto alle 5,5 ja 1h ruokailusta alle 7,8.
 8. Meillä jo 2v rakastaa lautapelien pelaamista. Meillä on kalastuspeli, hedelmätarha, kanin loikka... palapelit. Majan kun rakentaa, pienet viihtyy tosi kauan. Taikahiekkaa Pihalla on parasta hiekkalaatikko ja siellä ruokien tarjoilu Ruuanlaitto yhdessä, lapset tykkää kattaa pöydän. Laittavat servettejä arkenakin kaikille, siinä menee hetki. Kuvien katselu vanhempien puhelimesta on ihan mahtavaa, samoin viihtyisivät aina pikkukakkosen pelin seurassa. Miehellä on lisäksi pihelimessa lasten tila, missä ei saa tehtyä mitään vahinkoa. Poika rakastaa selata googlen kuvahausta autonkuvia. Edelliseen liittyen meillä ollaan aika usein autokaupiaita. Lapset tulee kyselemään jotain automerkkiä ja me tulostetaan sitten kuva tarjotusta autosta, lapset allekirjottaa "kauppakirjan", maksavat auton ja lähtevät huristelemaan ympäri kämppää. Lapsetkin tykkäää viikata pyykkejä ja etsiä sukille pareja, sekä viedä paikalleen.
 9. Kiitos ehdotuksista. Taitaa nimi olla toistaiseksi päätetty. Palataan asiaan, jos muutostarvetta tai -halua esiintyy
 10. Mies ei lämmennyt Islalle, joten ei hankaluuksia
 11. Toiset nimet ei ole mitenkään päätetty vielä katsotaan sitten etunimen kanssa. RGB kivoja nimiä kaikki Selma menee liian lähipiiriin, Saimia olen itsekin miettinyt. Ellen ja Hilma olis kivoja kans. Itse olen miettinyt nimiä: Elviira, Fiina, Friida, Helmiina, Iisa, Klaara, Linnea ja Nelma. Miten M:n ja V:n kanssa sopii Isla? (Isompien nimet piiloo)
 12. Alina olisi nätti, mutta se kuulostaa hankalalta sukunimen kanssa ja mies on siitä aika tarkka. Elma, Helka ja Aino ei miellytä
 13. Meillä olisi hakusessa V**** ja M****** pikkusiskolle nimi. Ei saa alkaa J, V tai M. Sukunimi alkaa A:lla, joten kaikki A-loppuiset ei sovi. Vanha nimi hakusessa, mutta sellainen että sopii nykypäivään. Liljaan olen nyt kovasti ihastunut, eikä mieskään tyrmännyt. Lilja Aini Aurora esim on kiva.
 14. Eli kaikki suurin piirtein samasta syystä tuntuu vain, että ihan kaikki täällä tikuttelee.
 15. lisäyksenä huomautan, että Britaxin Adventure turvavyöistuin mahtuu tuohon väliin tällä mennään. Jossain kohtaa ajankohtaiseksi toivottavasti tulee hankkia cabriofix easyfix-telakalla.