Dorotea

Aktiivijäsen
  • Content count

    218
  • Joined

  • Last visited

About Dorotea

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Laitoin niistä ilmoituksen tuonne kirpparipuolelle ja alustava varaus niistä on jo tehty. Harmi, kun täälläkin ois ollut kiinnostusta. Käykää kurkkaan tuolta, kun mulla ois pari toisenlaistakin ja ne täytyis käyttää jo asap pois.
  2. Heissan! En selannut koko ketjua, mutta tulin kysymään tarvisiko joku ovulaatiotestiliuskoja? Itse tilasin niitä reilu vuosi sitten aika reilun satsin tuolta HomeHealth UK:sta ja osa (jopa 37 kpl) jäi käyttämättä. Tällä hetkellä ei itsellä ole niille tarvetta ja huomasin, että niissä on päiväyksenä 05/2013. Ois kiva, jos joku ehtisi käyttää ne pois. Ne on säilytetty ohjeiden mukaan ja herkkyyttä 20 mlU. Tässä linkki ko. testeihin.
  3. Olen miettinyt jo pidemmän aikaa näihin clomi-ketjuihin kirjoittamista. Ensimmäiset clomit on nyt otettu ja huomenna menen seurantaultraan. Mulla on melko sama tilanne kuin Viivilinnealla... En ovuloi ja luomukiertokin on kateissa.
  4. Kävin lukemassa ketjun. Olen todella pahoillani teidän menetyksistänne. Voin vain toivoa voimia teille vaikeisiin aikoihin
  5. Suuret onnittelut kaikille pienistä nyyteistä
  6. 24 ja risat. Muutaman kilon voisi siis karistaa pois.