Kazan

Aktiivijäsen
  • Content count

    395
  • Joined

  • Last visited

About Kazan

  • Rank
    Aktiivi

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Laihdutus ja foolihapot kehiin!
  2. No jaa, ilmoittaudutaan nyt tänne sitten. Eli minä olen 38, mies 35. Yksi lapsi on ja toinen nyt jo niinkin vakaassa harkinnassa että foolihapot on ostettu jo!
  3. Täällä Irlannissa Emma ja Lucas ovat todella suosittuja. Myös Lily. Vähän perinteisimmistä Fionn.
  4. Moi pitkästä aikaa tännekin foorumille! Olisi kiva kuulla "tuntemattomien" mielipiteitä tästä: *viuh* Eli kuvassa meidän poika taustalla ja edessä äiti vasemmalla ja isä oikealla.
  5. Olenkohan vastannut? En varmaankaan. Poika aloitti perhepäivähoitajalla kuuden kuukauden ikäisenä. Silloin täällä Irlannissa loppui äitiysloma ja mun oli mentävä töihin. Vaikka tämä ehkä hurjalta kuulostaakin niin meillä on mennyt tosi hyvin. Hoitaja oli vasta aloittelemassa perhepäivähoitajana (oli aikaisemmin ollut lastentarhassa töissä), ja meidän poika oli ensimmäisen kuukauden ajan hänen ainoa kaitsittavansa. Sittemmin hänellä on ollut hoidossa toinenkin, saman ikäinen poika. (Ja parin viikon kuluttua aloittaa kolmas lapsi.) Hoitajalla poika oli aluksi 4 tuntia/päivä. Viime kuukauden aikana olemme käytännön syistä nostaneet tuntimäärän viiteen. Poika viihtyy paikassa hyvin - rupeaa aamulla naureskelemaan jo hoitajan oven takana. Koskaan ei poika ole myöskään jäänyt perääni itkemään. Meillä tuo 6 kk:n aloitusaika taisi tulla aivan täydelliseen saumaan, jolloin poika ei vielä vierastanut yhtään.
  6. Voi miten suloinen kuva leppoisesta kesäloikoilijasta!
  7. Paljon en ole jaksanut vaukkaroida viime aikoina - olen vähän puolikuntoinen ja kesäflunssassa - mutta tuota vauvaketjua olen kyllä käynyt vilkuilemassa. Toinen toistaan parempia ja hauskempia kuvia ovat ihmiset laittaneet...alkoi jo mietityttämään mitä laitan, mutta onneksi löytyi pojasta vähän kesäisempi kuva viime viikonlopulta. Hauskaa kesäkuun neljättätoista siis kaikille!
  8. 14.06.2011 Aa kesän lapsi kun oon. Aa villi luonteeni on. Aa kesän lapsi mä oon. Aa poissa huoleni on.
  9. Ihania kuvia! Mikä joki muuten on Arvoituksen kuvan takana?
  10. Ihana pikku kylpijä! Todella hyvä kuva!
  11. Ohhoh, täältäpä löytyi varsin cooli tyyppi! Huippu kuva! (Ehdottomasti "tämä esille pojan häissä" -materiaalia )
  12. Vau mikä liukumäkikuva! Todella hienosti onnistunut! Ja mahtava kesäpoika tietty myös!
  13. Ihana varjoinen kesäkuva Wandalla!
  14. Ihanat kesätyttöset! :lipsrsealed:
  15. Kiitos paljon, laitoin uuden päivän puhelimeen muistiin! Jaksan odottaa minäkin iltaan asti kuvaa.