Homssu*Tuhto

Aktiivijäsen
 • Content count

  749
 • Joined

 • Last visited

About Homssu*Tuhto

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

4864 profile views
 1. From the album Homssun kuvatukset

 2. From the album Homssun kuvatukset

 3. From the album Homssun kuvatukset

 4. From the album Homssun kuvatukset

 5. ^ hmm... mut siis voi se kaiketi olla niinkin, että jos on todettu, että miehessä niin iso vika, että suoraan IVF/ICSI ni eivät lähde sinua sitte sen kummemmin tutkimaankaan?
 6. ^ kyllä yleensä kumpikin tutkitaan, ennen kuin hutkitaan. (toisin kuin meillä, vetelin clomeja kuukausia, jonka jälkeen vasta selviskin, että isompi pipi on miehessä ku minussa) Ja lähtökohtaisesti jos vika miehessä (siis onko miehesi tutkittu?) selkeästi, on hoitomuotoina inseminaatio/IVF/ICSI, jota ennen kyllä tutkitaan kaikki tekijät. Ei niitä lähdetä huitomaan ihan tosta vaan.
 7. ^ kyllä minä siinä ainakin jotain hiimulaisen tapaista olen näkevinäni
 8. Minäkin olen jotenkin aina tiennyt, että minulle lasten saaminen ei koskaan tule olemaan helppoa. Muistan ajatelleeni näin jo joskus ihan teinivuosina, en tiedä mistä se ajatus tuli, se vaan tuli ja se on aina ollut jotenkin kamalan vahva. Pahimmat pelot sitten kävivätkin toteen ja vielä siinä määrin rankimmassa muodossaan, että meissä kummassakin sitä vikaa löytyy. Tässä sitä nyt ollaan.
 9. Mä en henk. koht. tiennyt mulla olevankaan korkeaa prolaktiinia, selvisi vasta verikokeesta. Samalla kyllä sitten tuli selitys pitkittyneille kierroille/anovulatorisille kierroille eli se oli ainut miten mulla oireili. Lääkitys ei mulla ainakaan vaadi mitään muuta kontrollia, kuin että joskus sillon tällön käydä verikokeessa mittauttamassa se arvo, että onko kohillaan. Mulle nää lääkkeet määräs yksityisen lapsettomuusklinikan lääkäri, en tiedä miten reagoivat koko asiaan julkisella sektorilla. Sen verran tiedän, että julkisella eivät alota yhtä hanakasti lääkitystä kuin yksityisellä eli pitävät sitä ylärajaa korkeammalla. Kipuihin ja viiltelyihin en osaa sanoa valitettavasti mitään. Tohon huimaamiseen liittyen, oletko millon mitannut sun verenpaineet? Mulla on itellä tosi alhanen verenpaine (viimeks mitattuna 98/61) ja mua huimailee jo ihan sen takia hurjan paljon. Sitä en kyllä sitten taas tiedä, että onko noi paineet liitoksissa tohon prolaktiinin.
 10. Hei tulin nyt vielä kertomaan, että se ei sitten todellakaan ollut plussa, vaan huijaava testi en siis todellakaan suosittele kenellekään Predictoria!
 11. ^ toi ei ole se early testi, vaan se ihan tavan Predictor, joka mun käsityksen mukaan pitäisi olla vielä "epäherkempi" kuin Apteekin oma. Ei mahdu minunkaan järkeen tämä asia nyt, ei sitten millään
 12. ^ mäkin ymmärtäisin tämä asian, jos kyseessä ois ollu joku haamun esiaste/viivanpaikka, mutta minun (ja miehen) silmään tuo on ainakin jo aika vahvakin plussa. En tiedä. Ahdistaa.
 13. Kiitos kaikille. Vaan eipä sitten ilmeisesti ollut tuokaa plussa minun kohdallani; apteekin oma äsken vesiselvä nega.
 14. Onhan tää, onhan? Dpo11/12 kuva
 15. ^ aika huimaa noiden uusien lukujen mukaan "meillä" ei sittenkään olisikaan kuin teratozoospermia ja sekin vähän kyseenalainen, koska toisessa näytteessä normaaleja oli tuo 5%... jännä vaan, kun ei niillä sentään näytetä raskautuvan