Minni82

Aktiivijäsen
 • Content count

  1536
 • Joined

 • Last visited

About Minni82

 • Rank
  Addikti

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä sairastu viime viikolla ensin mies ja sitten perään esikoinen (2v). Nyt ollaan lähdössä lääkäriin, kun myös vauvalta (3,5vk) löytyi näppyjä. Sillä ei onneksi kuumetta ole ollut ja muutenkin syö ja nukkuu normaalisti, vähän kyllä tänään ollut rutunen. Ite taidan selvitä pienellä kurkkukivulla, kun mies taasen on ollut ihan hätää kärsimäs. Esikoisella oli ensin pari yötä kuumetta, sitten näpyt jalkapohjissa ja vaippa-alueella. On syönyt lähinnä rahkaa ja vanukkaita, lisäksi juonut mehua ja maitoa. Varmaan alkaa pikku hiljaa parantua sekin.
 2. Eka supistusten alusta ~7h (ponnistus 45min) ja toinen 4h (ponnistus 8min).
 3. Eka 37+5 alkoi spontaanisti vesien menolla, toka 37+0 alkoi supistuksilla.
 4. KOS

  Mä oon ajatellut, ettei perhehuone tule kuuloonkaan toisen lapsen kohdalla. Olishan se kyllä kiva ekaksi yöksi, riippuen nyt vähän esikoisen hoitokuvioista,
 5. Tyttö syntyi täydenkuun aikaan, 16 päivää ennen laskettua aikaa.
 6. Synnytys käynnistyi yöllä, lapsi syntyi aamupäivällä. Söin ensimmäisen kerran vasta syntymäpäivän iltana mehukeittoa.
 7. Limatulppa irtosi torstaina, lapsi syntyi seuraavana maanantaina. Toivottavasti tästä toisesta menee samalla kaavalla, niin ehtii hyvin sopia lapsenvahtikuviot
 8. Mä ostin dopplerin ekassa raskaudessa ja on se ollut melkoisen hyvä mielen rauhoittaja. Laite on myös kiertänyt mun kaveripiirissä sellasta tahtia, että kyllä on rahalle tullut vastinetta. Tässä tokassa raskaudessa liikkeet alkoi tuntua verrattaen myöhään, mutta dopplerin ansiosta ei ole tarvinnut turhaa ravata neuvolassa.
 9. En ottanut esikoiselle, koska olin varma että huomattava osa pakkauksen vaatteista jää käyttämättä. Ostin kuitenkin Reiman tehtaanmyymälästä erikseen sen makuupussin, joka olikin kovassa käytössä. 140 eurolla sai aika läjän mieleisiään ja oikean kokoisia vaatteita kirppiksiltä. En ota pakkausta myöskään toiselle lapselle.
 10. Ensimmäisestä rv.18 ja toisesta rv. 20. Ekassa istukka takana, tästä taitaapi olla edessä. Edit. Istukka tosiaan nyt suoraa edessä.
 11. Mennäänpä meillä myöhään nukkumaan, kun lukee teidän muiden viestejä.. Tokikaan tyttö ei ole päiväkodissa. Meidän 1,5-vuotias tuskin koskaan nukahtaa ennen klo 22. Nukahtaa kyllä itekseen heti, kun sänkyyn pääsee. Viikonloppuisin tai kyläilemässä (usein ollaan yötä mummuloissa tai mökillä) saattaa mennä puoleen yöhön. Nukkuu yöllä 9-10h + päikkärit 2-3h. Jos laittaisin tytön nukkumaan 18-19, eipä juuri isi ehtisi lastaan näkemään
 12. Lapsivesi meni yöllä kolmelta rv. 37+5, aamupäivällä syntyi tyttö.
 13. Rakenneultrassa ei löydetty "mitään poikaan viittaavaa" ja Bruno kehotti myös ostamaan vaaleanpunaisia vaatteita. Tyttö tuli.
 14. Limatulppa irtosi 4 päivää ennen synnytystä. Yöllä heräsin lapsivesien menoon, josta tunnin päästä alkoi supistukset. Aamupäivällä tyttö syntyi rv. 37+5. Mutta ihan yllätyksenä tuli, kun syntyi noin aikasin. Harjotussupistuksia oli aiemmin, ei muuta. Monella Ikeassa käyminen näyttäisi auttavan synnytyksen käynnistymiseen, mekin käytiin edellisenä päivänä
 15. Meillä juuri kävelemään oppinut tyttö kaatui eilen lyöden naamansa tuolin jalkaan. Nyt etuhammas tipotiessään, ehkä löytyy myöhemmin vaipasta. Tänään käytiin hammaslääkärissä, saatiin lääkekuuri varmuudeksi, kun ikenessä saattaa olla vielä pala hammasta. Röntgen-kuva otettiin kyllä. Voi itku!