iines83

Jäsen
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

About iines83

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Joku kyselin P&T:n omasta makuupussista. Meillä on se ja ollaan kyllä tykätty! Ehkä ainut huono puoli siinä on se, ettei jalkopää ole avattavissa, niin kuin esim. jääkarhupussissa. Vauvalla tosin sitä ominaisuutta ei edes kaipaa. Jääkarhupussikin meiltä kyllä löytyy. Suunnitelmissa on käyttää vauvalla p&t:n omaa pussia ja esikoisella sitten tarvittaessa kovilla pakkasilla jääkarhupussia.
  2. Mun mielestä Vaunuaitassa oli niitä vielä ainakin noin pari kk sitten.
  3. Juuri sain laitettua sulle postia. Ja kyllä sinne alle sellanen Vibe/Verve cocoon (62cm) menee hyvin alle. Meillä on sellanen.
  4. Ei saa. Kiinnitysmekanismi on samanlainen, mutta Viben siaristuimessa on pidemmät runkoputket, kuin Verven istuimessa. Siihen eteen sen kyllä saa, mutta ei siis taakse. Kokeiltu on.
  5. Meillä on tollanen http://www.sannas.fi/category/151/kurtis-baby-peace Emmaljungissa käytössä ja kokeilin että passaa tosi hyvin myös sekä Vervejen, että Vibejen takasuojaksi tarvittaessa. Meillä oli jo Vibeissa se UV-takasuoja olemassa ja nyt myöskin Verveissä. Tolla linkissä olevalla verholla saa vielä peittävämmäksi aukon, jos haluaa.
  6. Postia laitettu!
  7. Mielestäni ovat kyllä ihan saman mittaiset. Meillä ehti siis molemmat kärryt olemaan vajaan viikon yhtäaikaa kotona. Silloin en ainakaan mitään silmämääräistä eroa huomannut. Vertailtiin kyllä kovasti kaikkea, kun kerta mahdollisuus oli. Ainut kokoero mielestäni sisaristuimissa oli se, että Vibejen istuin oli hieman syvempi. Sama pätee myös pääistuimeen.
  8. Kyllä juurikin niin, eli Vervet+sisaristuin+tuplasadesuoja ja vielä noiden lisäksi buggy buddy-lukko. Siihen sitten 30£ postareita, niin ei ole paha. Paypalista en osaa sanoa.
  9. Me tilattiin Vervet tuolta http://www.practicalpushchairs.co.uk/pushchairs/phil-and-teds/310/phil-and-and-teds-verve-double-buggy-pushchair-verve-new-verve.html Edullisemmat toimituskulut Suomeen ja muutenkin himpunverran edullisempi paketti, kuin Snowflakesissa. Oli viikossa perillä ja DPD toimitti kotiovelle. Meillä oli vuoden verran Vibet käytössä yhdellä lapsella. Ei moitittavaa, mutta ehdottomasti voin suositella Vervejä! Tahdoin nelipyöräiset, jousituksen ja kallistettavan sisaristuimen. Mielestäni hintansa arvoiset, ihan huiput!
  10. Niin ja se piti vielä sanoa isona plussana Verveistä, että sisaristuimen painoraja on 20kg, kun taas muissa kärryissä painoraja on 15kg.
  11. Juu mahtuu. Se Vibejen/Vervejen oma koppa, joka on siis sen 62cm pitkä.
  12. Sen verran osaan vastata, että Vibeihin saa Peanut-kopan asennettua ilman istuinkankaita. Samoin Verveihin. Vervejen takapyörät ovat yhtä isot kuin Vibeissa, eli 12 tuumaa. Etupyörät on 10 tuumaiset, eli ei juurikaan pienemmät. Vibejen ja Sporttien vakauseroista en osaa sanoa, mutta ainakin Vervet ovat vakaammat kuin Vibet luonnollisestikin neljän pyöränsä ansiosta. Lämpimästi voin suositella Vibeja ja ehdottoman lämpimästi Vervejä! Vervejen nelipyöräisyys, jousitus ja sisaristuimen kallistus on aivan huippuominaisuuksia verrattuna mihinkään muuhun P&T malliin!!!
  13. No ei sinne kyllä mahdu. Tai mahtuu sellanen mikä menee kunnolla littaan jalkopäästä. Siis niin, että myös ne sivukovikkeet joustaa kunnolla. Mä oon kyllä sitä mieltä, että talvella vauva pysyy parhaiten lämpimänä kunnon makuupussissa, esim. jääkarhupussissa, joka on TODELLA lämmin. Eihän noihin koppiin kuitenkaan niin älyttömästi toppausta mahdu. Se pieni normikoppa menee varmasti ihan mukavasti alkuajan, kun vauva on vielä ihan lötkö. Sitten kun tulee kylmät kelit, niin vaihtaa makuupussiin. Mullakin siis LA 20.8. Niin ja se mahdollisesti lyttyyn menevä isompi kantokoppa vie myös tilaa jalkopäästä enempi kuin makuupussi, mikä menee tosi nätisti sinne alle. Ensin meinasin hommata jonkun sellasen littaan menevän kopan, mutta totesin, ettei vauva kuitenkaan mahtuis siihen koppaan oikeestaan yhtään pidempään kuin VIBEN 62cm koppaan(just sen tilanviemisen takia). Ja se pitää myös muistaa, että vauvan voi siirtää aikasemmin (jos haluaa) sisaristuimeen makuupussikyytiläiseksi, koska sen saa kallistettua niin hyvin.
  14. Kuinka korkea reunainen toi Oran kuomullinen koppa on? Lähinnä jalkopäästä ajattelin? ja pystyykö sitä käyttämään ilman reunakovikkeita mitenkään fiksusti kantokoppana? Jos joku vois antaa ihan tarkat mitat, kiitos.
  15. En sinuna tuhrais aikaa siihen XL-cocooniin. Meillä oli Vibet ja se XL-cocoon, mutta myytiin ne pois jo ennen kakkosen syntymää, koska halusin Vervet. XL-cocoon on tosi peruskoppa! Jos nyt olis tarve isommalle kopalle, niin ostaisin Emmaljungan Quatroliftin (ehkä) tai sitten tyytyisin ihan johonkin perus Emman koppaan, minkä saa huomattavasti huokeemmaalla. Me tilattiin XL-cocoon Saksasta ja tuli postareineen maksamaan 80€. Tosin en yhtään muista mikä liike...