LumiDii

Aktiivijäsen
 • Content count

  747
 • Joined

 • Last visited

About LumiDii

 • Rank
  Aktiivi

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Tampere
 1. Meillä pari Thaimaan matkaa takana eli lennot noin 10h. Ekalla kerralla tyttö oli 1v ja toinen lento 2v. 1v:nä riitti pari simppeliä lelua ja pari kirjaa. 2-vuotiaalle olikin sitten jo vähän haasteellisempaa keksiä tekemistä ja eväillä oli suurempi merkitys viihtyvyyden kannalta. Meillä oli herkkuina esim muumikeksejä ja pillimehuja. Ite koittaisin välttää pienellä hirveitä sokeripommeja ettei sitten kostaudu pitkällä lennolla. Jokainen lapsi on niin erilainen että kaikkiin ei päde samat vinkit ja niksit. Vanhemmille mukaan roppakaupalla pitkää pinnaa niin jaksaa viihdyttää omaa lasta ja olla itsekin mahdollisimman hyväntuulinen. Jos tulee muilta matkustajilta mulkaisuja niin kannattaa asennoitua olemaan välittämättä niistä kun ei se oma huono fiilis auta sitä lasta jaksamaan koneessa.
 2. Meillä myös pitkä tyttö ja meillä oli isomummolassa lainassa gracon istuin ja se oli meiän silloin alle 2v:lle myös pieni. Tyttö oli 2v neuvolassa n.94cm pitkä. Nyt meillä cybexin pallas ja hommataan cybexi myös kakkosistuimeksi kun sopii hyvin ja on riittävän tukeva vielä 2v:lle! Kikiweltistä niitä löytyy hyvään hintaan ainakin. Mua harmittaa kyllä nuo puheet turvaistuimissa että menee 4-vuotiaaksi jne...no neiti kasvaa kyllä yläkäyrällä mutta turha myyjien vakuutella myöskään että menee vielä kauan koska tuo tilavuus/mitta olisi aika oleellinen ostopäätöstä tehtäessä.
 3. Tää ei ny oo huputon mut huutiksesta löyty tällanen: http://www.huuto.net/kohteet/uusi-hieno-lasten-angry-birds-huppari-talveen-100-160cm/251317641
 4. Saksasta saa Sironaa ehkä 100€ halvemmalla. Itse hommaisin sen heti vauvalle jotta sais istuimesta parhaan hyödyn irti. Sen pienen koon takia siitä menee osa tavallaan hukkaan jos ottaa käyttöön vasta kun miettii siirtoa turvakaukalosta pois. Ja meillä on Cybexin Pallas ja ei sieltä kyllä välistä pääse lentämään kolaritilanteessa...
 5. Toi pisti kans silmään tuo Prinssi Williamin ja Catherinen uutiset! Siis todella ihanaa että saavat lapsen mutta itsekkin vaikeasta raskauspahoinvoinnista kärsineenä ei kyllä käy yhtään kateeksi kun tuossa tilanteessa joutuu olemaan median keskipisteessä.
 6. Käytiin tänään kokeilemassa Cybexin Sironaa kaverin tyttöä varten ja ajattelin vähän kommentoida jos joku aikoo esim tilata sovittamatta. Tuo istuinhan on aivan vauvasta n.3-vuotiaille ja kannattiaisi varmaan ihan alkuun tilata jotta saa suurimman hyödyn eli kaukaloa ei tuon kanssa erikseen tarvitsisi. Istuinen kääntäminen ja asentaminen oli vaivatonta ja menee autossa selkä menosuuntaan suhteellisen pieneen tilaan. Selkä menosuuntaan asentoja on kaksi. Kääntö ominaisuus tosi jees. Ainoa miinus ja aika iso miinus niin meiän 2v. tyttö oli siihen jo liian iso vaikka raja on n.18kg ja sinne kolmivuotiaaksi pitäis mennä. No meidän tyttö on pituudesta siellä +2 käyrällä (94,5cm 2v) mutta painoa alle 14kg. Kannattaa siis ostaa heti melkein vauvalle jotta saa käyttää mahdollisimman pitkään. Jos tuo olisi isompi/selkänojasta löytyisi pikkaisen pituutta lisää niin tuo istuin olisi täydellinen!
 7. Cupcaken mitoitus vuoden 2010 vk-vaatteissa on reilumpaa kuin viime vuoden mitoitus. Pääosin sanoisin että Cupcake/Racoon ei oo reilua kokoa. Meillä on talvihaalareita T2H & Reima 80cm, mutta Cupcake 86cm. Ja tyttö käyttäessään noita 81-83cm. Uudesta mallistosta taas vaikea sanoa kun ei olla kokeiltu niitä missään.
 8. Finnmatkojen lennoista Tänään juuri kotiuduttiin Phuketista TUIflyn lennolla ja jokaisella oma tv ruutu ja jokanen saa valita oman leffan. Lasten leffoja on kaks. Leffat eri meno- ja paluulennoilla. Me oltiin Kata beachillä ja hotelli Centara Kata Beach. Oli hyvä perhehotelli! Sieltä ei kyllä löydetty vauvanruokaa vaikka kuinka etsittiin. Yhdestä pikkumarketista löytyi 2 eri Heinzin hedelmäsosetta mutta sanoisin että tarjonta tosi nihkeetä jopa Big C:ssä. Nan-jauhetta oli supermarketissa mutta sillä oli myös hintaa. Vaippoja oli hyvin ja me testattiin Mami Pokoja ja oli ihan ok.
 9. ^mä testasin tuol .de:ssä ja näytti et onnistuu lähetys eli tuo pätee siis vaan brittien versioon... tosin tuolta saksasta ei saanu sit rattaita tilattua.... wtf
 10. ^Amazon.co.uk:ssa oli nyt tullu sellainen pykälä ettei toimita turvaistuimia ulkomaille, en kyllä tiedä onko saksan versiossa sama homma
 11. Tuo hattu on Lindexiltä. Tän vuoden väri on vaan pikkasen vaaleampi.
 12. 18.6 Touhukasta kesää kaikille! Toivottaa LumiDii ja Jansku
 13. Mitäköhän mä oon taas kattonu ... jos me otettais sit toi 18.6
 14. Me voitais ottaa vaikka 20.6!
 15. Mä en tiedä kuuluuko tää nyt tänne mut aattelin raportoida että Hulluilla Päivillä näyttäis olevan Sack'n Seat tarjouksessa 17,90e.