-Amalia-

Aktiivijäsen
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

About -Amalia-

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Esikoisen raskauden aikana en huomannu limatulpan irtoamista lainkaan. Kuopuksen raskaudessa limatulppaa irtosi ensimmäistä kertaa rv25 ja sen jälkeen sitä on irronnut viikoittain. Nyt minulla on menossa rv37 ja vielä on vauva masussa, joten eipä tuo aikainen limatulpan irtoaminen ainakaan ennenaikaiseen synnytykseen johtanut.
 2. On varmaankin tapauskohtaista riippuen hoitavasta lääkäristä, miten suhtautuu kemiallisiin raskauksiin. Minulla ne laskettiin pidempien keskenmenneiden raskauksien mukaan ihan vain sanalla keskenmeno. Ainut, joka niitä vähätteli, oli perinnöllisyyslääkäri, joka naureskeli, että miten nämä raskaudet on todettu. Ilmeisesti tämä vanhempi miespuolinen perinnöllisyyslääkäri ei ole koskaan kuullut, että raskauden voi todeta ihan vaan raskaustestiliuskalla. Olen samaa mieltä Gabrielin kanssa siitä, että jos kemiallisia raskauksia tulee monta, niin kyllä niilläkin on merkitystä sen puolesta, että jossain saattaa olla vikaa. Joten kemiallisia raskauksia ei pitäisi vähätellä. Meillä nämä kemialliset raskaudet osoittautuivat kokonaisuuden kannalta merkittäviksi eli siis niillekin löytyi syynsä.
 3. Rv 23 oli raskaus pakko paljastaa, kun anoppi asiasta kysyi. Sisko ja veli huomasi kasvaneen vauvavatsan samoihin aikoihin. Yllättävän pitkälle raskaus ehti, ennen kuin kukaan kehtasi kysyä raskaudesta. Muille läheisille kerrotaan sitä mukaa, kun heitä nähdään ja jos ei nähdä niin sitten vauvan syntymän jälkeen kerrotaan tekstiviestitse lähimmille.
 4. Minulla tällä hetkellä menossa oleva raskaus alkoi kemiallisen raskauden jälkeisestä kierrosta. Tiedä sitten oliko sattumaa vai voisiko tuossa kukkiksen löytämässä tiedossa olla jotain perää.
 5. Minulle annettiin lääkkeellisessä tyhjennyksessä Mifegyneä ja sen pakkausselosteessa lukee "on suositeltavaa, että Mifegyne 200 mg tablettien oton jälkeen vältät uudelleen raskaaksi tulemista ennen seuraavaa kuukautiskiertoasi". Joten jos sinulle Ekaterina on annettu tuota Mifegyneä, niin tuossa olisi ainakin yksi syy miksi pitäisi ne yhdet kuukautiset odottaa.
 6. Sieltähän se ongelma löytyi, "jätä huomioimatta jutut". Tickerit oli poissa päältä, vaikken mihinkään asetuksiin ole koskenutkaan. Kiitos neuvosta pampam!
 7. Kiitos teille Miimu92 ja Taika, vielä on toivoa, toistaiseksi vauvalla kaikki hyvin.
 8. ^Minulla on ollut toistuvia keskenmenoja ja nyt niihin on vihdoin löydetty syy. Ensimmäinen lapsi ollut syy huomioon ottaen kuin lottovoitto, todennäköisyys että toinenkin lottovoitto tulisi on melkoisen pieni... Tätä nyt menossa olevaa raskautta pitää kärvistellä lapsivesinäytteeseen saakka, jolloin tietää pitääkö raskaus keskeyttää. Pelottaa, miten elämä järjestyy, jos raskaus pitää keskeyttää, pelottaa niin paljon...
 9. Ainakin minulle se, että lapsiluku uhkaa jäädä yhteen, on valtava pettymys. Asia sisältää sellaisia tunteita, joita ei oikein pysty sanoin kuvailla. Kaikki keskenmenot ja se hetki kun kuuli keskenmenojen syyn, ovat olleet musertavia. Jo nyt, vaikka esikoisemme on vasta leikki-ikäinen, on tullut lähipiiristä ihmetyksiä, kuinka emme hanki lisää lapsia. Kaikki eivät näytä ymmärtävän, ettei lapsia tehdä noin vain. Itse en tietenkään pysty ymmärtämään lapsettomuuden tuskaa ja luulenkin että se olisi minulle valtaisan musertavaa. Jo tämä sekundaarinen lapsettomuus on minun psyykkeelleni tehnyt todella pahaa. Tällä hetkellä tuska on päivittäistä ja kaikki kahteen lapseen liittyvä tuo kyyneleet silmiin. En esimerkiksi pysty lainkaan mennä leikkikentälle lapseni kanssa, jos näen että siellä on joku, jolla on kaksi lasta tai enemmän. Raskaana olevan naisen näkeminenkin on tuskaista, saati että kuulisi jonkun lähipiirissä olevan raskaana.
 10. Tuskin aion kertoa kenellekään koskaan. Anopille kerroin jotain kolmannen keskenmenon jälkeen, mutta huomasin heti ettei hän ymmärrä asiaa lainkaan. En usko että muutkaan ymmärtävät, mässäilevät vain asialla. Nyt tosin olen toistaiseksi raskaana, vaikka mahdollisuudet onnelliseen loppuun ovatkin huonot, nyt kun keskenmenojen syy selvisi. Jospa tämä raskaus onnistuisikin, niin ei tarvisisi kenellekään selitellä meidän lapsilukua. Meillä siis nyt yksi lapsi, joka on ollut suoranainen ihmelapsi.
 11. Osaisiko joku sanoa, miten saan firefoxilla tickerit ja allekirjoitukset näkyviin? Explorerilla toimii, firefoxilla ei.
 12. Onpa Vadelmainen sinulle sanottu kauniisti. Kumpa minullakin olisi joku joka kuuntelisi ja ymmärtäisi edes vähäsen. Aina välillä tulee mieleen anopin sanat, kun hänelle avauduin kolmannen keskenmenon jälkeen. Hänen mielestään se, että raskaudet ovat menneet kesken ovat vain sen syy, että stressaan liikaa ja olen synkkämielinen, masennukseen taipuvainen. Hän ei pitänyt mitenkään mahdollisena, että syy voisi oikeasti olla jossain fyysisesti, meissä jommassa kummassa, vaikka kerroin että kaikenmoisia testejä on tehty ja vielä tehdään. Olin kuvitellut anoppini olevan empaattinen, mutta nyt hänestä paljastui aivan uusi puoli. Hänen sanansa loukkasivat todella paljon! Tämän vuoksi en ole kenellekkään muulle halunnut kertoa näistä keskenmenoista, koska tiedän, ettei kukaan osaisi sanoa oikeita sanoja vaan vain loukkaisi. Ja toisaalta taas se ettei voi kenellekään puhua masentaa vielä entisestään.
 13. Mitä pepper79 tarkoitat tuolla olemattomalla hormonitoiminnalla? Siis mitä hormoneita tarkoitat?
 14. Jaa'a, en sitä ihan tiputteluksi sanoisi. Pikkuhousunsuojalla kyllä pärjää ruskean vuodon aikana. Oikeastaan se on välillä myös mustaa tai tumman ruskeaa. Että tiedä sitten mistä aloittaa laskut... Kipinä, tässä juuri kartoitan kiertoa. On ollut keskenmenoja ja ne sekoittaneet kiertoni. Ja tiedän ettei ovulaatio ole täsmälleen kaksi viikkoa kuukautisten alusta, mutta saisi edes osviittaa, milloin pitäisi siittiöt laittaa paikalle. Jotenkin turhauttavaa panna kaksi viikkoa kahden päivän välein varmuuden vuoksi...
 15. Mistä minun pitäisi aloittaa kuukautiskierron alku: maanantaista, jolloin alkoi ruskea vuoto vai tästä päivästä jolloin alkoi punainen vuoto? Eli onko ovulaatio noin kahden viikon päästä maanantaina vai perjantaina? Ärsyttää kartoittaa kiertoa ja ovulaatiota, kun ei edes tiedä mistä se pitäisi laskea!