Jo-

Jäsen
  • Content count

    42
  • Joined

  • Last visited

About Jo-

  • Rank
    Tavis

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Täällä ultrattiin tänään päivillä 7+1 ja koko oli 9mm
  2. Meille plussan toi 3. inssi puregon + pregnyl -piikkien ja progesteronivahvikkeiden kanssa. Kyseessä selittämätön lapsettomuus. Matka on vasta ihan alussa (5+2), mutta toiveet ovat korkealla. Ja sydän syrjällään..
  3. 1. varhaisultrassa ei näkynyt mitään ja lääkäri vakuutti, että viikkoja on vielä liian vähän. Itse kuitenkin tiesin milloin olin plussannut ja aavistin pahaa, koska olisin hänen mukaansa plussannut muistaakseni päivinä 2+2. Sain tämän perusteella lähetteen 2. varhaisultraan viikolle 8+, jossa todettiin, että kehitys on loppunut jo 2 tai 3 viikkoa aiemmin. Suoritin lääkkeellisen tyhjennyksen kotona. Kipeetä teki, mutta onneksi selvisin "vähällä".
  4. Huiii.. kiljun hiljaa ja varovaisesti. Silti olen niiiiiin kovin onnellinen jo nyt. Plussa paukahti ruutuun tänään aamusta, kolmannen inssin jälkeen. Toivottavasti tällä kertaa kaikki menee hyvin, viimeksi näin ei käynyt.. voi miten saan pidettyä hermot kurissa?
  5. liityn kerhoon.. tänään todettiin varhaisultrassa, että viikot laahaavat perässä kahdella ja syke ei näy. Lähete sairaalaan tyhjennykseen.. ompas tyhjä olo..
  6. TUG onkin ihan tuntematon tuttavuus minulle. Kerrohan avena kokemuksia sieltä jos ja kun olet käynyt ja tiedät mitä maksoi Ja p.s. Ei kannata uskoa ihan joka lääkäriasemaa näissä aikasuosituksissa. Minulle väitettiin ihan kirkkain silmin Terveystalon ajanvarauksessa, että Terveystalolla maksaa ultra 90 € ja mennä voi 5+0:n jälkeen. Menin 6+2, jolloin todettiin, että raskaus onkin 5+1 ja mitään ei voida vielä nähdä. Raha (sittenkin 170 €, "unohtivat" mainita toimistomaksun ja lääkärinpalkkion!!!) kelpasi ja uusi aika varattiin pikapikaa 6 päivän päähän. Menin vielä suostumaan kun olin niin kalikalla päähän lyöty siinä tilanteessa. Tänään järki voitti ja tajusin vähän tehdä soittokierrosta ja siirtää aikaa tuonnemmaksi.. ettei sitten tarvitse käydä kolmatta kertaa
  7. Mahtavaa, kiitos catap. Soitin AVA-klinikalle ja sain ajan vajaan parin viikon päähän. Nyt siellä maksaa tuo ultra 121 € ja omavastuu on 77€ JOS Kela suostuu korvaamaan..
  8. Jäin niin pahasti empimään kannattaako 6 päivän kuluttua (kohdassa 6+0) mennä ultraan, että peruutin Terveystalon ajan ja samalla tein hieman hintavertailua Tampereen alueella (hinnat ovat noin-hintoja): Terveystalo 170 € Mehiläinen 165 € Koskiklinikka 140 € (sain käsityksen, että tämä on omavastuuhinta Kela-korvausten jälkeen) Pihlajalinna 90 € (sisältää pelkän ultran, mutta ajanvarauksen mukaan eivät veloita lääkärinpalkkiota jos vastaanotolla tehdään vain ultraus) Eurolääkäreillä ja Hakalääkäreillä varhaisultraa ei tehdä. Onko jollakulla vielä muita vinkkejä mistä täältä voisi hintoja kysellä?
  9. Kävin tänään Tampereella Terveystalolla maksoi n. 170e. Tuntui kyllä hirveältä hinnalta.. varsinkin kun joudutaan menemään uusiksi viikon päästä. Nyt ei vielä löytynyt sikiötä ja sikiöpussin pituuden mukaan olenkin nyt viikolla 5+1 ("normaalisti laskettuna nyt pitäisi olla 6+2"). Saa nähdä mitä viikon päästä löytyy. Toivottavasti ainakin sydämen syke :|
  10. Mulla alkoi alavatsan "menkkakipuilu" jo viikkoa ennen kuin tein plussan (n. 4. raskausviikolla) ja jatkunut ihan sujuvasti nyt kolme viikkoa. Välillä kipu on yltynyt aika sietämättömäksi eikä nukkumisesta tai istumisesta ole tullut mitään. Ihan kyyneleet tulee silmiin kun niin kovasti tekee häijyä. Soitin tästä myös lääkärille ja pyysivät käymään päivystyksessä. Vaan eipä sieltä mitään löytynyt, joten lääkäri päätteli, että kyseessä on vähän reippaammat kiinnityskivut. Käski syödä vain Panadolia ettei tarvitse kärvistellä..
  11. Minä olen veljen molempien lasten kummi, mies vain nuoremman kun ensimmäistä kastettaessa ei vielä tiedettykään toisistamme mitään Osa ihmisistä on pitänyt tätä tosi outona, minusta on vain kunnia huomata, että olen täyttänyt kummin "vaatimukset" ensimmäisen kohdalla niin hyvin, että pyydettiin toisenkin kummiksi (ikäeroa yli 8 vuotta).
  12. Plussa hyppäsi ruuruun kp 29/28. En tiedä yhtään kuinka nopeasti tuli kun en uskaltanut katsoa, mutta vahvaa viivaa näytti kun menin lopulta katsomaan.
  13. Itse olen kertonut yrityksestä ja toiveista vain parhaimmille ystävilleni, mutta en ole halunnut koskaan valehdellakaan asiasta. Eli jos on suoraa kysytty koska olisi vauva tulossa, olen vastannut ettei niitä niin vain "tehdä".. että onhan vauvalla ollut jo pidempään (nyt yli 2,5 vuotta) ollut lupa tulla. Onneksi kummankaan vanhemmat eivät ole isommin kyselleet, ja muutenkin sukulaisille on riittänyt vastaukseksi, ettei kannata henkeä pidättää Työpaikalla en ole asiasta puhunut mitään.. mikä lie olisi suhtautuminenkaan
  14. Onnittelut vastikää plussanneille! Ihanaa kun meitä "aikaisiakin" on muitakin, jotka ovat uskaltaneet ääneen sanoa ihanat uutiset
  15. Täällä käytiin parin vuoden tjottailun jälkeen viimein tammikuussa aukiolotutkimuksessa yksityisklinikalla. Pelkäsin etukäteen ihan mielettömästi, mutta kipu olikin lähinnä vain voimakasta menkkakipua. Eikä edes jäänyt kolottamaan / särkemään ihmeemmin toimituksen jälkeen. Yksityisklinikalla tuo maksoi noin 150 euroa Aukiolotutkimuksessa kaikki oli OK, mutta samalla tehdyt verikokeet kertoivat keltarauhashormoonin olevan liian matalalla. Sain keltarauhashormoonikuurin seuraavalle kierrolle, mutta kas kummaa, menkkoja ei olekaan kuulunut. Pari päivää sitten plussasin, joten jotain se aukiolotutkimus taisi tehdä Nyt sitten ihmetellään ja odotellaan ja toivotaan kaiken jatkuvan hyvin...