Lenniha

Aktiivijäsen
 • Content count

  91
 • Joined

 • Last visited

About Lenniha

 • Rank
  Tavis

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Toisen odotuksessa tein yötyötä (7 yötä, 7 vapaata) yli puolen välin. Muista syistä tein 2-vuorotyötä hetken ennen äitiysloman alkua. Minulle taas pahoinvoinnin vuoksi oli helpompaa tehdä yötä. Rauhallinen paikka öisin, jäi aikaa oksentelulle
 2. Meillä ollut seurakuntakeskuksessa ja isovanhempien kotona. Isovanhemmat asuvat eri paikkakunnalla, joten pappi oli heidän seurakunnastaan.
 3. Lapsivakuutukset varmasti tuottavat tappiota yhtiöille lasten ollessa alle kouluikäisiä. Sen jälkeen moni lapsi sairastaa vähemmän ja alkaa "tuottaa" yhtiölle. Meillä ainakin tälläinen tilanne. Vakuutusta ei uskalla irtisanoa, mutta harvoin enää tarvitsemme lääkärikäyntejä koululaisen kanssa.
 4. Aloituksesta on jo aikaa, mutta kannattaa muistaa myös tulehduksen mahdollisuus. Joskus allerginenreaktio kehittyy tulehdukseksi joka vaatii antibiottikuurin.
 5. Mitä perusvoiteita käytätte teineillä? Meillä esikoisen iho on alkanut uudelleen oireilla nyt yli kymmenen hyvän vuoden jälkeen. Lisänä vain tulehduttaa koko ihon ja tarvitsee kortisonien rinnalle antibiottia. ApoBase oily cream ollut käytössä.
 6. Mies varmasti jäisi kotiin, mutta taloudellisen tilanteen vuoksi se ei olisi mahdollista ilman asunnon myyntiä.
 7. Jesse nimen olisin halunnut esikoiselle. Lapsen isän kaverilla oli sen niminen koira, joten jäi käyttämättä.
 8. Kiitoksia etono vinkistä! Allergialääkkeestä ja Hydrocortisonista ei ole ollut paljon apua. Minulle tulee isoja paukamia, jotka sitten raavin vereslihalle
 9. Meillä saa leikkiä, myös aidon näköisillä. Tällä hetkellä kyllä suosituimpia Nerf aseet, jotka eivät muistuta aitoja.
 10. Meillä ei mitään yhtäläisyyksiä. Nimet "supisuomalaisia". Enemmän mietin S ja R kirjainten osuutta nimessa, jos sellainen vika lapsellesi kehittyisi. Otimme kuitenkin riskin
 11. Esikoisella seurakuntakeskuksen kastemalja. Oli aivan kalkkiraidoissa, ei mikään mukava näky. Kuopuksella sitten lasimalja kotoa.